اونها رو هم پر میکنم تاثیر ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا این طوری هست
Printable View
اونها رو هم پر میکنم تاثیر ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا این طوری هست
یه سوال داشم
اگه وسط ماه گیگ تموم شه یه گیگ بخریم ، این گیگی اضافی رو دوره بعد هم میره یا اگه تا آخر همون ماه تموم نشه میسوزه؟
آقا برم نمايندگي بهتره يا از همين سايت پر كنم؟؟؟ چقدر طول ميكشه؟؟؟؟
ثبت نام از سایت!نقل قول:
زمانش هم بستگی داره ولی از زمان واریز پول به حسابشون حداکثر تا 10 روز کاری اما معمولا زودتر میان بین دو تا سه روز
ميشه تو ثبت نام سرعت 128 پايه رو انتخاب كرد و ماه بعد به 512 ارتقا داد؟؟؟
میتونی ارتقا بدی ولی باید مدارک رو براشون ارسال کنی که دردسرش زیاده اگر نامه داری به همون کسی که میاد برات نصب میکنه بده تا برات سایت باز باشه که بتونی تعییر تعرفه بدی
با شلام
من یه یرویس وایمکس مودم USB با اشتراک یکساله خریدم 144 تومن. ولی در منزل به هیچ عنوان وصل نمی شودو فقط 30 درصد خط میدهد. میخواستم ببینم اگه تقاضای انصراف و باز پرداخت پول رو بدم کامل هزینه رو بر میگردونن؟ چند روز طول میکشه برگردونند؟
ﺳﻼﻡ...یکی من رو ببینه.......
۱،ﻣﯽﺷﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺣﻬﺎ ﮐﻪ ﻣﻮﺩﻣﺶ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺠﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﺍﺯ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﮐﻢ ﮐﺮﺩ ؟
۲،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ نیازی ﺑﻪ ﺑﺮﻕ ﻭ ﻋﺎﯾﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؟
۳،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺁﻧﺘﻨﻬﺎﯼ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ؟
دوستان اینا گند زدن به SSL واسه شما هم سایتای SSL مثل gmail و وی پی ان sstp مشکل داره؟
دوستان من الان نامه از اداره دارم که سرویس 512 بگیرم از سایت که ثبت نام کنم میتونم سرویس 512 رو انتخاب کنم ؟؟؟ بعد میان دم در نامه روب اید بدم؟؟؟؟
الان به مودم ها 50 درصد تخفیف خورده چطوریه؟؟؟ طرح پائیزه 1 ساله که 200 هزار هست چقدر میشه؟؟؟