منم زنگ زدم شکایت گردم ۲۰۲۰میگن خودمون میدونیم گزارش دادیم درست بشه.و همچنان مشکل پابرجاست زمان درست شدنش هم نامشخص هستنقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
منم زنگ زدم شکایت گردم ۲۰۲۰میگن خودمون میدونیم گزارش دادیم درست بشه.و همچنان مشکل پابرجاست زمان درست شدنش هم نامشخص هستنقل قول:
من خیلی وقت پیشا سرویس 10مگ گرفتم و همین مشکل وجود داشت میومد رو 2 مگ. اون زمان با چند بار زنگ به 2020 درست شد.نقل قول:
حالا 1ماه پیش سرویس 512 مغازه داییمو تبدیل به 8مگ کردم اونم باز همین مشکلو داره و میاد رو 2مگ. چند بارم زنگ زدم 2020 ولی درستش نکردن و همچنان مشکل داره.
مشکل مربوط به تنظیمات پورته از سمت مخابرات. ربطی به مودم و اسپلیتر نداره.
سلام یک سوال داشتم
من سرویس 8 مگ گرفته بودم پیش پرداخت اونم توی برج یک
این 360 گیگ داشت که امروز تموم شد
میخوام ببینم الان اگر همون رو بخرم یک ماهه تمومش میکنن و باید دوباره خرید کنم یا مثل قبل میشه بسته یک ماهه رو چند ماه استفاده کرد
و یک نکته دیگه برای من کلا 360 رو میشد بین الملل استفاده کرد این به کجا رسید
سلام این طرح غرال چه فرقی با طرح های قبلی داره من الان برای پیش پرداخت ۱۶ مگ فک کنم ۸۰ تومن میدم. ولی این طرح غزال برای ۱۶ مگ نصف بود تقریبا
سلام
پنل مخابرات برای من باز نمیشه برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
من دیشب یه فایل ۳۰ گیگی گذاشتم دانلود بشه، صبح که بیدار شدم دیدم اینترنت قطع شده و سایت پنل مخابرات باز شده، پیش خودم گفتم پس بالاخره باگ رو درست کردن که یا حجم بین الملل همون چهار برابر حساب شده و حجمم تموم شده یا باگ زمان رو درست کردن و چون یک ماهم تموم شده قطع شده. با خود اینترنت مخابرات که نتونستم وارد پنل بشم و هی زور میزد، با یه اینترنت دیگه رفتم تو پنل و دیدم حجم دارم، از طرفی هم با اینکه ۶ شهریور زمانم تموم شده بود سرویس هنوز فعاله، ولی خب فعلا اینترنت قطعه. حالا یه مقدار صبر میکنم اگه وصل نشد ۲۰۲۰ یه تماس میگیرم.نقل قول:
اینترنت من از ۱۰ صبح قطع. فکر کنم مشکل از سمت مخابرات باشه
مال منم قطع هست
پنل هم باز نمیشه حتی با اینترنت دیگه
کسی زنگ زده ببینه چه خبره باز؟
من زنگ زدم ۵۰ نفر تو صف بودن، دیگه فهمیدم مشکل سراسریه و فقط باید صبر کردنقل قول:
پس همگانیه! من رو بگو که صبح فکر کردم بالاخره فهمیدن اینترنتم تموم شده و قطعش کردن! خوشحال هم شدم، چون با اینکه زنگ زده بودم پرسیده بودم که چرا بعد از یک ماه قطع نمیشه و طرف گفت خیالت راحت باشه، هنوز خیالم راحت نیست و میترسم یه قبض عظیمی برام بیاد. به هر حال ایران هست و میشه انتظار هر چیزی رو داشت.
پیش پرداخت هیچ قبضی نمیادنقل قول:
اینم احتمالا یه کارایی دارن میکنند که پنل هم باز نمیشه!
احتمال داره بعد اینکه وصل شه اون باگ سیستم برطرف بشه!
برای من و دوستم هم از صبح قطعه. پنل هم باز نمیشه.
برای جفتمونم تاریخ انقضا تموم شده و در حال استفاده حجم هستیم.
نمیدونم دارن اون باگو برطرف میکنن یا کلا قطع شده اینترنت.
کلا سایت tct.ir باز نمیشه و وقتی ادرسشو میزنم ریدایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم اینجوری بود؟
شاید دارن پنل استان تهران رو تغییر میدن
برای من هم قطعه از صبح پنل ecare هم باز نمیشه.
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت سرویستون منقضی شده باید تمدید کنید. بعد گفتم سایت بستس. گفت ۲ ساعت دیگه باز میشه. حالا معلوم نی باگ رو فیکس کردن یا نه
سلام برای من هم tctc ecare باز نمیشه. منکه بابت مشکلاتم تو سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کردم به ۲۰۲۰ هم شکایت کردم ولی خوب فعلا که چیزی درست نشده.......
از دوستان کسی هست که هنوز زمانش تموم نشده باشه و الان قطع باشه؟
نکنه فقط ماها که زمانمون تو پنل تموم شده قطع شدیم!
نه برام منم قطع شده من تازه سرویس گرفتم الان یه هفته نشده هنوز نه زمانم تموم شده نه حجمم ولی قطعه با اینترنت دیگه چک کردم سایت ecare باز نمیشهنقل قول:
سلام
پنل درست شد ولی من هنوز فطع بودم تمدید کردم وصل شد،اگر چه بقول دوستان بازم زور میزد و من با یک اینترنت دیگه دوباره وارد شدم و پرداخت کردم
من فکر میکنم اینا چون سیستمشون مشکل داره در یک مقاطع بخصوصی یهو یه عده ای رو با هم قطع میکنن حالا ممکنه یک نفر یه ماه از زمان خرید سرویسش گذشته باشه
یکی سه ماه یکی دیگه هم حتی به یک ماه نرسیده باشه سری قبل هم اگه یادتون باشه اینطور شد:n13:
شما از طریق همون پنل ecare وارد شدید؟نقل قول:
برای من که هنوزم باز نمیشه (اینترنت ایرانسل)نقل قول:
آره معلوم نیست رو چه حسابی قطع میکنن، دفعه قبلی من 2 ماه و 8 روز طول کشید تا قطع بشم(تازه حجمم تموم شد) ایندفعه 1 ماه و 13 روز
بله البته بزور!نقل قول:
برای من هنوز وصل نشده از دیروز صبح قطعه ecare هم همچنان کار نمیکنه. به 2020 هم که زنگ میزنم میگه 150 نفر تو صف انتظار مکالمه هستند ظاهرا سراسریه مشکل.
برای ما بزور هم وارد پنل نمیشه مسخره کردن خودشون رو با این سیستمشوننقل قول:
همچنان بدون اینترنت و بدون پنل!
فکر نکنم توی کشورهای قحطی زده و در حال جنگ هم همچین چیزی باشه که طرف در سال ۲۰۱۸ مشتری یه شرکت اینترنتی باشه و دو روز پشت سر هم خراب و قطع، بدون هیچ راهی برای به نتیجه رسیدن.
یه لحظه پنل وصل شد برای من رفتم دیدم هم حجم داشتم هم زمان ولی همچنان اینترنت کار نمیکنه پنل هم مجددا از کار افتاد. الان 2 روز شد که اینترنت قطعه.
قشنگ توی جنگل زندگی میکنیم. 2 روزه اینترنت مخابرات میلیونها نفر قطعه و هیچکس پاسخ نمیده.
از طرفی TDLTE ایرانسل 14 روزه توی محل ما قطعه پشتیبانی میگه داریم سعی میکنیم درست کنیم ولی هنوز نتونستیم.
تقریبا 2 روزه مبین نت هم قطع شده برای اونم هیچکس پاسخ درستی نمیده.
:n26:
ویرایش:
حدس میزنم باگ رو حل کردن و بخاطر مراجعه خیلی زیاد مشتریا باعث شده سایت داون بشه، چون به سختی باز میشه و گاهی اوقات اررور ERR_TOO_MANY_REDIRECTS نشون داده میشه که نشون دهنده همین مشکله.
منم همین مشکل رو دارم هم ADSL قطعه و هم TDLTE ایرانسل. قشنگ معلومه با هم هماهنگ کردن جفتشون قطع باشن.نقل قول:
اینترنت قطعه. سایت هم باز نمیشه! 2020 هم زنگ میززنیم میگه نفر 290 هستی تو صف! کسی مید.نه داستان چیه؟
به زور تونستم وارد سایت بشم و تمدید کنم
بعد از 5 دقیقه نت وصل شد
اونایی هم که هنوز مهلت استفاده از سرویسشون تموم نشده زنگ بزنن 2020
میگه 200 نفر توو صف هستن ولی 5 دقیقه ای وصل میشید به اپراتور
دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم :n28:نقل قول:
بعد از پرداخت مشکل حل شد
البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.
این طور نیستنقل قول:
من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن
آخه برای من بعد از پرداخت مشکل حل شد و اینترنت وصل شد.نقل قول:
ولی الان طوری نویز رفتش بالا که حتی یک ثانیه هم لینک ثابت نمیشه
موافقم. منم نزدیک دو ماه شد از سرویس دارم استفاده میکنم و شارژ نکردم. ولی فلن ک از دیروز در حال قطع و وصلیه.
من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عدهی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.
کسی خبر جدید نداره که کی وصل میشه ADSL؟
2020 که جوابگو نیست همش میگه کلیه خطوط ارتباطی مشغول میباشد.
من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSLنقل قول:
آی پی و گیت وی میگیره مودم از مخابرات ولی نت کار نمیکنه حتی gateway هم سعی کردم پینگ کنم ولی پینگ نمیده. توی پنل هم منو آفلاین نشون میده با وجود اینکه وصل هستم.
شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کننقل قول:
تیکت ها رو بستن انگار امکان ثبت تیکت وجود نداره.نقل قول:
195 الان یه شکایت ثبت کردم.
یه آدرس جدید برای پنل دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]