اکانتتون چی هست و لطفا از وضعیت خطتون یه عکس بذاریننقل قول:
Printable View
اکانتتون چی هست و لطفا از وضعیت خطتون یه عکس بذاریننقل قول:
با سلام
من سرویس اولترا خریدم یکی دو روزی میشه و شبها با سرعت ۴۰۰ اینا دانلود میکنه
پس فرق این سرویس با مگا چی شد؟فرق نداره که؟یا هم سرویس منو درست تنظیم نکردن؟
ممنون
شما سرعت دانلودتون روزها هم 400 هست یا دانلود رایگانتون اینقدر هست؟ اگه روزها هم اینقدره باید با پشتیبانی تماس بگیریننقل قول:
هیشکی پینگش خراب نشده اینجا ؟ دیروز هم پرسیدم کسی جواب نداد.1 هفته اب می شه که پینگ مخابرات من خراب شده برا هر 2 تا خطم اگه کسی هست که همین مشکل رو داشته باشه لطفا ابنجا اعلام کنه
تو ساعت 21:37 ping داخلی 35 و خارجی 161نقل قول:
ممنون پس مشکل رو فقط من دارم چون پینگم با 8.8.8.8 340 هست پینگ داخلی زیاد بد نیست 45 هستنقل قول:
با سلام
وضع خط بنده چطوری هستش ...
512 نامحدود مخابرات ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اکانت بنده الترا هست .قبلا وضعیت عالی بود ولی اان دانلودم اومده رو 250 .استاد میتونه از بارندگی های اخیر باشه ممکنه که از جعبه تو خیابون و یا سیم کشی جایی خیس بشه و اتصال بده ؟ اینم وضعیت خطمه .به نظرمون ممکن هست خودشون اوردن پایین ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم ping امروز ساعت 12:01amنقل قول:
ping داخلی
ping خارجی
وضعیت خطتون خیلی خوبهنقل قول:
راستش وضعیت خطتون بدجوری خرابه اگه بخوان از این بیشتر ببرن بالا اصلا نمیتونین وصل شین . پس اتصالات خط تلفن و سیم کشی تونو یه نگاهی بندازیننقل قول:
ممنون دوست عزیز پینگ من تا 1 هفته قبل همینطوری بود ولی الان متاسفانه افتضاحه دلیلش رو هم نتونستم پیدا کنم در ضمن شما اسپلیتر هم میفروشید؟ تو پاساژ سهند گرونترین اسپیلیتری که گیر اوردم dlinkبود 5 تومن داخلش رو باز کردم از اون فیلتر های الکتریکی سلف و خازن آشغال بود ۰به جز جعبش خودم می تونستم با 500-600 تومن درستش کنم :n02::n02::n02::n02: دنبال یه اسپلیتر خوب می گردم.نقل قول:
ممنون ولی راستش تو محل که پرسیدم چند نفری مپل من بدون اینکه دست به خطشون بزنن وضعیتشون اومده پایین .امکانش هست که منطقه ای خراب شده وضعیت چطوری میشه این فهمید چون از نمایندگی اینجا که پرسیدم گفتش که دارن یه پورت 64 تایی اضافه میکنن به مرکز ما واسه همین امکانش هست اومده پایین حالا این میتونه درست باشه یا نه؟
در ضمن اگر من خطمو درست کنم خودبه خود داون استریم میره بالا یا نه باید بیافتم دنبالش؟ ممنون
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین و هر چیزی امکان پذیره ولی اینکه بخوان پورت 64 تایی اضافه کنن بیاد پایین اون وقت بایستی یه هفته قبل وقتی پورت 800 تایی اضافه کردن به مرکز فهمیده باید کلا ping بینهایت میشد :n01:نقل قول:
سرعت سرویس الترا نامحدود مخابرات چنده؟
900-950 کیلو بایتنقل قول:
در طول شبانه روز ثابت هست یا نوسان زیاد داره؟نقل قول:
سلام
ببخشید من چند 2 روز قبل رفتم نمایندگی مخابرات سرویس الترا رو خریدم
گفتن 2 روز دیگه وصل میشه بعد امروز زنگ زدن میگن وصل شده ولی من مودم رو کانفیگ کردم وصل نشد
زنگ زدم گفتن چون ماله شما کافه نوری هست چند روز دیگه هم طول میکشه
آیا میدونید چقدر طول میکشه و میشه از جایی پیگیری کرد ؟
ثابت هست فقط تو دانلود رایگان شبانه تو لینک های خارجی باید چندین لینک همزمان دانلود کنید تا به سرعت نهایی برسیننقل قول:
خط های عادی رانژه شون 24 الی 48 ساعت و کافو نوری تا یک هفته طول میکشهنقل قول:
برای پیگیری میتونین هم از نمایندگی مربوطه و هم از 2020 اقدام کنین
یک مشکل که سیستم مخابرات دارد این است که حداکثر 12 ساعت بصورت پیوسته وصل است و بعد از آن دیسکانکت میشود، اگر در تنظیمات مودم قسمت PPPOE Up Time را ببینید یا به ریزمصرفتان در سایت مخابرات بروید متوجه میشوید، یکی هم اینکه برخلاف مفاد بند 3 مصوبه شماره 152 کمیسیون تنظیم مقررات حجم آپلود را هم در حجم مصرفی حساب میکند(یعنی هر گیگ مخابرات از شرکتهای دیگر حداقل 200 مگ کمتر است).
در مورد اول حق با شماست ولی این به این این معنا نیست که شمارو disconnect میکنه بلکه فقط مقدار کارکرد رو برای 12 ساعت براتون اعلام میکنه و در مورد حجم متاسفانه همه شرکت ها همینطور عمل میکنن بدون استثنا
یعنی بیش از 12 ساعت نمیتونیم وصل شیم مثلن تو بازه رایگان
من هم قبلا اینطور فکر میکردم ولی وقتی به تنظیمات مودم نگاه میکنم میبینم که دقیقا از ساعتی که در ریز مصرفم پایان اتصال زده به اینترنت متصل شده ام و آدرس آی پیم هم عوض شده است، در مورد دوم من مدتی شاتل داشتم، اصلا حجم آپلود را حساب نمیکرد و فقط حجم دانلود را حساب میکرد، در سایت همارا هم این جمله نوشته شده است: "مفاد بند 3 مصوبه شماره 152 کمیسیون تنظیم مقررات در کلیه سرویس ها رعایت شده است."نقل قول:
بند 3 مصوبه شماره 152 کمیسیون تنظیم مقررات:
-تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت
ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافيک ،ADSL نامتقارن خدمات
مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم
ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.
من قبلا همارا بودم ولی دقیقا مجموع ارسال و دریافت و حساب میکرد. الان مکس نت رو هم نگاه میکنم همینطوری حساب کردهنقل قول:
بازه رایگان که همش 6 ساعته :n06:نقل قول:
همارا بعد از تغییر تعرفه در شهریور 1393 این مورد را نوشته است.نقل قول:
چند روزی میشه سرعت شبانه من خراب شده کسی این مشکل داره ؟؟؟؟
من اینترنت نامحدود دارم که 8 روز از وقتش مونده چطور میتونم اکانتمو تغیر بدم به محدود قبل از تموم شدن اکانتم سرعت محدود پایین هستش جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
من که موردی ندارم همین الان که شبانه هست دارم بدون افت سرعت دانلود میکنمنقل قول:
===============
اینم چند دقیقه قبل از شروع شبانه :
من هم با اولترا چند شبه دارم با 150 دانلود میکنم
اگه از نمایندگی خریدین باید به نمایندگی وگرنه به مرکز آزادی مراجعه کنیننقل قول:
در سایت آسیاتک و های وب و پارس آنلاین هم رایگان بودن ترافیک ارسالی را نوشته بود و در سایت صبانت هم لحاظ کردن 25 درصد ترافیک اضافی را نوشته بود.نقل قول:
سلام اقای نماینده بیشتر شرکت ها دارن دانلود رایگان رو برمیدارن مخابرات هم برمیداره اگه بردارن شامل من که قبل از اون طرحم که نمیشه
به غیر از اقای نماینده کسی میدونه اخر عاقبت ما چه خواهد شد
نه هیچگونه تغییری در دانلود رایگان مخابرات ایجاد نشده است و بزرگترین برتری مخابرات بر دیگر رقبا هم هستنقل قول:
تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کردهنقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت بنده الترا هست .قبلا وضعیت عالی بود ولی اان دانلودم اومده رو 250 .استاد میتونه از بارندگی های اخیر باشه ممکنه که از جعبه تو خیابون و یا سیم کشی جایی خیس بشه و اتصال بده ؟ اینم وضعیت خطمه .به نظرمون ممکن هست خودشون اوردن پایین ؟
[IMG][/
نقل قول:
دوستان من سیم کشی رو درست کردم و نتیجه اش شد این
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حالا این snr اولی زیاد فرق نکرده ولی من داون استریم از این بیشتر ندیدم .پس میگن داون استریم به snr مستقیم ارتباط داره زیاد هم درست نیست.نظرتون چیه؟
با سلام خدمت دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - نمایندگی رسمی فروش ADSL آسیاتک در استان آذربایجانشرقی با بیش از 30 نماینده در سراسر استان
تلفن: 14 222 422 (041) 3 خط - وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرند - خ طالقانی - خ قیام - بالاتر از پست بانک - اول کوی حکیم باشی - هادیران
چرا دوست عزیز ربط داره همونطور که مشاهده میکنین بعد اینکه سیم کشیتونو درست کردین down stream خیلی رفته بالا بخاطر همینه که snr تون پایینه. یعنی اگه down stream تونو بیارن پایین تر SNR شما میره بالاتر . در ضمن وضعیت خطتون خیلی بهتر شده پس با 2020 تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین تا down dtream رو یکمی بیارن پایین تا مشکل SNR پایینتون حل بشه. چون به هیچ وجه اکانتی که 20 مگ سرعت داشته باشه وجود نداره که بگیرین پس نیازی به بالا بودن wodn stream تون ندارین. موفق باشیننقل قول: