بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟نقل قول:
Printable View
بعد تو ساعت رایگان سرعت چطوره؟نقل قول:
سلام دوستان
من امروز مخابرات بودم و ریز همه کارها رو در آوردم.اول از همه حجمی که موقع تمدید ازم کم شده بود رو گرفتم :n24: بعد هم به گفته مسئولش بنام طاهر نژاد از این ماه حجمی کم نمیشه و به ماه بعد منتقل میشه.
برای سرعت هم پیش علوی رفتم که گفت روزا مشکلی نیست ولی شبا چون داریم یوزر میگیریم ، سرعت 1 به 8 شیر میشه و بخاطر همین روی 256 محدود میشه یعنی هر سرویسی داشته باشی شبا چون رایگان هست سرویست به 256 تغییر میکنه واسه همینه که سرعتا کم میشه ( این حرف خودش بود ) هرچند وقتی بهش گفتم ساعت 4 تا 7 سرعت عالیه ، چیزی گفت که قانع نشدم :n02:
فقط این حرف رو با تاکید بسیار بهم زد که تا چند ماه آینده وضعیت مخابرات خیلی خوب خواهد شد و سعی در جلب بیشتر رضایت یوزرها دارن ( فقط خدا کنه همینطوری بشه ) :n20:
ولی من بعید میدونم چون اینطوری که اینا دارن یوزر میگیرن تا چند وقت دیگه سرعت ما توی روز هم باید بشه 20 یا 30
تا ساعت ٢.٣٠ بيدار بودم سرعت پايينه و زير ٦٠ ولي ٤ به بعد سرعت ٢٠٠ به بالا ميره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این یعنی اینکه تا چند ماه اینده مخابرات میره رو هوا و همینی هم که داریم از دست میدیم و وضعیت برای جیب اونا خوب میشه و رضایتشون جلب میشه :n21:نقل قول:
روزو شب 130نقل قول:
یعنی اینکه برای من سرعت دانلود تو بازه ی رایگان شده 30 کیلو ، 2 مگ دارم :n15:نقل قول:
من یه گیگ حجم ( تو رزرو نه ) داشتم و روزم به اتمام رسید ، دوباره تمدید کردم سرویسمو یه گیگ حجمم پریدنقل قول:
+
همونطور که بالا گفتم سرعت تو بازه ی رایگان برای من کم شده
سلام اینکه به بعضی از افراد شارژ اضافه شده احتمالا به خاطر کمپین پاییزه است می تونید از منوی " سابقه سرویس ها و قبوض " قسمت شارژ کمپین ها از این موضوع مطلع بشید به من هم 5 گیگاباتت اضافه شده است ولی در کل هیچی جای اینترنت نامحدود رو نمی گیره منم اینترنت نامدود 256 داشتم که بعد از همکدسازی دیگه نتونستم تمدید کنم و مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم . با تشکرنقل قول:
دوستان من قبلا تیکت زده بودم که آیا حجم ها انتقال پیدا می کنه؟نقل قول:
جواب داده بودند نه
و بعد هم انتقال پیدا نکرد
دوباره چون گفتید آقای طاهرنژاد اینجوری گفتند من باز تیکت زدم و گفتم آیا از این ماه حجم ها انتقال پیدا می کنه یا نه که
جواب دادند تصمیم گیری جدیدی انجام نشده و مثل قبله
شما هم تیکت بزنید ببینید چی میگن خبرشو بدید
2020 رو بیخیال.به نظر من سرکاری محظه.به خود طاهر نژادم اینو گفتم.نقل قول:
ببینید دوستان اصلا قرار نبود حجم ها سوخت بشه ، من که پرسیدم طاهر نژاد گفت چون بخش نامه رو گم کرده بودیم واسه همین گفتیم کم کنید تا ببینیم چی میشه ( تو رو خدا ببین چه دلیل قانع کننده ایی دارن واسه کثافت کاری هاشون ) بعد گفتن دوباره بخش نامه اومده که نباید کم کنن.من شماره مستقیم اتاق طاهر نژاد رو داشتم که متاسفانه رام فلش کردم پاک شد ولی فک کنم یجا یادداشت کردم.پیدا کردم اینجا میذارم زنگ بزنید از خودش بپرسید.2020 هیچی حالیشون نیست
اینم اضافه کنم که این حجم از کسایی که کمپین نوروزی هستن کم نمیشه یعنی مثلا اگه 50 گیگ داشته باشن ماه بعد باید بشه 45 گیگ ( اگه قرار بود حجم کم بشه باید هر ماه 5 گیگ از اونا کم بشه که نمیشه ) البته در صورتی که اصلا از اون 5 گیگ استفاده نکنن
می دونید چیه؟ مساله اینجاست که من نه به 2020 می تونم اطمینان کنم نه به طاهر نژادنقل قول:
اومدیم و من استفاده نکردم و حجمم رفت اونوقت چی؟ اینا از این بازیا زیاد دارن
از طرفی هم من استفاده م اینقدر نیست، اگه بدونم انتقال پیدا می کنه حجمم رو از ترس اینکه سوخت می شه الکی استفاده نمی کنم
اون که بله حق با شماست.اتفاقا من به خودشونم گفتم 2020 سرکاریه :n02:نقل قول:
ولی من واسه یه مشکل دیگه رفته بودم مخابرات ، اونجا اتفاقی فهمیدم که نباید حجما رو میسوزوندن ( چون 2020 زنگ زدم میگفت از این ماه به بعد حجم ها انتقال پیدا نمیکنه ) واسه همین همونجا وایسادم تا حجمم رو بهم برگردونن.
حالا تصمیم نهایی با شماست.اگه رفتن به مخابرات مرکزی براتون امکان داره میخواید استفاده کنید ، اگه نه که نگه دارید.
بازم تصمیم با شماست
سلام شرمنده دوباره میپرسم: ساعت رایگان تا 6 صبحه یا هقت ؟
بحثتون در مورد انتقال شارژ به ماه بعد در مورد شارژ عادیه یا این شارژ کمپین رایگان؟
یعنی این رایگانه هم انتقال پیدا میکنه؟ ممنون:n01:
سلامنقل قول:
رایگان 1 تا 7
انتقال هم والا معلوم نیست هرکی فهمید به ماهم بگه
سلام. خط 8 هستم اندیشه 512 حجمی. سایت ها خیلی کند باز میشن و سرعت دانلود شدیدا نوسان پیدا کرده و پاییین اومده، زنگیدم پشتیبانی میگه اختلال سراسریه! از دوستان اندیشه ای یا شرکتهای دیگه کسی مشکل پیدا کرده؟
من 256 نامحدود دارم، سرعتم 1 مگ بود اینا، ولی الان 15-20 دقیقه ای میشه فکر کنم که سرعت اومده روی 10-20!!نقل قول:
اینا هر مشکلی پیش میاد میگن "سراسریه"! اگر سراسریه چرا من که از مخابرات هم نت دارم، مشکلی ندارم ولی ماله اندیشه مشکل داره؟! :n34:
بله واسه منم مشکل داره. 256 نامحدود. سرعتم 120 بود الان یه دوساعتیه که به زور 20 میرسه!!:n24:نقل قول:
چند روز پیش زنگ زده بودم میگفت شبکه خیلی مشکل پیدا کرده.
آخه من نمیفهمم این شبکه تون کی مشکل نداره؟؟!!!:n13:
داداش شما چطور سرعتت 1 مگ بود؟؟:n38:نقل قول:
256 نامحدود در بهترین حالتش 140 بیشتر نمیره!!
1 مگابیت. همون 128 کیلوبایت.نقل قول:
سرعت شما هم که 120 بوده، مثل من، 1 مگ محسوب میشه. بعد از 16 گیگ میرسه به سرعت اصلی 256 کیلوبیت، یا همون 32 کیلوبایت.
آخرش این آشنای اول چی شد؟ سر ماه موقع تمدید حجما میسوزه یا نه ، به ماه بعد اضافه میشه؟:n36:
هر کی می خواد شارژ کنه یکم از حجمش رو بذاره بینه می سوزه یا انتقال پیدا می کنه بعد بیاد اینا بگهنقل قول:
من حدودا 15-16 روز دیگه باید شارژ کنم
اگه کسی تا اون موقع نفهمید من اطلاع می دم
هر کی می خواد شارژ کنه یکم از حجمش رو بذاره بینه می سوزه یا انتقال پیدا می کنه بعد بیاد اینا بگهنقل قول:
من حدودا 15-16 روز دیگه باید شارژ کنم
اگه کسی تا اون موقع نفهمید من اطلاع می دم
سرعت دانلود و آپلود خوبه
ولی ssl رو بستن واسه همین سایت ها و وبگردی به شدت کنده
حتی سایت 195 و پرداخت آنلاین
وی پی ان که میزنی بدتر هم میشه به شدت کندش کردن فکر کنم واسه همین چند روزست و جریان هسته ای خبرش داغه و دلار رفته بالا
حتی سایت هایی که به نحوی از اس اس ال بالا میان مثل مدیافایر هم به شدت کند باز میشه
با اینکه واسه ما که نامحدود هستیم و آخر شب ها یا الان که 6 صبحه سرعت ها بهتر هم میشه ولی باز نمیتونم مدیافایر رو باز کنم در صورتی که دانلود و آپلودم خیلی خوبه تو این ساعت ، امروز با هزار بدبختی یه شارژ تونستم بخرم و سایت 195 هم هر کاری کردم واسم لودش تموم نمشد
از اونجایی که خیلی دیگه از بچه ها رو شرکت های مختلف هم مشکل کندی داشتن مخصوصا تو رشت که هستیم دیگه مطمئنم چه انگولکی کردن
سلامنقل قول:
من پرسیدم گفتن نباید بسوزه از این ماه ولی به حرف اینا اعتمادی نیست
اما اینم بگم ماه پیش برای من سوخت هفته پیش رفتم گرفتم حجمم رو ، اگه قرار بود بسوزه دیگه حجمم رو بهم نمیدادن
حالا باز تصمیم با شماست ، من 8 روز دیگه باید تمدید کنم ، اگه حجمم موند تست میکنم
از اندیشه یا میرم اسیاتک یا شاتل
سلام
کسی تست نکرد برای تمدید حجم میسوزه یا نه؟
نیم ساعت از کی تا کی؟؟؟؟ :n04:
مشترک گرامي :
به دليل به روز رساني فني ، ممکن است با اختلال حداکثر نيم ساعته مواجه شويد . از صبوري شما متشکريم .
من کاربر مخابرات ( اشنای اول هستم) شارژم تا 2 روز پیش 3.5 گیگ بود الان یهو 7.5 گیگ شده کسی خبر نداره چجوریاست؟ بازم هدیه دادن مگه؟
نقل قول:
برای من نشد یعنی 200 مگ بود که سوخت
ولی برای اونایی که 3 ماهه یا بیشتر شارژ میکنن فک کنم میمونه
جدی؟نقل قول:
نه ربطی به 3 ماهه بودن نداره.ولی این اتفاق برای کسایی که کمپین نوروزی هستن نمی افته ، قفط برای کسایی که ماهانه خودشون شارژ میکنن هست
عجب اوضاعی شده ، معلوم نیست باید حرف کی رو باور کرد
من 2 گیگ دارم تا 5 روز دیگه ، موندم سر دوراهی
فعلا این کارو کردم حله هیچ آنتی ویروسی هم نمیشناسه 2 بار ویندوز عوض کردم این روش رو انجام دادم فعلا مشکلی نداره 3 روزه باهاش دارم ور میرم اعصابم خورد شده بود چند بارم زنگ زدم 2020 نمی دونستن چیه مشکل
هشدار برای کاربران مخابرات
ویروس ADFOC.US
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیروز ویروسی منتشر شده که تمامی دیوایس ها از جمله کامپیوتر و موبایل های اندرویدی و ... رو درگیر خودش کرده تا جایی که اول موبایل هوشمندم و بعد هم سیستم شخصیم رو تحت تاثیر خودش قرار داد، پس از بررسی ساختار راه حل بسیار ساده برای حذف و جلوگیری از نفوذ این بدافزار پیدا کردم.
اغلب کاربرانی که به این ویروس دچار شدند از کاربران ADSL مخابرات هستند و این نشان می دهد که دی ان اس مخابرات مورد حمله این بدافزار قرار گرفته است.
هدف اصلی ویروس هدایت ترافیک به سایت های تبلیغاتی خاص می باشد. ویروس با ارسال یک دستور ARP به روتر واقعی شبکه، آن را فریب می دهد تا تمام ترافیک شبکه را به کامپیوتر آلوده بفرستد. اغلب روترها، دستور ARP درخواست نشده را قبول می کنند. ویروس Warp از یک ابزار نفوذ قدیمی به نام ZXarps برای این کار استفاده می کند.
این ویروس به روش زیر سیستم ها را آلوده می کند:
1) انتقال ترافیک شبکه از طریق دی ان اس آلوده شده به سایت adfoc.us
2) انتقال مرورگر به سایت حاوی اکسپلویت جهت آلوده ماندن دائمی دیواس
راه حل برای حذف دائم آن چیست؟
1) بر روی کلیه دیواس های خود دی ان اس گوگل را ست کنید (یعنی 8.8.8.8)
تمامی دیوایس ها یعنی کامپیوتر، موبایل، تبلت و ...
و یا روی مودم این دی ان اس را به عنوان دی ان اس اصلی تنظیم نمایید تا به جای استفاده از دی ان اس مخابرات از دی ان اس گوگل استفاده شود.
2) پس از تغییر دی ان اس پیشفرض دیواس های خود به تنظیمات مرورگر بروید و کش مرورگر خود را کامل حذف کنید.
برای دیواس های اندرویدی نیز مشابه کامپیوتر کش مرورگر را از بخش تنظیمات مرورگر خالی کنید.
این روش 100% تست شده و بدون نیاز به هیچ آنتی ویروس و ... از شر این ویروس خلاص خواهید شد.
از موقعي كه ٣g همراه اول نزديك خونمون فول آنتن شده مودمم رو خاموش كردم.سرعت دانلود بين ٣٠٠ تا ١٠٠٠ كيلوبايته.حرف نداره.
هزینه ش چطوره؟نقل قول:
1000 کیلوبایت؟! :n36: یعنی 1 مگابایت در ثانیه دانلود میکنی؟نقل قول:
یا منظورت کیلوبیت بود؟
اگر همون جوری که گفتی هست، هزینه ایناش چطوریه؟ :n02: لینک بده لطفا
باه ١ مگابايت در ثانيه.همون بسته ١ ماهه همراه اول كه ١٠ تومانه.اينم عكس تستمهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ٣جي همه جاهاي رشت كامل راه نيفتاده.شما منطقتونو بگو كه من اگه تست كردم بگم.
سلام دوستان من ۱۲۸ نامحدود اندیشه دارم سرعت دان به ۷ تا ۲۵ کیلوبایت کاهش پیدا کرده!
واسه دوستانی ام که اندیشه دارن اینطور شده یا فقط منم؟!
متاسفانه این سیستم جدید اندیشه برای سرویس های نامحدودش هست. اول تا اتمام "حداقل تبادل ترافیک" که برای شما 6 گیگ هست سرعت رو چند برابر می کنند و بعد از اون, سرعت واقعی میشه که برای شما 16 = 8 / 128 :n21::n15:نقل قول:
با سلام من برای تمدید سرویس اینترنتم هر ماه به سایت اندیشه به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م یرفتم اما امروز برای یکی از دوستانم که به تازگی مشترک شده رفتم داخل همین سایت و ارور داد و با نمایندگیشون تماس گرفتم باید به سایت پیشگامان بری ولی من این ادرس رو پیدا نمیکنم کسی از دوستان ادرس داره فقط اینسایت رو پیدا کردم که اونم ارور می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگه همچین مشترکی نداریم آیا سایت دیگری وجود داره
سلام. اینجا برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم سرویس 128نامحدود اندیشه دارم. دانلود هم اصلا ندارم...شاید روزی به زحمت 100مگ اینترنت گردی کنم..سرعتم هم همیشه 16بوده! فکر کنم اینی که شما میگید مربوط به دوستان رشتی هستش... و ماهائی که تو اطراف مرکز استان! (انزلی) هستیم همیشه سرعتمون باید واقعی بمونه...نقل قول:
بابت همین آشغال نزدیک20تومن ماهیانه ازمون میگیرن! دفعه آخر رفتم تمدید کنم فکر کردم طرف گفت 16تومن..خندیدم گفتم ارزون شده؟ با نهایت خونسردی خانومه گفت "خیر" گفتم شما که گفتین 16تومن...خندید گفت خدا 16تومن رو بیامرزه" !!
سلام من شهر زنجان هستم-چند ماه دیگه اسباب کشی میکنم تالش-میخواستم بپرسم که وضعیت اینترنت مخابرات اونجا چجوره-سرعت و به خصوص پینگ-من کلا بتلفیلد انلاین میزنم به خاطر همین پینگ مهمه
دوستان میشه به من بگید شاتل و مخابرات ساعات رایگانشون چه ساعتیه !
مخابرات سرعت 1 یا 2مگ تو رایگان چنده سرعت دانلودش!
شاتل سرعت سرعت تا: 1024/768 یا 512 تو رایگان سرعتش دانلودش چنده !
کدوم واسه دانلود رایگان و بازکردن صفحات خوبه !
دیگه میخوام اندیشه رو حذف کنم چون خیلی سرعتش اومده پایین تو رایگان 512 بالای 50 60 نمیره