bts همراه اول هست :n01:نقل قول:
Printable View
bts همراه اول هست :n01:نقل قول:
مرسی.نقل قول:
چه جالبه که ۳ روزه افتاده ولی هنوز هیچکس نیومده مشکلشو حل کنه. واقعا که چقدر مسخرن اینا.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
حالا خوبه شما سه روزه تازه میتونی به یه دکل دیگه وصل شی!نقل قول:
چندماه پیش واسه منطقه من دوهفته کامل قطع بود به دکل دیگه ای هم وصل نمیشد!!! هروقتم زنگ میزدم میگفتن دو سه روزه وصل میشه:n13:
سلام
با این قانونی که گذاشتن بیشتر از دو برابر حجم خریداری شده نباید دانلود رایگان نداشته باشیم:n03:
تا حالا کسی هم بیشتر از دو برابر دانلود رایگان داشته یا قانونش اجرا شده؟
:»
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم توی این دو سالی مبین داشتم هیچ وقت مشکل سیگنال نداشتم ولی یک هفته ای هست ، به شدت اعصاب خورد کن شده هر دقیقه قطع میشه نویز و نوسان شدیدی داره ، نمیدونم دیگه چیکار کنم هر بلایی سرمون آورد تحمل کردیم اما مشکل اتصال و افت سیگنال دیگه قابل تحمل نیستنقل قول:
من که یک ماهی میشه adsl گرفتم چون راستش کیفیت و سرعت مبین نت دیگه برام قابل تحمل نیست. ولی چون خطم خیلی نویز داره و adsl همش قط و وصل میشه فعلا مبین نت رو هم رکنارش نگه داشتم تا مشکلات adsl برطرف بشه.نقل قول:
کلا اینترنت تو این مملکت یعنی عذاب. والسلام.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
....
ویرایش
نقل قول:
شنیدین میگن هر چی سنگه مال پای لنگه؟ از دست مبیننت رفتم سراغ ADSL و الان دیدم اونجا هم اوضاع خراب هست. در مورد پینگ که تقریباً دست کمی از وایمکس که پینگ بالاتر ذاتش هست نداره و تازه توی این بعد از تعطیلات عید سه بار هم قطعی داشتم. چیزی که فکر میکردم توی ADSL نباید باشه. حالا محدود کردن دانلود که بدتر از هر چیزی هست رو هم حساب کنیم دیگه عالیتر هم میشه. برای همین از روی اجبار و وضعیت نامشخص جای جدید هنوز مبیننت رو هم با یه اکانت یک ماهه نگه داشتم. به نظر که اینترنت شده مثل تخممرغ شانسی و برای یکی میشه تخم طلا و برای یکی دیگه میشه تخممرغ گندیده.
خب بیایید فن آوا
من 512 نامحدود گرفتم ماهی 24 تومان!!!!
سرعت دانلود معمولا بین 60 تا 70 در نوسانه. هر وقت عشقم بکشه دانلود می کنم، با خیال راحت ویدئو آنلاین می بینم، و کلی چیز دیگه...
البته فن آوا هم محدودیت مصرف داره ولی برای سرویس من 172 گیگ در ماه هست! حساب کردم همه 24 ساعت 30 روز ماه رو دانلود داشته باشم بازم نمی تونم حجم رو تموم کنم!!! :n04:
سگش شرف داره به این وایمکس!!!
شما کجا زندگی میکنین؟نقل قول:
اگه پینگ واستون مهمه و اگه تهران یا جایی هستین که ADSL عصر ارتباطات خط میده از اونجا سرویس بگیرین.پینگ فوق العاده ای داره
اگه نه صبانت بگیرین و در نهایت اگه هیچکدوم از اینا رو نداشتین های وب یا مخابرات بگیرین
بچه ها ببینید مبین نت در جواب تغییر ساعت دانلود شبانه چی گفته:
با سلام و احترام
مشترک گرامی
1- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، بهویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بیرویهی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانهی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفادهی رایگان شبانه اعمال شود.
2- شرکت ارتباطات مبیننت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایهی خدمات ارتباطی باندپهن بیسیم بر بستر فناوری وایمکس، 31 استان کشور را تحت پوشش قرار داده است.
هماینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمانها، شرکتها و مؤسسههای مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانهروزی ارایه میدهند از شبکهی وایمکس مبیننت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده میکنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بیرویهی مشترکین باعث شده بود، ارایهی خدمات این دسته از سازمانها با اختلالاتی مواجه شود که با متعادلسازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف میشود.
به اطلاع می رساند:
• اصولاً طرحهای تشویقی دائمی نمی باشد.
• طبق قانون و مفاد پروانه صادره، طرحهای تشویقی هر سه ماه قابل تغییر است.
• از این پس اطلاع رسانی در مورد تغییر طرح های تشویقی از طریق سایت مبین نت انجام خواهد گرفت.
باتشکر از همکاری صمیمانه ی شما
شرکت ارتباطات مبین نت
حالا یه سوال منظورش از طرح تشویقی چیه؟
سلام
اول از همه بگم من الان ديگه مبين نت ندارم خداشكر ولي اگه اين رو ننويسم تو دلم ميمونه
يعني بي شعور تر از اين شركت نديدم
من 1 مگ داشتم سرعتم تا 12 ظهر روي تقريبا 120 تا بود بعد 12 و 1 دقيه ميشد 30 تا بعد زنگ ميزدم پشتيباني
اول ميگفت از سيگنالت بعد من گفتم چه جوري هر روز تو همين ساعت خاص سيگنال ضعيف ميشه
بعد ديد نميتونه جواب بده گفت سرعت 1 مگ شما بايد روي 30 تا 120 باشه پس الان سرعتتوون معمولي اين كه گفت جاتون خالي ديگه هر چي از دهنم در اومد بهش گفتم
آخه كدوم شركت و ديدي 1 مگ بده بعد سرعت هم روي 30 تا باشه بعد با كمال پر رويي بگو سرعت شما معموليه
يعني به فرداش نرسيده رفتم مودم فروختم و كلا گذاشتم كنار
توصيه من اينكه هيچ موقع از اين شركت اينترنت نخريد
از این مبین نت دزد تر خودشه...یکی از این دزدی هاش این بود که از اسفند ماه ساعت رایگانش 2 ساعت کم شد
من موندم اصلا براي چي اين شركت زدن
يعني هر كاري لازم باشه براي فراري دادن مشتري انجام ميدن
فكر كنم يك عده او نجا نشستن و شبانه روز فكر ميكنم چطوري ميشه مشتري رو فراري داد
مثل پشتياني فوق العاده مزخرف و تغيير ساعت شبانه و.....
خلاصه يك جاي دفاع از خودشون نذاشتن
نقل قول:
من تهرانم و مشکلات آنتندهی و ترافیک تهران رو دارم. اما جالبه که بگم همین صبانت که گفتین خوبه، هم برای همه خوب و عالی نیست. قبل از عید برای خودم شاتل گرفتم و برای یکی از آشنایان صبانت. بماند سوای اینکه خود نصاب صبانت از وضعیت پشتیبانی و بخصوص سواد کم خانمهایی که صبحها تلفن جواب میدن شکایت داشت، چند وقته که مشکل سرعت در روز و قطعی هم مصیبت شده. بخصوص سرعت خیلی کم دانلود شبانه رو هم نباید فراموش کرد. پینگ شاتل هم که الان از مبیننت بیشتر شده و البته از صبانت بیخبرم. اما مخابرات گویا آخرین گزینه هست که هنوز از نظر قیمت و حجم مناسب هست. برای مثال شاتل نامرد همین چند روز پیش قیمت حجم اضافهاش رو برده بالا و از قبل هم بدردنخورتر شده.
نقل قول:
منظورش مثلاً همین دانلود مجانی شبها هست.
به من هم دوباره از ۱۹۵ زنگ بودن و عین مطلبی که شما نوشتین رو تحویلم میدادن. من هم گفتم مشکل این نیست که قانونشون چی هست، مشکل اینکه مبیننت وقتی قانون رو عوض میکنه حق نداره یک طرفه قراردادهای قبلی رو عوض کنه و به نفع خودش تغییر بده که مشتری ضرر کنه. بایستی میگفت مشترکین قدیمی مصرف کنن و هر کس اکانت جدید گرفت یا تمدید کرد، این قانون براش اجرا بشه. خانمه هم گفت که باز پیگیری میکنه که البته بدون هیچ شکی مطمئن هستم که هیچ خبر خوب و مفیدی نصیب مشتریهای مبیننت نخواهد شد.
شماها هنوز بحث های مبین رو تازه نگه داشتید ؟ خسته نمی شین ؟
من الان زدم دانلود و سرعتم 230 تا 260 در نوسان هست ، حساب کردم توی این دو ماه چند روز که از طرحم مونده 150 گیگ میتونم بگیرم.
بعدشم یه فکری میکنیم حالا ، واقعا اگه دو ساعت رو کم نمیکرد بعد از تموم شدن طرحم باز 6 ماهه طرح میگرفتم !
اما از اونجایی که این شرکت دزدی کرد و اصلا معلوم نیست میخواد چه شکری بخوره ، بعد از تموم شدن طرحم مودم رو میفروشم بره .
چه جالب.تهدیدم کردن.نقل قول:
من خودم تو یکی از همین سازمان ها کار میکردم که از مبین نت خدمات میگرفتن.
جالبه که مسول اینترنتمون یه اقایی بود که برای شبها لیست دانلود چیده بود و حتی فیلم های پ و ر ن هم جزوشون بود و به من میگفت هر چی میخوای بگو تا برات دانلود کنم.
حالا کاربران عادی چطور موی دماغ این آقایان شدن که کارشون دچار اخلال شده در ساعات رایگان.خب اونا دانلود نکنن.مگه ما داریم رایگان خدمات میگیریم.
دچار اختلال شدن
آخی بمیرم من.
دوستان یه سوال هم داشتم.
من اگر مودمم رو به یه بنده خدایی مثلا بفروشم چکار کنم که دیگه مالک اصلیش اون بشه.
یعنی دیگه هر گندی زد به پای خودش باشه و مسولیت به دوش خودش باشه.میشه کاری کرد؟
ظاهرا باید بریم نمایندگی تغییرات رو انجام بدیمنقل قول:
تعداد طرحاشون رو افزایش دادن خیر سرشون و باز هم از نامحدود خبری نیست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال...همه که از نامحدود مبین نت مینالن! میگن چون 1 به 10 هستش اینترنت 1 مگابیتش 30-40کیلوبایت بیشتر نمیده...پس چرا همه بازم دنبال طرحهای نامحدودن؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
دوستان خبری خوندم در مورد اعتراض همراه اول به مسدود نبودن شبکه های اجتماعی. تو یه بخشی از خبر در مورد مبین نت هم چیزایی نوشته بود که به نظرم جالب اومد:
«صدوقی همچنین به کاهش درآمدهای شرکت مبین نت اشاره کرد و با تاکید بر اینکه این شرکت پس از پنج سال فعالیت به حالت زیاندهی رسیده اظهار کرد: شرکتی مانند مبین نت مجوزی شش ساله دارد و هنوز مجوز آن به پایان نرسیده اما در این مدت این شرکت ضررده بوده است و حال این سوال ایجاد میشود که چرا شرکتی که این حجم سرمایهگذاری انجام داده با این که ۶۰ درصد سهم بازار را در حوزه خود در اختیار دارد باید زیانده باشد. البته درست است که ما در شرکت مبین نت سود نبرده باشیم اما به هر حال تجربه این شرکت برای ما بسیار مهم است و ما تمام مشکلات مبین نت را به سازمان تنظیم مقررات انتقال دادهایم».
متن کامل خبر:
کد:http://alef.ir/vdchmxnik23nikd.tft2.html?223454
آخه دو نوع نامحدود داشت یکی 1 به 10 بود(همونی که همه از دستش مینالیدن) یکی هم ضریب اشتراکش مثل همین طرحای محدود بود و همون سرعت طرحهای محدود رو میداد.(البته فقط از ساعت 8 صبح تا 8 شب میتونستی ازش استفاده کنی!)نقل قول:
چه حوصله ای دارید شما خدا وکیلی با این همه دزدی آشکار مبین نت هنوز هم از این شرکت انصراف نمی دید :n01:
اونی که میگی نوع طرحش و اسمش محدود زمانی بودنقل قول:
دیشب اتفاقا یکی به برنامه پایش همین ایمیل درباره محدود سازی ساعات رایگان و حجم دانلود فرستاده بود,میگفت مبین نت یه بندی داره تو قرارداد که میگه هر یک از بندهای قرارداد هر موقع و به هر نحوی می تونه از طرف مبین نت عوض بشه... :n02::n02:
جالبه هیچکس هم پیگیری نمی کنه! میری میگی آقا قرار دادی که من با شما بستم این بوده میگه بوده که بوده!
ولی تقصیر مردم هم هست! وقتی حجم زیادی از مشترکین انصراف بدن از سرویس و جمع آوری کنند سرویس خودشون رو دیگه مبین نت از این دزدی های آشکار نمی کنه...
شما هم اگر یادت باشه مودم جیبی پارسال بوده 190تومن الان شده بالای 250هزار تومن!!!
خوب وقتی طرف میره میخره 250تومن که هیچی اپراتور میکنش 400هزار تومن وقتی همه استقبال می کنن میگه ایول عجب عبدالله هایی گیر آوردم بذار قیمتها رو ببرم بالا تر....
نکنید این کار رو خدا وکیلی....
آره خودشه.نقل قول:
جالبه همین صبح 31 طرح داشت الان که نیگا میکنم شده 20 طرح!!!!
خدایی خودشون هم با خودشون درگیرن.
مجریه چیزی نگفت؟ کارشناسه چی؟! اصلا حرفی زدن؟!؟! :n29:نقل قول:
اینا بال بال زدنای آخر راهه!!! امسال سال آخر مبین نته... خدا کنه پروانش تمدید نشه با کله بره ته چاه!نقل قول:
البته باید ابعاد این رخداد رو هم بررسی کرد. الان ظاهرا تنها شرکتی که درست و حسابی وایمکس میده یکی ایرانسله و دیگری داتک. احتمالا یوزرها تقسیم بشن بین این دو شرکت. ایرانسل پتانسیل ارائه خدمات با کیفیت اون هم با کمیت بالا رو داره، ولی داتک رو نمی دونم...
نقل قول:
این ضربالمثل رو شنیدین که طرف میگه من خرسه رو ول کردم، خرسه من رو ول نمیکنه؟ قضیه مبیننت و کاربرهای شاکی از دستش هم همینه. :n01:
نقل قول:
مقدار زیادی از این کاربرهایی که مییان و بعد بدبخت میشن سر تبلیغاتی دروغ شرکتها از جمله مبیننت هست. مثلاً شنیدم بین خبرنگار جماعت، کلی تبلیغات کرده که اگه مودم جیبیهای مبیننت رو بخرید دیگه نونتون توی روغن هست و همونجا وسط خیابون میتونید یه مرکز خبری باز کنید و خبر بفرستین و از اینجور حرفها. بعداً بوده که طرف فهمیده که چه کلاهی سرش رفته و البته بعضیهاشون هم توی خبرهاشون از خجالت مبیننت در اومدن و دروغش رو خبر کردن.
اما یه نکته مهم دیگه هم این هست که کاربر ایرانی وسط یه بیابون برهوت و دور از همه جا، گیر انواع و اقسام موجودات موذی مثل مار و عقرب و رطیل و غیره گیر افتاده و هر جا میره یه نیشی بهش میزنن. شاید باور نکنید من الان نزدیک یک ماه هست که توی شاتل که ادعاش فلان جای آسمون رو پاره میکنه، شبها اینترنت پرسرعت ندارم و سرعتم در حد E1 پائین آورده میشه. بعد هم تازگی جناب شاتل قیمتها رو برده بالا که هنوز ندیدم جای دیگه اینکار رو بکنه. برای همین توی این یک ماه توی اکانت مبیننت که واقعاً مزخرف هست بیشتر از اون شاتل پرمدعا دانلود کردم. دیگه خودتون حساب کنید که وضعیت شاتل چطور هست. از دوستانم شنیدم که صبانت هم شبهاش برای اکانت دو مگ سرعت در حد ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت هست که واقعاً مصیبته. موندم اگه خواستم از شاتل برم اینبار کجا برم که باز سرم کلاه نره. یه تبلیغاتی در مورد شرکتهایی شنیدم، اما فکر کنم اینجور تبلیغات رو ذینفعهای اون شرکتها توی سایتها پخش میکنن که برای خودشون مشتری جمع کنن.
اینجوری هست که متاسفانه هنوز بعضیها مییاد طرف مبیننت.
به خدا الان ده دقیقست معطلم میل یاهو باز بشه ! :|
بعضی وقتا عجیب این https سرعتش پایین میاد اصن هیچی نمیشه باز کرد !!
[
نقل قول:
گوش شیطون کر فن آوا نامحدوداش خوبه
تا این به گند کشیده نشده بیاید اینور :دی
از عمدهنقل قول:
آخه سایت های فی.لتر مهم مثل فیسبوک با این پروتکل کار می کنن. ازونجایی که میخوان راه چیزترشکن ها رو ببندن و در عین حال هم سایتای مهم بانکی خودشون آسیب نبینه، سرعت رو کم میکنن یا موقتا میبندن که تغییرات رو اعمال کنن! :n15:
این سرعت 512 مثقال بیت هم که هی شاس میزنه دانلودش در روز تا 70 کیلوبایت میره ولی تایم رایگانش بزور تا 10 کیلوبایت میره مثل اختلاف دمای بیابونه که شبش 20- روزش میشه 60+ این اختلاف سرعت طبیعیه؟یانه؟ اصن چه سرعت مبین خوبه؟ چرا نامحدود نداره؟قبلن نامحدود داشت لیکن حالا نداره جریان چیه خبریه لابد
دادا من که با لینکای مستقیم مشکلی ندارم اما از uploadbazو غیره فجیح سرعتش کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بی ناموسا برا من طرح 2 مگ با4 گیگ دانلودو حذف کردن فکر کنم میخوان انقدر گرونش کنن که مردم برن فقط 512 بگیرن
Uploadbaz با اکانت free داتلود میکنین که سرعت پایینه؟یا premium?نقل قول:
Sent from my GT-I9300
باpremiumدان میکنم
بچه ها من از طرح یکسالم ، حدود 220 روزش مونده ، ولی حجمم که 22 گیگ بود ، رو به اتمامه و 1 گیگش مونده
میخواستم ببینم کجا میشه مودم رو فروخت؟ به نمایندگی های شهرمون که هر وقت زنگ میزنم، میگن خرید ندارن
ADSL میتونستم بگیرم ، ولی گفتیم بیاییم سمت وایمکس به خاطر شبانش که اینم نمیدونستم قیمتاش اینقد داغون قراره بشه
یه راه دیگه هم اینه که ADSL ارزون بگیرم و اینو نگه دارم واسه دانلود شبانه
هر جور فکر می کنم گیگ اضافش نمیضرفه! برم ADSL بگیرم ارزونتر در میاد
خب از سایتی مثل رپیدباز هم وضعیتش دانلودش همینجوره!نقل قول:
ظاهرا مبین نت این سرورا رو محدود کرده
نقل قول:
احتمالش هم هست چون من دیشب یه تعداد لینک تبدیل کردم که دیدم توی ساعت مجانی حتی نتونسته یه فایل ۲۰۰ مگابایتی رو تموم کنه. اول فکر کردم شاید مشکل از ساعت مجانی هست، ولی الان هم که چک کردم دیدم با حالت عادی هم سرعت لاکپشتی هست و معلومه کلاً اون سایت کند شده.