هلکوپتر از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
هلکوپتر از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بازی رو با 64% تموم کردم که خیلی مضخرف تموم شد.ولی یه عروسی قبل پایان بازی برقراره که عروسی رومن و حدس بزنین کیا مهمون عروسیشن؟؟؟!!!!!!!badman و jaccob !!!کلی خندیدم تریپه این دوتارو تو عروسی دیدم.اهان برنی هم بود با یه کت شلوار اواه خ...صورتی!!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا با تشکر از شما دوستان که منو راهنمایی کردید... نمیدونم چرا من دکمه تشکر ندارم ؟! دیگه مجبور شدم اینطوری تشکر کنم... مرسی ... خیلی ممنون... زحمت کشیدید... راستی فرودگاه و هواپیماها رو خیلی حال کردم... خیلی توپ شده...همه چیز طبیعیه... توپه توپ :40:
من بازی را تمام کردم،من در اوایل بازی با میشل رفیق بودم ولی وسطا دیدم دیگر تو فون بوک موبایلم اسمش نیست چجوری برش
گردونم؟
نمرده که ؟!
آخه وقتی با دوست دخترتون میرید یه جایی احیانا بمیره (!) مثلا تصادف بکنه دیگه نیمشه باهاش دوست شد ! (من هنوز تموم نکردم داستانو نمیدونم:d)
وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
یعنی داره سو استفاده میکنه از نیکو ؟!نقل قول:
وسط بازی متوجه میشین که میشل پلیسه و از اول از شما استفاده کردن.شما چه جور این صحنه رو ندیدین؟
اگه اینطوریه که بکشمش :d
نه عزیز یه مرحله هست باید برم توی یه خونه که نیکو درش رو با لگد میشکنه بعدش توی حال یه لپ تاپ هست که نوشته باهاش کار کن.....ولی بهم نمیگه کجای لپ تاپو باید بگرد که چی دستگیرم بشه....نقل قول:
باید بری تو ایمیل ها. بخونی. بعدش هم بیای بیرون. اونوقت میگه کجا بری.نقل قول:
بازی توی هارد شما چقدر جا گرفته ؟
یکم مشکوکم ...