بلهنقل قول:
آلفا+
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بلهنقل قول:
آلفا+
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان و عزیزان سوالی دارم بی زحمت جواب بدید/من از اینترنت 3g همراه اول در شهر دیواندره کردستان برای دانلود استفاده میکنم فاصله منزل تا دکل مخابرات حدود 200 متره تقریبا 5 ماهه دارم دانلود میکنم البته با گوشی موبایل که هر شب حدودا 10 گیگ میتونم دانلود کنم چند تا سوال داشتم
1آیا با کامیوتر و دانلود منیجر دانلود کنم میتونم بیشتر دانلود کنم؟
2سیم کارت جدید همون usemبگیرم فرق میکنه؟
3در مبحث های قبلی در مورد انتن دسیبل با کانکتور ts9و اینطور چیزهای تقویت کننده استفاده کنم باز هم تاثیر میذاره اگر داره بیشتر توضیح بدید شاید بتونم بگیرم؟
ضمنا خونمون خط ثابت تلفن ندارم تا از adslاستفاده نماییم
ممنون از دوستان گرامی
شما یه مودم e3372 بخر حتما هم دست دو تهیه کن تا گه برات سرعت فرق نکرد زیاد ضرر نکنینقل قول:
با IDM و کامپیوتر به طرز محسوسی بهتر میشه البته اگه هاردت پرسرعت داری خصوصا تو بحث appending downloaded part
مودم e3372 توجیه خاصی نداره از نظر و طبق تحقیقات انجام گرفته شده مدل e8372 تایید و قدرت شبکه اش خیلی قویتر بهتر هست
ممنون بحث appending ... که فرمودی همون 16 و 32 قسمت دانلوده یا تعداد دانلود چند فایل همزمان؟
وصل کردن پارت های دانلودی به همه که بعضا بیشتر از زمان دانلود فایل طول میکشه و باعث میشه سیستمت فریز کنه چون هاردت تحت فشار کاریه شدید هستش در مورد e8372 هم بگم که به غیر از چیپ شون در وای فای e8372 هست که شما که فقط برای دانلود می خواین احتیاجی بهش نداریننقل قول:
سلام
من اصفهان هستم و سیم کارتم رو تازه LTE USIM کردمش و تنظیمات اینترنت و بسته 1 ماهه که میگن 4G فعال بشه رو انجام دادم ولی LTE نمیاد و تحت پوشش هم هست
چیکا کنم ؟ :(
گوشیتون LTE رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
برخی افراد بدون اطلاع از پشتیبانی LTE گوشی میرن سیم کارت عوض میکنن
که فایده نداره اول از گوشی مطمئن بشید.
Lte همراه اول اصفهان داغونه
فقط ایرانسل
بله ساپورت میکنه ولی بازم هنوز فعال نشده برامنقل قول:
چه کنم باید ؟
اگه داغونه یعنی lte هیچ ؟
در حالت کلینقل قول:
کلیه سرویس دهی اینترنت ایرانسل به روز تر و بهتر از همراه اول هست
من از اینترنت همراه استفاده کردم کلافه شدم رفتم ایرانسل دارم لذت میبرم