دوستان عزیز اصلا تو شک نیوفتین برای کیلومتر.
دستگاهای مدرن تشخیص میدن که کیلومتر برمیگرده یا نه.به قول دوستان در پست های قبلی این حرف ها فقط شایعه دلالان بازار هست.
دوستان عزیز اصلا تو شک نیوفتین برای کیلومتر.
دستگاهای مدرن تشخیص میدن که کیلومتر برمیگرده یا نه.به قول دوستان در پست های قبلی این حرف ها فقط شایعه دلالان بازار هست.
سلام دوستان
من یه 206 اس دی پیش خرید کردم ولی هنوز مدلشو انتخاب نکردم که البته 3 گزینه نهاییم اینان:
1- 206 اس دی v8 سفارشی : 17,430,000
2-206 اس دی v8 سفارشی لیمیتد : 17,270,000
3-206 اس دی v9 که اتوماته : 19,270,000
سوالات :
1- اتومات بگیرم یا معمولی ؟ مصرف سوختشون فرق می کنه ؟
2-برای فروش اتومات بیشتر ضرر میکنم یا معمولی ؟
3- اگه دارم معمولی میگیرم بین 2 گزینه اول کدومو انتخاب کنم ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
v10 مدل 87 دارم براي فروش خواستي پ.خ بدهنقل قول:
جواب سوالات شما:نقل قول:
1.الان دیگه نسل اتوماتیک هست و به خاطر سهولت رانندگی و راحت بودن نسبت به دنده ای بهتره و رانندگی در شهر رو بسیار راحت کرده تو جاده هم همینطور.مصرف سوختشم خیلی خوبه و اصلا محسوس نیست نسبت به دنده ای.
2.برای فروش افت قیمت هردو تقریبا شبیه به همه اما اتوماتیک یه کم بیشتر نه در حد میلیون تومان.
3.بین مدلهای بالا شما سفارشی لیمیتد رو انتخاب کن چون تولیدش هم کمه و دیر به دیر میزارن تو لیست فروش.در کل خودروهای سفارشی ایران خودرو نسبت به هزینه بیشتری که بابت سفارشی میدی دلچسب نیست اما خوب شما میخوای انتخاب کنی و نظر شما مهم هست.موفق باشید.
پرايد صبا مدل 87 رو ميشه abs كرد؟
چقدر هزينه برميداره؟ كيفيت absش چطوره؟ بهبود ترمز رو خواهيم داشت؟
نقل قول:
میشه اینکار رو رو هر خودرویی انجام داد
هزینه حدود 300 هزار تومان میشه
ترمز به مراتب خیلی بهتر میشه و محسوسه ، شما پشت یک پراید ABS دار بشن تفاوت رو میتونید در زمان ترمز زدن ها مشاهده کنید
دوستان اگه بخوام یه ماشین آمریکایی بیارم ، اجازه وارد کردن میدن ؟ یکی میگفت پلاک نمیشه ولی گذر موقت میدن ، درسته ؟
تمامی خودروهای آمریکایی رو میتونید با پلاک گذر موقت وارد کشور کنید و تردد داشته باشید.نقل قول:
هیچ کدوک از خودروهای ساخت آمریکا پلاک ایران نمیشن.
خودروهای آمریکایی که من دیدم با پلاک گذر موقت:
شورولت کامارو SS
کادیلاک اسکالید
GMC یوکان
فورد موستانگ
فورد فوکوس
HAMMER H2
شورولت کوروت
دوج چالنجر
این لکسوس که پلاک میشه امریکایی هست درسته ؟
البته شرکت وارد میکنه و شخص وارد کننده نیست و عوارضو گمرک و مالیاتش پرداخت میشه که قیمت سرسم آور میشه
لکسوس هایی که در کشور موجود هستن ساخت ژاپن هست.نقل قول:
لکسوس ساخت آمریکا تو ایران نیست
تویوتا هم همینطوره کمری XLE یا کمری SOLARA که ساخت آمریکا هستن.