jackhammer جان تو هم بیکاری هاااااااااااااااااااااا
jackhammer جان تو هم بیکاری هاااااااااااااااااااااا
الان امكانش هست كه سيم اعتباري رو به دائمي تبديل كنم؟؟؟؟؟
اگه هست چه جوريه چقدر بايد بدم؟؟؟؟؟
اگه نه مشخصه كي اين امكان بوجود مياد؟؟؟؟؟
ممنون
راستي شهاب جان خيلي با حال ضربش كردي:24::24::24:
كلي حال كردم :39::39::39::39::39:
نقل قول:
چشم من الان ميرم و يك كوزه مي خرم. جايي آشنا داري كه ارزون تر بده.
ولي به نظر خودت ارزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
حالا كه تو كوزه داري يه ليوان آب براي من هم بفرست.
من اگه جاي تو بودم ديگه توي اين تاپيك هيچ وقت نميامدم.
شاهین جان مرسی از تمام زحماتت فقط اگه میتونی تبلیغات روزنامه ای و تلویزینی ایرانسلم بذاری توپ میشه ;)
بچه ها خیلی خوب جوابتو دادم منم نیازی به جواب دادن بهت و نمیدم:18:نقل قول:
راستی از خمراه اول هم از یه امکاناتش یه تعریفی میکردی ما هم حال میکردم:27:
لابد میخوای بگی 1016 شهر :8:
با این 1016 شهر من نمیدونم : تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد این چشه:19:
واقعا این همراه اول شاهکاره ! حتی از تمام اپراتر های افغانستان جنگ زده وستم دیده( طالبان ) هم عقب تره !نقل قول:
:2::27::27::2:نقل قول:
بچه ها فکر کنم این دوستمون منظورش این بود که بریم ازش کوزه بخریم اب بخوریم یا اب بخوریم بعد ازش کوزه بخریم,کوزه بخریم بعدآ اب بخوریم,همراه اول رو بریزیم تو کوزه بخوریم,کوزه رو بریزیم رو همراه اول بخوریم,همراه اول رو بریزیم تو کوزه ابشو بگیریم! خلاصه اینکه فکر کنم داشت تبلیغ کوزه فروشیشو میکرد ولی مثل اینکه اشتباه اومده بود اخه اینجا که جای تبلیغ کوزه فروشی نیست خلاصه اینکه فکر کنم داشت تبلیغ کوزه فروشیشو میکرد!!!!
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت : ادعای خسارت ایرانسل بابت قطع سرویس Mms موضوعیت ندارد و این اپراتور موظف به رعایت تمامی ضوابط پروانه فعالیت است.
"محمود خسروی " گفت : اپراتور دوم تلفن همراه براساس پروانه موظف است تمام قوانین و مقررات ارائه سرویس در کشور را رعایت کند ، به همین دلیل هم نمی تواند بابت قطع سرویس Mms خود ادعای خسارت کند.اپراتور دوم تلفن همراه که با برقراری سرویس Mms تلفن همراه در ایران توانست برای اولین بار در کشور به ارائه این سرویس بپردازد ، پس از قطع این سرویس به دستور شوای عالی انقلاب فرهنگی تا حد زیادی از جذابیت تجاری خود را در بازار تلفن همراه از دست داده است .رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ،همچنین از بررسی وضعیت کیفیت شبکه ایرانسل توسط سازمان رگولاتوری در آینده ای نزدیک خبر داد. وی توضیح بیشتری در این خصوص نداد اما منابع مطلع دلیل بررسی کیفیت شبکه این اپراتور در رگولاتوری را افزایش نارضایتی های مشترکان از کیفیت خدمات و همچنین نحوه ارائه هدایای تبلیغاتی ایرانسل عنوان می کنند.در همین حال منابع آگاه در بازارمی گویند : توقف ارائه سرویس Mms ایرانسل باعث شده تا تقاضای سیم کارت های این اپراتور در بازار تلفن همراه تا حد چشمگیری کاهش یابد .
والا . . .
با سلام
يه سوال اگر زماني خدايي نكرده زبونم لال روم به ديفار mms وصل شد مي شه به وسيله ايميل به آدرس گوشي mms فرستاد يا خير
با سپاس
اگه بعضی از اعضای تاپیک(منظورم اصصصصصصلا وحید جان نیست) منو نمیزنن خواستم یه سوال بپرسم.اگه اعتبار سیم کارت اعتباری تموم بشه بازم میشه از طرح تابستونی استفاده کرد؟(یعنی طرح رو فعال کنی و استفاده کنی و بعد مثلا به دلیل مکالمه یا اینترنتی که استفاده میکنی اعتبارت تموم شه.)آخه ماله دوستم اعتبارش شده 6 تومن و از طرح قرمز استفاده میکرد و الان دیگه به خطوط ایرانسل نمی تونه مسیج بفرسته.مرسی