1 - نه هر چی دانلود کنی محدود نمیشی تو تایم رایگاننقل قول:
2 روزانه هر چی خطتت ببندن 6 مگ یا بالاتر - شبانه اسمی میشه سرویس 1 مگ میشه 90
3 نه اشتباه میکنی حجم اضافه مثل همه جاهاس قیمتش
4 نه منتقل نمیشه
Printable View
1 - نه هر چی دانلود کنی محدود نمیشی تو تایم رایگاننقل قول:
2 روزانه هر چی خطتت ببندن 6 مگ یا بالاتر - شبانه اسمی میشه سرویس 1 مگ میشه 90
3 نه اشتباه میکنی حجم اضافه مثل همه جاهاس قیمتش
4 نه منتقل نمیشه
تکراری....
من 10مگ شهاب داشتم کارم هم با یوتیوب هست بعد الان که اومدم رو 512 افت سرعت و دارم میبینم تستشم چند پست قبل گذاشتم شاید مرکز من شلوغ باشه اما تابلوست که با نرم افزار محدودم کردن....نقل قول:
واسه من که اینجوری شده به احتمال زیاد این بار واسه تمدید اگه موندم 10 مگ میگیرم...
کرمان تازه اومده نباید بد باشه .....
ولی این طرحش خدایی 60 گیگ و خوب میده کاش منم میتونستم بزنم..... تو سایتش که چیزی ندیدم....
کرمان از قدیما بوده شهر ما تازه نمایندگی داده (شهربابک).نقل قول:
فقط نمایندگی شهرمون میده
1 ساله 60 گیگ 512 35000 تومان
3 ماه فک کنم 5 گیگ 512 رایگان
طرح تشوبقین
1 سال اگرم میبود زمانش واسه من زیادهنقل قول:
آقا یه قابلیت خوبی که آسیا داره اینه که یه گزینه داره به اسم تغییر سرعت که مابه وتفاوت و حساب میکنه بطور مثال میری رو شهاب یا کیمیا
درکل دل دل نکن اگه گزینه ی دیگه ای نداری بگیر
هیچ شرکتی از همه نظر ایده آل نیست
واسه من یه روزه وصل شد اما دم عیدی یزره اذیتم کرد در مجموع خوبه
ولى تو سايت خود اسياتك زده كه خريد ٤٠ گيگ به بالا گيگي ١٦٠٠ حساب ميشه كه البته مالياتش بعدش مياد روشنقل قول:
چند روزه ممكنه وصل بكنن؟
من شاتل محدودم كرده الان يه وبسايت بانك روهم نميتونم باز كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
40 گیگ به بالا که آره من فکر کردم کمتر منظورتهنقل قول:
برا من حدود 4-5 روز شد
نه خوبیش ایه محدود نمیکنه ، من خودم قبلا پارس آنلاین داشتم به خاطر اون طرح مزخرف برداشتن شبانه اومدم آسیا تک ، به نسبت پارس آنلاین برا من بهتره
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1: آسیات سرعت روزانه و شبنه سرویس هاشو رو چند میبنده ؟ شبانه رو شنیدم رو اسمی میبنده.
2: وضعیت پینگ سرورهای داخلیش چطوره ؟ برای بازی آنلاین خوبه ؟
3: ویدیو استریمینگ چطوره تو آسیاتک ؟ شاتل رو شنیدم خیلی برای مشاهده ویذیو آنلاین خوبه
4: آیا تو پیک مصرف و تایم شبانه رایگان پکت لاس داره ؟(REQUEST TIMED OUT) ؟
5: مث بعضی از شرکتا حجم خوری داره یا نه ؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم مثل شما مخابرات دارم و قصد تعویض آی اس پی دارم به خاطر پینگ داخلی.
یکی از دوستان من آسیاتک داشتم رفتم خونشون تست کردم پینگ داخلیش 45 به بالا بود.تقریبا عین مخابرات
اگر برای شما هم پینگ مهمه بهتره از آسیاتک سرویس تهیه نکنی ولی اگر پینگ 45 مناسبه برای شما آسیا تک برای شما خوبه
من خودم میخوام از شاتل سرویس آرت 1 بگیرم و سرویس گیمش رو هم فعال کنم برای پینگ.شنیدم میشه باش 20 گیگ دانلود کرد ماهیانه سرعتش هم 128 کیلوبایته.
نقل قول:
ممنون عزیز
راستش اولویت اول من ویدیو استریمینگ خوب و اولویت بعدیم پینگ داخلیه. خیلی ممنون که جواب دادین
دوستانی که واسه قندشکن توی سال نو دچار مشکل شدن میتونن بهم پیام بدن و از سرویس جدید استفاده کنن
الان با کارشناس فروششون صحبت کردم
گفت منطقه مخابراتی ما شلوغه و معلوم نیست کی بتونن رانژه بکنن و یه مشترک دارن که از برج 10 منتظره:n04:
قیمت گیگ اضافی رو هم گفتش که اونی که تو سایته قدیمیه و به روز نیستش و قیمت حجم عمده بیشتر از اون مقداره
آره اون قیمتا بدون مالیاته و با توجه به اینکه ساله جدیده و مالیاتا افزایش پیدا کرده احتمالا قیمتا هم رفته بالانقل قول:
شاتل که سریعن اعمال کرده
ماليات كه هيچى،قيمتاش دقيقا مث شاتلهنقل قول:
مثلا طبق جدول خودشون حتي با ماليات نه درصد جديد،صد گيگ ترافيك بايد ميشده ١٧٤تومن ولى بهم گفت حدود ٢٠٧ ميشه كه عين شاتله.
گفتم پس چرا تو سايتتون زديد ٤٠ گيگ به بالا ١٦٠٠ هر گيگ حساب ميشه گفت اون خيلي قديميه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان قسمت خرید حجم رو نگاه کردم ...... 45 گیگ رو با 8 درصد مالیات 112 تومن میده ..... یعمی گیگی 2480نقل قول:
ترافیک به صورت پله کانی تخفیف میخوره مثلا 40 گیگ قیمت هر گیگش با 41 گیگ فرق می کنه
الان تو پنلم زدم آره همینقدر میشه واقعا ستمه خیلی گرونه تازه هنوز 8 درصده وای به حال افزایشش!!!!! در کل قیمت هر گیگ خیلی زیادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزایش خورده ثبت فاکتور کنی مبلغش فرق می کنهنقل قول:
سلام
برای دانلود شبانه یوزر و پسورد دوستم رو که در یک منطقه مخابراتی دیگه هست گرفتم
اما هر کاری میکنم کانکت نمیشه مشکل از کجاست؟:n03:
احتمالا بخاطر مک آدرس و اینچیزاست نمیشهنقل قول:
مشکل نیست واسه امنیته که نمیشه
مک آدرس نیست چون با دو تا یوزر و پس در یک منطقه مخابراتی مشکلی وجود نداره و راحت اتصالنقل قول:
برقرار میشه
تو عید به جای اینکه خلوت میشه سرعت روزانم بالا بره کمتر شده ! از 500 اومده روی 100-200 :n03:
کسی همچین مشکلی داره ؟
سرعت منم نصف شده به زور با 200 کیلو دانلود میکنه
وایبر هم قطع و وصل میشه همش
سرعت منم نصف شده به زور با 200 کیلو دانلود میکنه
وایبر هم قطع و وصل میشه همش
ظاهرا مشکل از وایبر! راستی های وب هم پکیده!
دوستان الان مسافرتم، آسیاتک 9 ام تموم میشه، 11-12 شارژ کنم جمع آوری نمیشه که!؟
من که از روز اول عید دهنم سرویس شد......نقل قول:
البته من چالاکم سرویسای بالاتر و نمیدونم
به محض اینکه از شهاب رفتم رو چالاک سرعت کشید پایین به غیر از عید, عید مشکلات خودشو داشت اما الان 2 3روزه واسه من از لحاظ ثبات و پایداری بهتر شده قعطی و میگم.....
معلوم نیست من صبانت که بودم 24 ساعت نشد که تخلیه شد....نقل قول:
اینا هم همینطور چون یزره حالت اتومات داره ممکنه سیستماتیک لینک و بپرونن
همینجوریش که شارژ داشتیم لینک میپرید تو عید وای به حال اینکه شارژم نداشته باشیم!!!!!
وایبر که کلا مشکل پیدا کرده احتمالا دارن قیلترینگ هوشمند رو تست میکنن ! شاید کندی سرعت هم به خاطر تست همین هست !نقل قول:
سرویس 1 مگ محدود آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
من الان خیلی وقته رو اسیا تک هستم که وقتی شارژم تموم میشه و رو هر سایتی که باشم بعد از شارژ که تموم میشه و میخوام از ادامه سایت باز کنم همون سایتی میاد که میگه برو تو قسمتش و شارژ سریع انجام میده و منم قسمت hidtori هم پاکش کردم بازم با این مشکل روبرو میشم و به پشتیبانشم زنگ که زدم گفت این کارو انجام بده و انجام دادم تو cmd ویندوز مشکل برطرف نشد و گفت باید dnf ببندی و حالا مشکلم رو میتونید برطرف کنین ممنونتون میشم
برید داره بن تخفیف ترافیک 1 گیگ میده من 3 گیگ گرفتم . مجانیه روی وبسایت اسیاتکه .زود تا تمام نشده:n02:
کجا؟!!!!!!!!!
کد:http://www.asiatech.ir/loyality/bonus
با سلام به دوستان نشانه تخلیه از یک شرکت سرویس دهنده اینترنت چیه منظورم بر اساس چراغ های روی مودم؟ کدوم یک از چراغ های dsl یا internet باید چشمک بزنه یا قرمز بشه
ممنون
چراغ لینکت باید بپرهنقل قول:
واسه من چراغ ADSL که در حالت معمول ثابته وقتی تخلیه میکنن بکل باس بپره چشمک هم نباید بزنه کلا باید بره....
سلام دوستان من 13 روزه که درخواست تخلیه دادم منتها هنوز خبری نشده زنگ هم میزنم چون مشترک فعال نیستم منو به کارشناس ها وصل نمیکنند. الان میخوام از سایت 195 اقدام کنم تو قسمت ثبت درخواست وقتی نوع درخواست و شهر رو مشخص میکنم بعدش تو قسمت "اپراتور" اسم چند تا شرکت هست ولی آسیاتک وجود نداره کسی تجربه این کار رو داره راهنماییم کنه؟؟
مطمئن باشین که نوع خدماتووووواینترنت پرسرعت رو انتخاب کرده باشیننقل قول:
اگر هم موفق نشدین با خود 195 تماس بگیرن،اوپراتور شکایت رو ثبت میکنن
امروز تماس بگیرین تا به تعطیلات نخورده
دو روزه دوباره ک ر ی و کار نمیکنه برام !
وایبر هم که همش قطعو وصل میشه !
ر ی د ن تو اینترنت با این قیلترینگ هوشمند !
اگه قندشکن خواستی که مشکلت حل بشه پیام بدهنقل قول:
دوستان بيشترين سرعت شبانه اين شركت چقدره؟
پينگ چجورياست؟
Sent from my iPad using Tapatalk