خوب دوستان بعد از حدود 5 روز استفاده از اینترنت نسل 4 ایرانسل به یه نکات جالبی برخوردم.
اول بگم که طرح تعرفه من "اینترنت نامحدود یکماهه تا سرعت یک مگابیت"
اینم میدونید که من می تونم 50 گیگ دانلود کنم ولی اگه بیشتر شه سرعت قفل میشه رو 256 کیلوبیت
خوب حالا مساله اینجاست که این سرویس حجم مصرفی داخلی رو حساب نمی کنه. (می دونم خیلی مسخره است و کسی زیاد از حجم داخلی استفاده نمی کنه ولی به هر حال باید حجم مصرفی داخلی رو نصف حساب کنند.)
من برای اینکه مطمعن بشم یه اسکرین شات از میزان مصرفم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد طبق عادت قدیمی ام رفتم سایت بانک ملی که مرورگر دانلود کنم که متوجه اتفاق عجیب دوم شدم. (قضیه از این قراره که من 6 سال پیش که تازه وایمکس خریده بودم مودم رو می ذاشتم رو نتظیمات کارخانه بعد می رفتم سایت بانک ملی (چون این سایت برای تراکنش های بانکی استفاده میشه بدون نیاز به وصل شدن به اکانتی اجازه میداد واردش شم) بعد چون وارد حساب کاربریم نشده بودم سرعتم محدود نمیشد منم می رفتم مرورگر دانلود می کردم با سرعت 16 مگابیت ذوق می کردم چون اون موقع بالاترین سرعتی که میشد اشتراک خرید 2 مگابیت بود.) الانم گفتم ترافیک مصرفی از بانک مرکزی 100 درصد داخلی حساب میشه دیگه برا همین به یاد قدیم رفتم چند تا مرورگر دانلود کنم که ببینم از حجم داخلی کم میکنه یا خارجی اما با کمال تعجب دیدم سرعت قفل که نبود هیچی همینطور بالا می رفت .
بعد حجم مصرف شده رو چک کردم دیدم بااینکه من حدود 200 مگابایت دانلود کردم ولی تقریبا چیزی از حجم کم نشده
حالا اصلا گیج شدم. باز بیشتر تحقیق می کنم با سایت های ایرانی دیگه که آیا مصرف داخلی کلا حساب نمیشه یا به عنوان مصرف خارجی حساب میشه. به هر حال حجم مصرف شده از محتوای داخلی همیشه صفره ...
اگه مصرف محتوای داخلی رو به عنوان خارجی حساب کنن میشه به 195 شکایت کرد یه کم حجم از حلقمشون کشید بیرون ...