سلام دوستان من پراید کاربراتوری دارم ماشین وقتی سرعتش کمه یه صدای لغ لغ میاد از کف سمت شاگرد پولوس و تازه عوض کردم ایراد از چی میتونه باشه
Printable View
سلام دوستان من پراید کاربراتوری دارم ماشین وقتی سرعتش کمه یه صدای لغ لغ میاد از کف سمت شاگرد پولوس و تازه عوض کردم ایراد از چی میتونه باشه
سلام.
من یک مشکل دارم با ماشینم که خیلی وقته درگیرش هستم. اول اینکه ماشین پراید هست مدل 88. تقریبا 34000 تا راه رفته.
داستان از اونجا شروع میشه که موقع حرکت ماشین تو زمین صاف و بدون شیب فرمون به سمت چپ کشیده میشه و به طبع ماشین هم موقع حرکت به همون سمت میره.
بردم بالانس و تنظیم باد و حتی تنظیم فرمون. ولی نتیجه ای نداشت. این قضیه حتی باعث لاستیک ساییدگی هم شد و من مجبور شدم لاسیتک های ماشین رو توی این کارکرد کم با لاستیک عقب جابجا کنم. خیلی جاها هم بردم نشون دادم و هیچکس واقعا ایده ای نداشت . از دوستان با تجربه خواهش مندم توی این زمینه راهنمایی کنند.
ممنونم
مشکل شما به احتمال زیاد یا تاب داشتن رینگاتونه .... یا خرابی اکسل عقبنقل قول:
سیستم جلوبندی رو بازدید کن !نقل قول:
مشکل شما یا سیبک فرمونها هستش یا خود جعبه فرمون .نقل قول:
در مواردی خرابی فنر هم میتونه این مشکل رو به وجود بیاره!
در هر حال مشکلت از جلوبندیه .....
سلامنقل قول:
اولا كه ممکنه مکانیک درست چک نکنه و نفهمه مشکل چیه مثل دکتری که درست معاینه نمیکنه یا اطلاعاتش کافی نیست یا وسائل لازم رو نداره و درنتیجه بیماری رو تشخیص نمیده .
=======================
چیزهائی که باید چک کنین :
نوع لاستیکها مثل هم باشه
عاجش مثل هم باشه
سایزشون دقیقاً یکی باشه ( پهنا , بلندی )
فشار بادشون باید مثل هم باشه
دو چرخ جلو باید با هم کاملا موازی باشه
قبلا توضیح مفصل نوشته ام برای انجامش در خانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرخها باید کاملا بالانس باشه یعنی روی جک با سرعت 60,80,100 و 120 لرزش نداشته باشه
قبلا توضیح کامل رو برای این تست نوشته ام چون بالانس کامپیوتری در بیشتر موارد درست کار نمیکنه
فرمان نباید لقی داشته باشه ( خلاصی نداشته باشه )
ماشین یه بر ( مایل ) نباشه یعنی کمکها و فنرهای چپ و راست ارتفاعشون یکی باشه
شاسی ماشین ضربه نخورده باشه و کج نباشه
قطعات جلوبندی , تصادفی و کج نباشه ( میل موج گیر , سگ دستها و غیره )
پلوسها سالم باشه یعنی در دور زدن با فرمانِ کاملاً کج اصلاً صدا نده .
لاستیکهای میل موجگیر پوسیده و پاره نباشه ( هر دو باید سالم و مثل هم باشه و اگر دو چرخ خلو رو بزنین روی جک و چپ و راستِ یک چرخ و بگیرین و محکم تکان تکان بدین نباید هیییییچ لقی داشته باشه .
همون موقع , بالا و پائین چرخ چپ و راست رو هم تک تک بگیرین و تکان بدین . نباید چرخ لق باشه وگرنه بلبرینگ خراب هست و چرخ در جاش بازی میکنه ( قبلا توضیح دادم که بلبرینگها بهتره 3 سال یک بار گریسکاری بشه با گیریس درجه یک خارجی و بلبرینگ هم باید درجه یک امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی باشه یا کره ای اصل , نه آشغالِ نمایندگیهای ایرانی )
لاستیکها باید عاجشون یکسان سابیده شده باشه یعنی اگر یک لبه ی لاستیک بیشتر سابیده شده پس لاستیک کج هست و باعث کشیده شدن به یک سمت میشه . قبلا توضیح دادم که بهتره موازی بودن دو چرخ جلو هر 6 ماه یک بار چک بشه که خیلی هم آسونه . برای تاکسی بهتره دو ماه یا سه ماه چک بشه .
زاویه ی کمکهای جلو با زمین باید چک بشه که مثل هم باشه یعنی یک کمک عمودی و کمک دیگه مایل به جلو یا عقب یا چپ و راست نباشه . با اندازه گیری فاصله ی دقیق هر کمک با داخل گلگیر یا ساشی میشه راحت چکش کرد .
برای اینکه بیخودی قطعات عوض نکنین , اول از چیزهائی که قابل تنظیم هست شروع کنین تا بیخودی پول خرج نکنین
بلبرینگها از کمی صدای زبری داره اما چرخ لق نیست پس بلبرینگها سالمه و فقط باید گیریسکاری بشه . بیخود عوضشون نکنین .
تست در جاده و یا خیابانِ کاملا صاف و بی دست انداز و بدون بادِ چپ یا راست باید انجام بشه
سلام
پراید 111 مدل 91 فن بعضی اوفات به جای خانه 4 میره خانی 5 روشن میشه
رفتیم باطری ساز (چندین سال سابقه کار داره) گفت اتصال بدنه نیست و فشنگی کله سبز بخر
فرق سبز با سیاه چیه؟ من سبز خریدم 10 تومن و هنوز نرفتیم بندازه روش
سلام .نقل قول:
فرق سبز و سیاه رو نمیدونم اما شاید فرقش در حساسیت گرمائیش باشه مثل ترموستات 80 درجه و 75 درجه .
یعنی یکیش فن رو زودتر روشن میکنه .
==========================================
پیام لازم برای روشن شدن فن از کامپیوتر (ECU واحد کنترلِ انجین )صادر میشه .ECU هم اطلاعاتِ لازم رو از فشنگی آب (
سنسور درجه ی حرارت کولانتِ داخل بدنه ی موتور COOLANT TEMPERATURE SENSOR ) میگیره .
در ماشینهای با کیفیت این سنسور خیلی با کیفیت هست و شاید هرگز خراب نشه .
اما در ایران که عمداً یا سهواً قطعات کم کیفیت ساخته میشه , ممکنه همون روز اول هم ایراد داشته باشه .
[b]شما اول فیشش رو باز کنین و تمیز کنین و وصل کنین ,. سیمهای فیش رو هم چک کنین که زدگی و پوسیدگی نداشته باشه و محکم هم به فیش وصل شده باشه .
رله ی فن در جعبه فیوز رو هم دربیارین و پایه هاش رو چک کنین , اگر کثیفه کمی بسابینش تا براق بشه و دوباره نصب کنین و تست کنین بگین آیا تغییری کرده ؟
اگر تغییری نکرده باید بازش کنین و تمیزش کنین و وصل کنین وتست کنین دو سه روز .
باید با موتور سرد بازش کنین و با یک کاسه ی تمیز , آب رادیاتوری که میریزه بیرون رو گمع کنین تا بعداً دوباره بریزین توی منبع انبساط
اگر باز هم فرقی نکرده دیگه باید تعویض بشه .
البته چون کیفیت قطعات پائینه پس ممکنه همون سنسور نو هم درست کار نکنه .
سلام
ما فشنگی رو عوض نکردیم.امروز دیاگ زد و گفت فن دیر کار میکنه و ربطی به فشنگی آب نداره.
هر کس یک چیز میگه!!!
اون باطری ساز اون طوری میگه . بعد این طوری میگه!!
سلام .نقل قول:
فن از خودش اراده ای نداره که کِی روشن بشه کی خاموش . از کامپیوتر دستور میگیره با وساطتِ فیوز و رله .
کامپیوتر هم که از سنسور اطلاعات میگیره . حالا شما بگین کدوم قطعه مشکل ایجاد کرده ؟
حالا که فشنگی رو خریدین .
فشنگی ماشین رو باز کنین 15 دقیقه بذارین کنار هم توی اتاق تا دماشون یکسان بشه بعدش مقاومت هر دو رو با اهم متر اندازه بگیرین .
بعدش سر هر دو رو یک دقیقه نگه دارین توی آب داغ و فورا مقاومتشون رو اندازه بگیرین .
اگر در دو حالت مثل هم بودند پس فشنگی ماشین سالمه به احتمال 95% . 5% گذاشتم برای این احتمال که سنسوری هم که خریدین معیوب باشه . اگر دیدین مقامتهاشون در اون دو حالت فرق داره پس به احتمال 95% سنسور ماشین ایراد داره .
بعدش سنسور نو رو نصب کنین ببینین تاثیرش چطوریه و خبر بدین
================
یک احتمال دیگه هم هست:
اگر پراید مثل ماتیز دو تا سنسور آب داره .
یکیش به آمپر آب وصله که تک سیمه هست
دومی به کامپیوتر وصله و فیشش دو سیمه هست
اگر دو سنسوری باشه پس ممکنه سنسور آمپر آب مشکل داره و درست نشون نمیده و سنسور حرارت کولانت ( آب رادیاتور ) که برای کامپیوتر اطلاعات میفرسته سالم باشه .
اقا خیلی حال کردم.نقل قول:
مشخص هست علمی و فنی اطلاعات زیاد دارید. متاسفانه اینها تو هوا حرف میزنن و هزینه بی خودی یمزارن روی دست مشتری.
آزمون و خطا کار میکنن که بدترین نوع درست کردن یک چیز هست.
فقط من راستش فنی نیستم. میشه بفرمائید فشنگی آب پراید 111 کجا هست؟ این عکس میشه علامت بزنید ؟
من مولتی متر دیجیتال تو خونه دارم و فشنگی جلوم هست. پراپ مشکی و پراپ قرمز رو کدام قسمت فشنگی بزارم؟
قسمت مقاومت رو بزارم توی کدام قسمت؟ 2000K 200K 20K 2000ohm 200ohm
این عکس از اینترنت پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنسور آب معمولا روی موتور نصب میشه یعنی قسمتی که بیشترین درگیری ترمودینامیکی را داره پس محتملتر هست که یا فلش قرمز باشه و یا فلش سبز و از نظر من با توجه به جای قرارگیری فلش سبز محتملترهنقل قول:
البته بیشتر بررسی کنید چون سالها هست که دیگه پراید ندارم
در مورد اهم متر هم شما سنسور سالم را تست بگیرید ببینید در چه درجه ای عقربه یا نشانگر حساسیت مناسب را نشان میده و یک عدد ثابت یه شما میده همون را ملاک قرار بدین برای تست و مقایسه دو سنسور فقط توجه کنید در تستر های دیجیتال باید حتما تستر یک عدد ثابت را به شما بده
من احتمال میدم باید چیزی بین 200 اهم تا 2K اهم باشه