سلام
من معدل کتبیم 18.54
آزمون سنجش میدم. رتبه سهمیه هام تا حالا 780-579-539 من سهمیه یکم کشوریهام1337-1007-928
می خواستم بپرسم با این وضع می تونم تو سراسری رتبه در سهمیه
زیر 2700 (واسه قبولی تو دانشگاه تبریز)بیارم یا نه؟:13:
Printable View
سلام
من معدل کتبیم 18.54
آزمون سنجش میدم. رتبه سهمیه هام تا حالا 780-579-539 من سهمیه یکم کشوریهام1337-1007-928
می خواستم بپرسم با این وضع می تونم تو سراسری رتبه در سهمیه
زیر 2700 (واسه قبولی تو دانشگاه تبریز)بیارم یا نه؟:13:
نقل قول:
آزمون های سنجش خوب اند . همه اینو میگن که تو آخرین آزمون سنجش هر رتبه ای که آوردی همون میشه رتبه کنکورت . حالا ممکنه یه ذره یا خیلی کم بالا یا پایین بره . ولی رتبت نزدیک به همون رتبه آخرین آزمون سنجشت میشه .
چون نه اینکه جامعه هستش و از همه درسها ازمون میگیرند چون دو هفته بعد هم کنکور میدی و چون کنکور هم همه کتابهارو امتحان میدی به همین دلیل رتبت نزدیک به رتبه ازمون اخر سنجش میشه
موفق باشی
نقل قول:
از راهنمایی هات ممنون . ولی ما یعنی من این کتابهارو کهنه کردم .
بازم مرسی .
صد البته . به امید موفقیت هممون نه در کنکور بلکه در مراحل بالاتر از کنکور
سلام
چه طورین خوبین؟ چه خبرا؟
من که خیلی ترسیدم!کنکور داره میاد و من هیچ کاری نکردم!واسه همین یه چند روزیه دارم عین چهارپا!!میخونم!
اگه این ترس رو از مهر داشتم خوب بود!
بچه ها از اینجا به بعد دیگه جدی بگیرین این 5 ماه رو نهایت استفاده رو بکنین حتما به چیزی که میخواین میرسین...
چرا نشه سعید جون؟نقل قول:
سلام بكس ، منو كه ميشناسين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي فكر ميكرديم چي شد ! بگذريم
من كانونيم
آزمون اول : 5000
" دوم : 5300
" سوم : 4700
.
.
.
آخرين آزموني كه دادم : 4200
خوب با توجه به ترازم شما منو يه دانش آموزي در نظر بگيرين كه تا حالا هيچي نخونده ، ok ؟
بايد بگم كه چون آزمون سوم سرماخوردم به بعدش پشت سر هم آزمونارو خراب كردم !
حالا سوالم اينه : اگه ترم دومو توپ بخونم ميتونم رتبه اي بين 2 يا 3 هزار بيارم ( كشوري ) ؟
خواهشا الكي نگيد خواستن توانسته يا جواب سربالا بديد ، كاري كه پشتبانم كرد !
روراست بگين : آره يا نه !
البته اضافه كنم اين برام تجربه شد كه هيچوقت ديگه آزموني رو ( ترم دوم ) خراب كنم چون ميدونم بعدش باز بقيه رو پشت سرش خراب ميكنم !
يه عادت بدي هم دارم چون ادم كم طاقتي هستم هميشه كارها رو دقيقه ي 90 انجام ميدم
اگه مثالي هم دارين كه طرف مثلا از بهمن شروع كرده با رتبه اش تو كنكور يا كارنامه اي چيزي لطفا دريغ نكنين
اين حرفارو اينجا زدم چون براي آيندم احساس خطر كردم ( بالاخره !)
هميشه پست هايي كه از دوستان ميخوندم ( توي همين تاپيك ) كه ميشه از بهمن شروع كرد و اين حرفا ...
ولي هيچوقت فكرشم نميكردم كه كار خودم به اينجا كشيده بشه كه همچين پستي بدم! واقعا شرم آوره ( براي خودم )
داداش امير ( amirdb , rambo 1386 ) و آرش عزيز ( arash banikarim ) و پيمان عزيز ( كه چند روزيه پيداش نيست ) ( timsar jackson )
داش مهيار ( mahyar_bt ) و رويا خانم ( new life ) و مهدي عزيز (mehdi_7070) و جناب محمد امين ( nits ) ( شما منو نميشناسي ولي من شمارو ميشناسم از تاپيك معرفي كتاب ) و هر كي كه اين پستو ميخونه ، از اين پست رد نشين . يه جواب به من بدين
دوستان اينجا اسم بردم چون شخصا به راهنمايياتون نياز دارم
مرسي
سعيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین امید الکی نمیخوام بدم..خودمم مثل خودتم شایدم بدتر!
به نظر من کانون رو بی خیال شو فعلا...
خودت یه برنامه ی فشرده بریز...درسایی رو هم که به پایه نیاز دارن مثل دیفرانسیل رو هم اول پایشونو بخون...
ببین هر درس چند فصله..مثلا شیمی 2 , 5 فصله ...برنامه بریز مثلا هفته ی اول 1 فصل از شیمی 2 بخون یه فصل از فیزیک 3
یه فصلم مثلا از حسابان...5 درسم از ادبیات....
ولی این برنامه ریزی نیاز به ساعت مطالعه ی بالا داره...
از الان باید ساعت مطالعتو ببری بالا...حداقل رو 10 ساعت....
شاید یکم سخت باشه ولی عادت میکنی...باور کن راه دیگه ای نیست اگه از الان به بعد زیاد نخونی 5 ماه دیگه پشیمون میشی
فقط همین 5 ماهه..یکم فشار بیار مطمئنم پشیمون نمیشی...
-----
دیدم یکی از بچه ها در مورد رستگار رحمانی گفت...
آره اونم از همین روزا بود که شروع کرد,باور کن توام میتونی...اون از این روزا شروع کرد و 1 کشور شد...حالا تو اگه 1 نشی 500
که میشی...1000 که میشی..نمیشی؟
فقط به شرطی که از همین لحظه به بعد دیگه 1 لحظه هم غفلت نکنی و فقط بشینی بخونی..و به نتیجه هم فکر نکنی و نتیجه
رو به خدا واگذار کنی...
مثل یه باغبون که وقتی یه دونه رو میکاره دیگه به این فکر نمیکنه که این سبز میشه نمیشه..فقط بهش آب میده ازش نگهداری
میکنه..توام به نتیجه فکر نکن فقط درس بخون و نگرانه نتیجه نباش..نتیجه رو به خدا واگذار کن و با آرامش بخون..مطمئن باش موفق
میشی..
وایی چه قدر نوشتم!!!!
دوستان گل و خوبم . امیدوارم همگی کنکور رو خوب بدین و این بستگی به تلاش شما داره . آرزوی موفقیت برای همه شما دارم
شما هم بهتره دیگه همه چیز رو یواش یواش کم کنید . از الان هم اگه شروع کردین زیاد دیر نیست . یکی از مزایاش اینه که کمتر مطالب رو مرور میکنید و از یادتون نمیره. چون الان ماههای نزدیک به کنکوره . ولی زیادم نزدیک نیست . 5 ماه مونده . تو 5 ماه آدم میتونه از این رو به اون رو بشه . به هر حال این شما هستین که باید کار رو تموم کنید. نه دوستتون ونه خواهر و برادرتون و نه پدر و مادرتون به جای شما این کار ور نمیکنه . کسی به اندازه ی خود شما دلش واسه شما نمیسوزه . این شعار منه : هر کس میخواد تو جنگ پیروز بشه باید خود جنگ باشه
به هر حال خودتون رو نبازید . وقتتون رو بخاطر چیزهای بی اهمیت و بی ارزش از دست ندید . تو تخیلات به سر نبرین . به آینده فکر نکیند . آینده رو خدا میدونه چی میشه . آینده شما رو الان شما میسازه . یکم اگه به این سه ساله دبیرستان فکر کنید . به این رفتن و اومدن هاتون تو روزهای گرم و سرد و بارونی و برفی فکر کنید . اگه به تلاش و زحمتهای خودتون و همچنین زحمات پدر و مادرتون هر چند کم یا زیاد بوده فکر کنید شاید به خودتون بیاد و اینجوری کنکور واستون چیز وحشتناکی نمیشه . متاسفانه این موسسات اونقدر واسه کنکور برنامه ریزی های پرشاخ و برگی درست کردن که دانش آموزان این چند سال زندگیشون رو باید با دغدغه و نگرانی سپری کنند . اما وقتی که خودشون تلاش کردن و با یک برنامه ریزی ساده از پس کنکور بر اومدن همشون میگن که چقدر کنکور ساده بود .
بله . درسته . مسایل ساده غیر عادی ترین مسایل هستند. اما کسانی میتونند از پسش بر بیان که روش خوب فکر کنند . واسش راه حل پیدا کنند
مسیر رو گم نکنید . دو دستی به چیزهایی که دارین بچسبین . اجازه ندین که یک سری ادمهای بی سواد اما پررو و جسور بیان جای شما رو بگیرن . امکانات خودتون رو انکار نکنید .
این کنکور هم که هست بازم پارتی وجود داره خدا به داد اون زمانی برسه که حذف بشه . که مطمئن هستم که نمیشه . دنیا دنیای روابطه نه ضوابط . خوب حواستون رو جمع کنید که کسی از شما جلو نزنه .
من هم نمیخواستم که اینجا بطور کامل و واضح یک چیزی رو مطرح کنم . ولی چون الان دارم میرم (هرچند گفتم از دی ماه میرم ولی نشد. این تو بمیری از این تو بمیری ها نیست:31: ) میخواستم یه چیزی رو بگم
من هم درس میخونم و هم مینویسم . دیگه شما میدونین که من عاشق چیم . این همه کتاب بخونم . این همه شبها بیدار بمونم . این همه درس زیبای ریاضیات رو بخونم . آخرش کی چی . چی میشه . همیشه این واسم سوال بوده که این هم میخواییم به تکنولوژی برسیم به زیبایی برسیم به موفقیت برسیم اخرش کی چی . بله. قدرت خودمون رو ثابت کنیم. بزارین براتون بگم. هر چند دیر شد. و سودش به شما نمیرسه . ولی شاید به نوادگان و بچه ها ی شما:31: و شاید هم به دوستان علاقه مند سال بعد برسه .
اگه خدا بخواد من هم به تقلید از این نویسندگان ریاضی محترم که اگه قابل بدونید یک دوره از ریاضیات دبیرستانی که تمامش در حسابان و حساب دیفرانسیل و انتگرال اومده بنویسم که 50% کار تموم شده . شاید نتونم قول الکی بدم مثل انتشارات رمزینه ولی قول میدم تا قبل از پایان سال 89 تموم بشه و تقدیم کنم به همه بچه هایی که که مشکلشون اینه که به چه کتابی مراجعه کنند که متناسب با علایقشون باشه . چون من خودم دانش آموز ( هر چند تمام نویسنده ها هم دانش آموز بوده اند:31: ) هستم . الان در همین تاپیک دیدم که علایق بچه ها چی بوده . چه سبکی خوششون میاد .
و باز هم اگه خدای متعال بخواد این دوکتاب حجیم شامل تمام مباحث پایه ریاضیات هم هست . از اثبات هیچ قضیه ای دریغ نشده . توضیحات توضیحات خسته کننده نیست . شفاف و پیشرفته و در عین حال ساده بنده خودم معتقدم که دلیل اینکه اکثر بچه ها با خوندن کتابهای آموزشی نمیتونند تست بزنند اینه که تمرین زیادی نکردند. یعنی از اون مباحث تمرینات تشریحی زیادی حل نکردند تا مسلط بشن. به همین دلیل تمرینهای زیادی هم در پایان هر فصل اومده که بدون حل هستند که این تمرینها نباید دانش آموزان عزیز رو دلسرد کنه چرا که به قول یکی از استادان ریاضی ایران آقای پرویز شهریاری که من خیلی کتابهای ایشون رو دوست دارم اگه شما ساعتها روی یک مساله کار کنید اما قادر به حل اون نشید به مراتب بهتراز اینی هست که پاسخ اون سوال رو از نوشته دیگری که همون مولف هستش ببینید .
کتابهای بنده حقیر شامل تست هم خواهد بود . اما نه تالیفی بلکه تمام سوالات کنکور سراسری و آزاد و سنجش .
امیدوارم روزی برسه که همه بتونند بنویسند . البته الان هم میتونند . اما فرصت نمیکنن .
شاید بعضی هاتون فکر کنید این یارو چقدر به خودش میباله . :8:
زیاده گویی من رو باید ببخشین . چیکار کنیم . دیدید وقتی مهمون میاد خونتون وقتی میخواد بره تازه پرسش و پاسخ و غیبت و مسایل اقتصادی و فرهنگی و از همه مهمتر کنکور باز میشه ؟!
الانم اینطوریه دیگه . نه ؟
از مشکلات نترسین . سعی نکنید که اول کاری همه مشکلات رو از بین ببرین . باهاشون کنار بیایین.
اولین رقیب شما خودتون هستید . اگه خودتون رو شکست دادید دیگری رو هم شکست میدین .
به خودتون دروغ نگید . با واقعیتها زندگی کنید . اما واقعیت ها رو هم میشه تغییر داد . به قول یه دانشمندی که اسمش رو نمیدونم تنها چیزی که تغییر نمکینه خوده تغییره
انیشتن که خنگ زمان خودش بود و میگن چندین سال هم رد شده بود میگه اگه واقعیت ها با نظریات هماهنگی ندارن واقعیت ها رو تغییر بده .
هر کی هم گفت باید استعداد داشته باشین در یک چیزی خیلی خیلی خیلی بنده رو ببخشین . پوزش میطلبم . اون شخص غلط کرد با هفت نسل بعد و قبل از خودش
به هر چیزی که علاقه دارین به همون سمت و سو کشیده خواهین شد
بازم آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان در مراحل بالاتر از کنکور
دیگه بسه دیگه
وسلام . نامه شد تمام
خداحافظ همگی :10:
بچه ها سلام
کی ثبت نام دانشگاه ازاد شروع میشه؟
بچه ها بدجوری به کمکتون نیاز دارم بهمن میخوام هرجوری شده جبران کنم حالا واسه برنامه ریزی کمکم کنید میخوام صبح ساعت 7 بیدار شم از 7:45 به این صورت شروع کنم
7:30 تا 9:00 دیفرانسیل - 9:15 تا 10:30 ادبیات - 11:00 تا 12:30 فیزیک - 14:00 تا 15:00 عربی - 15:30 تا 17:00 شیمی - 18:00 تا 19:30 تحلیلی - 21:30 تا 23:00 معارف
من قبلا این برنامه رو اجرا میکردم حالا میخوام بدونم اگر واحدهایی که انتخاب کردم خوبه یا نه ؟ اگه نیاز به تغییر داره بگید مثلا تحلیلی بیاد جای فیزیک و ... به خاطر این بین دیف و فیزیک ادبیات قرار دادم که بعضی ها میگن خوب نیست پشت سر هم اختصاصی بخونیم درسته یا نه؟ منتظر راهنماییهاتون هستم :11:
هر کس هر طور راحت تره بهتره بخونه ولی به نظر من تعداد درس ها رو کم کن و ساعتشون رو ببر بالا مثلا امروز سه ساعت دیف بخون ولی مثلا معارف رو امروز نخون فردا بخون ببین الان تو برنامت دیف با دینی یک اهمیت داره !!!!! ولی تو باید برای دیف وقت بیشتری نسبت به دینی بگذاری
اینقدر فشرده و مقرراتی برنامه ننویس. اگه یه واحدش رو اجرا نکنی کل برنامه ات به هم می خوره.نقل قول:
کم کم ساعات مطالعه ات رو بالاببر.
مبحثی هم برنامه ریزی بکن نه ساعتی!
تشکر بابت راهنمایی:11:
من فکر میکنم تا ساعت 12:30 تقریبا برنامه خوبه حالا بعد 12 میتونم عربی روزهای فرد بخونم تست دیفرانسیل بزنم درسته؟ همینطور معارف هم روزهای زوج بخونم روزهای فرد جای معارف فیزیک بخونم اینجوری خوب میشه یا نه؟
میشه برنامه خودتون بگید چون من دقیقا این مشکل واسم پیش میاد!نقل قول:
اگه یه واحدش رو اجرا نکنی کل برنامه ات به هم می خوره.
برنامه ریزی مبحثی چجوری بید؟!نقل قول:
مبحثی هم برنامه ریزی بکن نه ساعتی!