دوشنبه گذشته 3 ماهه شارژ کردم -
جالب اینجاست که فقط ترافیک این ماهم را فعال کرده که در اینصورت در پایان این یک ماه باز هم مخابرات حجمی که خارج از رزرو هست را کم میکنه.
ترافیک رزرو 1گیگ 1 گیگ به ترافیک عادی اضافه میشه هر چقدر از این 1 گیگ در پایان یک ماه بمونه میسوزونه
تلفات دوره قبل من زیاد نبوده ولی مشکل کم شدن ترافیکم بیشتر از میزان مصرف داشتم و دارم و در حال پیگیری هستم
یه مدت شل گرفتم جدی نگرفتند حتی کارشناسشون هم تایید کرده بودند(20 مرداد ) و به دلایل مختلف حل مشکلم را به تاخیر انداختند
فعلاً به بخش بازرسی رفتم و دادخواست دادم . فردا احتمالاً برم مخابرات ببینم نتیجش چی شده
اگه بازم خواستند موضوع را بپیچونند به سازمان تنظیم مقرررات شکایت می کنم
مشکل اینه که صبرم زیاده ولی وقتی عصبانی بشم با خاک یکسانشون میکنم- دیگه عصبانیم کردند
(فعلاً جنجال نکنید تا جوابش بیاد)
با محاسبه ی من از crm قبلی به غیر از میزان ترافیکی که بیخود بین 50 تا 100 مگابایت روزانه کم میکرد و خودشون هم قبول داشتند حدود 15% هم در محاسبه ترافیک
اشتباه داشته و کم میکرده( تاکید میکنم که این مورد را هم کارشناس مربوطه تایید کرده بودندالبته نه مقدار دقیقش را)
در crm جدید و پنل جدید ما که send و receive را جدا کرده receive حدود 11.5 تا 12% ترافیک زیادی کم میکنه ولی در مورد send نمیتونم دقیق بگم چقدر هست
احتمالاً باز برای اثبات مشکل با crm جدید میزبان کارشناس دیگری خواهم بود
محل سکونت چهار راه گلسار- ****3312
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شرمنده برای جوابتون باید کلید نقل قول را میزدم