تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده اقای نماینده کمک کنید دیگهنقل قول:
Printable View
تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده اقای نماینده کمک کنید دیگهنقل قول:
شما که سرعتتون خوبه دیگه چه مشکلی هست؟نقل قول:
هیچی میگم خدا کنه حذف شبانه رو مخابرات اجرا نکنهنقل قول:
نگران نباش همچین اتفاقی نمیفته :n01:نقل قول:
خدا کنه شرکت ها برایسود اینکارو میکنن میترسم پارس که شرکتت خوبی بود کرد
سلام من مدتی هست نمیتونم وارد قسمت پانل کاربریم بشه کد تصویری رو میزنم مینویسه کد تصویری صحیح است ولی لاگین نمیکنه با گروم و اکسپلور و با کامپوتر دیگه تست کردم نمیره مشکل چیه؟؟ممنون
این ثبت نام انلاین مخابرات فقط واسه شهر تبریز هست ؟
من یه شماره از شهرستان بناب رو میدم تو پوشش خدمات میزنه که اماده ارائه سرویس هست ولی تو قسمت ثبت نام انلاین وقتی شماره رو میزنم کد تصوری رو هم وارد میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته !!
در ضمن دوستان اطلاعی در مورد سرویس اولترا 21 هزارتومنی همارا سیستم دارند ؟ سرعت شبانه اش و پینگ و غیره
کسی نامحدود مکس نت داره؟
نامحدود با سرعت بالای 100 میخام،هست؟ (البته نه ماهی سیصد تومنا!)
اقای نماینده اگه مخابرات اجرا نمیکنه این دوستمون چی داره میگه:
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.:n27:
2 مگ برنزه ماهیانه 85000 سرعت دانلود 90 الی 100نقل قول:
پیشنهاد میکنم به سرویسهای محدود شرکت های وب هم نگاه کنید، حجم اضافی تحت عنوان فشفشه را خیلی ارزان میدهد مثلا 40 گیگ حجم 30 روزه را 30000 تومان میدهد(مانند مخابرات و مکسنت نیست که حجم ارسالی را هم در حجم مصرفی حساب کند) و اینترنت 15 ماهه با سرعت 8 مگابیت و حجم 45 گیگ با مودم وایرلس را 130000 تومان میدهد(8 در صد مالیات به قیمتها اضافه میشود)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگر حجم مصرفی ماهانه شما بیشتر از 100 گیگابایت نیست سرویس محدود های وب برای شما خیلی بهتر از سرویس نامحدود مکسنت است.(البته با سرعت 90 کیلوبایتی نامحدود مکسنت اگر 24 ساعته دانلود کنید در ماه حداکثر 222 گیگ میتوانید مصرف کنید)
سلام بچه ها خسته نباشین . من یه سرویس اولترا گرفتم از مخابرات در حالی که سرویس قبلیم 128 نامحدود بود که از زمانش مونده بود . الان کسی هست تو مخابرات که بتونه کمکم کنه که بدون مراجعه به مخابرات بتونم اون سرویس 128 رو جمع اوری کنم که اون سرویس اولترا فعال بشه ؟:n16:
من 2M برنزه داشتم سرعت 140 تا 150 ... مصرف منصفانم نداره :n09:نقل قول:
در مورد قسمت اول سالتون فکر کنم مشکل از سایت مخابرات هستش.نقل قول:
اما در مورد سرویس اولترا باید بگم.من الان سرویس اولترا دارم سرعت دانلود روزانه اش در بازه 700 kb تا 900 kb هستش شبانه هم حدود 180 هستش.بیشتر اوقات هم (با توجه به خطتون البته) سرعت در حدود 6 مگ هستش.
پینگ رو هم زنگ بزنین به همارا ازشون سوال کنین.
اون قبل عید بود . متاسفانه بعد عید سرعتشونو کم کردننقل قول:
بله های وب با فشفشه هاش خیلی خوبه البته اگه نخواین 222 گیگ یکماهه دانلود داشته باشین:n01:نقل قول:
بله می تونین به نمایندگی که ازش خریدین مراجعه کنیننقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی من نامحدود میخام فقط برا اینکه ک دغدغه حجم نداشته باشم دیگه،گاهی مصرفم زیاده،رو خط دانلودم،گاهی چن روز آن نمیشم
والا خسته شدیم بس ک با ترس و لرز اتمام حجم یوتیوب دیدیم:(
برای دانلود میتوانید به شبانه مخابرات هم فکر کنید که هر شب 10 گیگ میتوانید دانلود کنید، در مورد نامحدود فکر نمیکنم مصرف شما بیشتر از 100 گیگ در ماه باشد(اگر به طور متوسط روزانه کمتر از 12 ساعت آنلاین باشید مصرفتان در ماه با سرعت 90 کیلوبایتی بیشتر از 100 گیگ نمیشود، میتوانید ریز مصرفتان در ماههای قبلی را ببینید)،ضمنا اگر حجمتان تمام شود میتوانید یک فشفشه 40 گیگابایتی 30 روزه دیگر به قیمت 30000 تومان فعال کنید، اگر دو خط تلفن داشته باشید گرفتن یک سرویس نامحدود 128(در اصل 256) مخابرات برای یک خط به خاطر وبگردی روزانه و یک سرویس اولترا محدود مخابرات برای خط دیگر به خاطر دانلود شبانه میتواند هزینه کمتری داشته باشد، در مورد یوتیوب اگر بخواهید با کیفیت اچ دی نگاه کنید حداقل به سرعت 400 کیلوبایت در ثانیه نیاز دارید، و یا میتوانید ویدیو را با کیفیت پایین نگاه کنید، اگر ارزش داشت با کیفیت اچ دی دانلود کنید.نقل قول:
بعد از 6 ماه تحمل wimax بالاخره ADSl ام وصل شد
سرور داخلی :
ارمنستان:
ترکیه:
آذربایجان:
سرعت دانلود با تورنت همین الان 500 تا 600 KB
من معمولا فایل های یوتوب رو مبدم به filegir.com دانلود بکنه و خودم با شبانه از اون دانلود میکنم و فرداش نگاه میکنم :n09:نقل قول:
ممنون دوستان:n16:
یوتیوب ی نمونه بود،پخش کانالها از نت( آی پی تی وی) عم هس!:n10: ک اونو باس زنده دید:n27:
بعضی از کانالها را میتوانید از سایتهایی مانند tvarsivi.com با تاخیر تماشا کنید یا برنامه مورد نظر را به یوتیوب آپلود و سپس از آنجا دانلود کنید ولی کلا تماشای تلویزیون از اینترنت در ایران با توجه به سرعت، کیفیت و قیمت اینترنت توجیه ندارد و سرعتهایی که برای سرویسها اعلام میشود برای دانلود با چند کانکشن هست و برای آی پی تی وی احتمالا به آن سرعتها هم نرسید مخصوصا اگر آدرس موردنظر فیلتر باشد، بنابراین فکر نمیکنم سرویسی در ایران باشد که همه انتظارات شما را برآورده کند.نقل قول:
سلام.نقل قول:
یوتیوب که فیلتره.! یعنی وقتی شما فایل هارو با فایل گیر مستقیم میکنین فیلتر بودنش از بین میره؟!
مسلما از بین میرود چون ویدیوها به آدرس بدون فیلتری کپی میشوند و از آنجا دانلود میشوند البته تعرفه های سایت فایل گیر از هزینه اینترنت بعلاوه فیلترشکن بیشتر است.نقل قول:
من 50G گرفتم 15000 تومن ، یعنی این مبلغ از هزینه شارژ حجم اینترنتی + فیلتر شکن بیشتره ؟ شما مگه شارژ حجم رو چند میگیرین ؟ مگه 1 گیگ 3600 تومن نیست ؟نقل قول:
شارژ 10 گیگ مخابرات 33,480 تومنه که 50 گیگ میشه 167,400
مفهوم مستقیم کردن یعنی اینکه سرور فایل رو از یه سرور دیگه بیاره توی سرور خودش ... در نتیجه شما از ایت سایت فایل رو دانلود میکنین نه از یوتیوبنقل قول:
سرویس من نامحدود است ولی منظورم هزینه ماهانه سرویس اینترنت بدون حجم اضافی بود که با آن میشود 300 گیگابایت در ماه بصورت شبانه دانلود کرد و آن 50 گیگ اگر فول دانلود کنید در عرض 5 شب تمام میشود یعنی استفاده از فیلترشکن همراه با برنامه ای مانند FreeRapid Downloader برای دانلود از یوتیوب راه اقتصادی تری است.نقل قول:
سلام
الان بهترین سرویس دهنده در قسمت نامحدودها با قیمت خوب و کیفیت عالی کدوم شرکت هستش ؟
فعلا ماکس نت استفاده میکنم
قبلا هم از همارا
فکر میکنم اینترنت مورد نظر شما در ژاپن یا کره جنوبی وجود دارد ولی در تبریز بهترین سرویس نامحدود نسبت به قیمتش سرویس 128 مخابرات است که سرعت دانلودش 30 کیلوبایت و قیمتش 12150 تومان است.نقل قول:
نامحدود 512 بگیر 39 تومن خلاص :n02:نقل قول:
همین سرویس 512 را مخابرات تهران به قیمت 25920 تومان میدهد، ضمنا با وجود اینکه سرعتش تنها 2 برابر سرویس 128 است ولی قیمتش از 3 برابر آن هم بیشتر است یعنی اگر نسبت سرعت/قیمت را در نظر بگیریم سرویس 128 باصرفه تر است.نقل قول:
اگر مصرف كسي در ماه كمتر از 43 گيگابايت باشد ميتواند با پول 512 نامحدود مخابرات اينترنت محدود با سرعت 8 مگابيت و حجم ماهانه43 گيگ همراه با مودم وايرلس از هاي وب بگيرد.
نقل قول:
من 50G گرفتم 15000 تومن ، یعنی این مبلغ از هزینه شارژ حجم اینترنتی + فیلتر شکن بیشتره ؟ شما مگه شارژ حجم رو چند میگیرین ؟ مگه 1 گیگ 3600 تومن نیست ؟
شارژ 10 گیگ مخابرات 33,480 تومنه که 50 گیگ میشه 167,400
50گيگ ۱۵ تومن خیلی گرونه.من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم میکنم هر 45گيگش7 تومنه.ولی تا حالا لینک های يوتيوب رو مستقیم نکردم که ببینم فیلتر میکنه یا نه.
فایل گیر رو بیخیال شو خیلی گرونه.مولتی شر خیلی بهتره.
از امروز عصر حدود ساعت 6 وضعیت اینترنت تبریز خیلی داغونه سرعت کم و تایم آت زیاد
خبریه؟
اقای نماینده خیلی وقت دیگه پست نمیزارید میگن قرار از 10 اذر همهی شرکت ها دانلود شبانه رو حذف کنن
نه دوست عزیز همشکل شایعه ستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نماینده پارس انلاین گفته منم خیلی ترسیدم ازتون به خاطر معرفی این سرویس خیلی ممنونم راحت روزی 15و16 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
جناب نمیانده اینکه از اول مهر 35 درصد کاهش قیمت اینترنت اعمال میشه برای isp ها میتونیم امیدوار باشیم که این برای یوزر هم کمی تعدیل قیمت داشته باشه؟ وبعد اینکه تایم اوت سمت مراغه شدیدا بالا رفته خبریه ؟
جناب نماینده این کاهش قیمت 35 درصد برای isp ها که از اول آبان قراره اعمال میتونه برای یوزر هم تعدیل قیمت داشته باشه ؟ در ضمن سمت مراغه پینگ بالا رفته تبریز چطوره ؟ خبری هست؟
این کاهش قیمت قبلا برای کاربران اعمال شده و فعلا هیچگونه کاهش قیمتی قابل تصور نیست در مورد پینگ هم اینجا پینگ خارجی 233 و داخلی 51 هست. البته در برخی مراکز هراز گاهی مشکلاتی به وجود میاد که البته گذراست الان در تبریز هم برخی مراکز مشکل هستنقل قول: