تضمینش اینه که همین الانش هم کپی خور شده ! فقط روشهای ساده تر و بهتری در آینده خواهد آمد . Ps3 با اون همه ادعاش همچین هَک شد که نفهمید چی شد :27:نقل قول:
خوب شما نزدیک تبریز هستید ، یه سر برید اونجا نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره .
تضمینش اینه که همین الانش هم کپی خور شده ! فقط روشهای ساده تر و بهتری در آینده خواهد آمد . Ps3 با اون همه ادعاش همچین هَک شد که نفهمید چی شد :27:نقل قول:
خوب شما نزدیک تبریز هستید ، یه سر برید اونجا نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره .
سلام
یعنی الان slim کامل کپی خور شد ؟ و مثل elite بازیها رو راحت میخونه؟؟؟؟؟
(آخه حرفا مختلفه ، یکی میگه شده و یکی میگه نشده!!!!! )
سلام. رفیق کپی شده ولی نه به روش اصلی و کامل. مثل الایت بازی ها رو میخونه ولی معلوم نیست ۴ ماه دیگه گه مشکلاتی براش پیش بیاد.نقل قول:
سلام
یعنی الان slim کامل کپی خور شد ؟ و مثل elite بازیها رو راحت میخونه؟؟؟؟؟
(آخه حرفا مختلفه ، یکی میگه شده و یکی میگه نشده!!!!! )
الان و در ایت زمان. فقط و فقط و فقط الایت
دوستان قبلا جایی خوندم که در کنسولهای نسل بعد دیگه از دیسک استفاده نمیشه! آیا این موضوع امکان داره پیش بیاد؟ مثل بازیهای سگا! اونجوری دیگه باید قید کپی رو زد....
میثم جان شما میگی الان ؟؟؟؟!!!!!!!!
ولی چه تضمینی هست سال دیگه همین الیت بتونه بازی اجرا کنه یا براش آپدیت بازیها بیاد ؟؟؟ در حالی که خودتون هم میدونید 1سال دیگه اثری از الیت نیست و در عوض ...
ما هم که داره پول گیرمون میاد خب نمیتونیم سالی 2 بار ( مثل بعضیها ) کنسول عوض کنیم !!!!!!!!
تا زمانی که ایکس باکس زنده است برای همه مدلها ابدیت میاد و بازیها روی همه مدل ها اجرا میشهنقل قول:
ولی چه تضمینی هست سال دیگه همین الیت بتونه بازی اجرا کنه یا براش آپدیت بازیها بیاد ؟؟؟ در حالی که خودتون هم میدونید 1سال دیگه اثری از الیت نیست و در عوض ...
ما هم که داره پول گیرمون میاد خب نمیتونیم سالی 2 بار ( مثل بعضیها ) کنسول عوض کنیم !!!!!!!!
دوستان میگن که اسلیم بخرید به خاطر اینه که الان قیمت کنسولهای ایکس باکس فت بیخودی رفته بالا و فروشندگان عزیز (البته به غیر از اقا میثم )قصد زدن به مشتریان رو دارند
بله گویا حقیقت داره .نقل قول:
قراره کارتریج های مخصوصی برای این کار بیاد که جلوی کپی کردن بازی ها رو از اون طریق بگیرند یا هر کنسولی مدیای مخصوص خودش رو داشته باشه مثل PSP .
بجه ها چجوری درست صدای کینکت رو کالیبره کنم؟
موقعی که تو live هستم صدای طرف مقابل خیلی کمه و صدای بازی زیاده و در ضمن توضیحات تو بازی(مثلا موقعی که داره بهت میگه چیکار بکنی) و دوستوراتش هم صداشون خیلی کمه به نسبت موزیک بازی.(تو همه بازی ها اینجوری بوده)
موقع کالیبره کردن هم محیط کاملا ساکت بود.باید صدای اسپیکر رو ببرم بالا (موقع کالیبره) یا خودم با صدای بلند تر کالیبره کنم؟
یه سوال دیگه نمیشه دستور داد که آهنگ پخش کنه؟
سلام.نقل قول:
خوب تضمین برای اپدیتش اینه که هنوزه که هنوزه واسه درایو های هیتاچی که اولین درایو 360 بود اپدیت میاد.
مگه وقتی ps2 fat ها بود و بعدش ps2 slim اومد. فت ها بعد از یه سال دیگه بازی های جدید رو اجرا نکردن. همینطور ps3 fat و ps3 slim یا psp1000 . psp2000., psp3000 , psp go اگه میخواست از نظر قدرتی و اجرای بازی با هم فرق کنن اسمشو یه چیز دیگه میزاشتن.
من با مشتریا که صحبت کردم میگفتن فروشنده ها بیشتر میخوان اسلیماشونو بفروشن تا فت. چون فروش اسلیم با این شکل ه ک خیلی کم هست.نقل قول:
تا زمانی که ایکس باکس زنده است برای همه مدلها ابدیت میاد و بازیها روی همه مدل ها اجرا میشه
دوستان میگن که اسلیم بخرید به خاطر اینه که الان قیمت کنسولهای ایکس باکس فت بیخودی رفته بالا و فروشندگان عزیز (البته به غیر از اقا میثم )قصد زدن به مشتریان رو دارند
توی اون پاساژ نگین حتی یک نفر هم نیست که بتونه روی دستگاه LT خورده LT Plus بریزه... اون طور هم که دیدم یکی از اون یکی روباه صفت تر هستند. با کمال تاسف بگم همشهری جون توی ارومیه این صنف شدیدا دغل باز می زنن... تو خواستی ایکس باکس بگیری با میثم هماهنگ شو از تهران برات بفرسته از اینجا نخر چون حتی اینجا نمی دونن LT Plus چیه!نقل قول:
در مورد اسلیم برادرانه بگم اگه مایه خرید بازی اورجینال داری برو به سمت اسلیم هـک نشده نه اگه می خوای بازی کپی بگیری آرکید بگیر یا الایت البته آرکید با صرفه تره به نظرم. من که با فلش خیلی راحتم حتی لایو رفتنی هم آدم خیالش راحته که احیانا هارد برات مشکل ساز نمیشه به لحاظ مسائل بن و ... من در حال حاضر به خاطر ندانم کاریه فروشنده هنوزم بازی NFS رو از دست دادم قرار بود بفرستم میثم برام LT+ بزنه که اصلا حوصله این کار رو نکردم.... یه جورایی سودای خرید باندول کامل اسلیم(درایو اورجینال) + کینکت توی سرم دارم. صرفا واسه آنلاین بازی کردن فیفا 11 و سایر بازی هایی سرگرم کننده کینکت بقیه بازی های رو هم با آرکید بازی می کنم...
سلام !
خواهش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش میکنم کمکم کنید !
من دیروز یه پک که توش یه سیم شارژر و دوتا باتری شارژی بود خریدم ! بعد از اینکه آوردم خونه انداختم
رو جوی استیکها ... دستگاه جوی استیکهارو نمیشناخت ! هر چه قدر هم دکمه های روی دستگاه و جوی
استیک رو زدم نشد که نشد ! بعد وقتی باتری معمولیا با قلمی رو مینداختم
درست بود و دستگاه میشناخت !
بردم پس دادم به یارو اونم اونجا امتحان کرد اینطوری شد کلی تعجب کرد داشت شاخ در میاورد !
خلاصه دو تا باتری جدید بهم داد ! البته اینا تو بسته های جدا هستند ..... اینارو همونجا تست کرد درست بودند
آوردم انداختم باز همون مشکل رو دارم !! لطفا کمک کنید مشکل از کجاست !
خودم حدس میزنم شارژ باتریها کم هست و نمیشناسه ! در حال حاضر گذاشتم شارژ شن صبح امتحان میکنم باز !
سوال دومم اینه که وقتی شارژ میشن نباید چراغی رو کابل روشن شه؟ خاموشه :D
سوال سوم : تو حالت خاموش دستگاه هم شارژ میشن دیگه ؟
پس اسلیم رو احتمالا برای بازار ایران زدن چون 90% بازار الکترونیک ایران دزدان فیلمهای وسترنن واقعا !!!! :31: ( دور از جون آقا میثم و هرکی که یه کم وجدان تو کارش داره !! ) وگرنه اینجور که شما میگید هیچ فرقی نداره با آرکید و الیت و ... یه جورایی پول دور ریختنه یا اینکه بیل گیتس هم یه سر اومده توپخونه تهران و ... :31:
بالاخره منم دیشب کینکت خریدم به قیمت 220 هزار تومان از توپخونه . 4 تا بازی هم همراهش گرفتم .
واقعا تجربه عالی و خوبی بود ، حسابی عرق آدم را در میاره .
به نظر من واسه لاغری هم خیلی خوبه .
فقط یه چیزی واسه من اصلا تبدیل بابت آداپتور نمیخواست . مشکلی که نداره ؟
مبارکت باشهنقل قول:
یعنی آداپتور اصلا نزدی بهش؟کنسولت چیه؟اسلیم؟اگه آره خب نمیخواد دیگه:20:
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
مدل قدیمی هست ،نقل قول:
منتهی من شنیده بودم یه تبدیل هم میخاد اما آداپتور من مستقیم به برق وصل شد .
خب دیگه .پورت کینکت که نارنجی رنگه میخوره به سر سیمی که دوشاخه میشه و یکیش میشه آداپتور و یکی دیگش میخوره تو پورت Usbنقل قول:
آداپتوره همون تبدیلس
اگه اسلیم بود کنسولت فقط باید اون پورتی که نارنجی رنگ هستو بزنی به کنسول و آداپتورش دیگه بدرد نمیخورد
نقل قول:
پس اسلیم رو احتمالا برای بازار ایران زدن چون 90% بازار الکترونیک ایران دزدان فیلمهای وسترنن واقعا !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( دور از جون آقا میثم و هرکی که یه کم وجدان تو کارش داره !! ) وگرنه اینجور که شما میگید هیچ فرقی نداره با آرکید و الیت و ... یه جورایی پول دور ریختنه یا اینکه بیل گیتس هم یه سر اومده توپخونه تهران و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چرا پول دور ریختن؟ از کجا معلوم شاید اسلیما برای ماکروسافت ارزونتر تموم بشه. و دلیل دیگه این میتونه باشه که این کنسول رو یه جورایی برای ورود کینکت زده . در کل این یه سیاست در فروشه که سونی خیلی وقته این کارو میکنه از زمان ps1 که هم فت داشت و هم اسلیم.
برای من وقتی میخوای صدا یا میکروفون را کالیبره کنی همش پیغام خطا میداد.نقل قول:
بجه ها چجوری درست صدای کینکت رو کالیبره کنم؟
موقعی که تو live هستم صدای طرف مقابل خیلی کمه و صدای بازی زیاده و در ضمن توضیحات تو بازی(مثلا موقعی که داره بهت میگه چیکار بکنی) و دوستوراتش هم صداشون خیلی کمه به نسبت موزیک بازی.(تو همه بازی ها اینجوری بوده)
موقع کالیبره کردن هم محیط کاملا ساکت بود.باید صدای اسپیکر رو ببرم بالا (موقع کالیبره) یا خودم با صدای بلند تر کالیبره کنم؟
یه سوال دیگه نمیشه دستور داد که آهنگ پخش کنه؟
اگه صدات تو لایو کمه برو به این آدرس:
دکمه ی X روبزن که بره تو بخش تنظیمات
بعد برو تو تب Settings
بعد Perference
بعد Voice
ببین voice Volume اگه کمه که معمولا وسط هست رو ببر تا آخر. اون یکی هم که واسه گیم هست هم میتونی ببری تا آخر.
اگه هدست داری میتونی هم تو بخش Output خروجی رو هدست تنظیم کنی.
واسته تنظیم میکروفن واسه من اون بخش که باید ساکت باشی رو رد نکرد. ولی الان هیچ مشکلی نیست.میکروفون کار میکنه
راستش تا اینجها که من کار کردم فقط این دستورها رو تونستم بگم بفهمه.
Xbox-Kinect-Dashborad-Yes/No
همین!
بقیه اش یا تنظیت میخواد یا قبول نمیکنه.
:10:
شما اون مهدی هست نمی دونم کی هست همون که توی خیام جنوبی ایکس باکس میفروشه و اسم مغازه ش بازی نما هست رو میشناسی ؟نقل قول:
اگه آره به نظرت اون چطوره ؟ از لحاظ شخصیتی یکم بی شخصیت هست و من حتی دیدم که خال کوبی هم داره !!!:18: اما اینطور که بنظر میرسه نسبت به بقیه ایکس باکس فروش ها توی ارومیه یکم با اطلاعات تره . البته بازم تاکید میکنم که آدم خوبی نیست (بیشتر شبیه کلاه بردار هاست ) (البته بی احترامی به فروشندگان عزیز نشه)
لطفا راهنمـــــــای کنـــــــیـــــــد!!!
xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
Super Slim چیه؟؟؟نقل قول:
xbox slim با super slim چه فرقی داره؟؟؟
منظور شما Super Elit هست فکر کنم.
خوب اسلیم تکنلوژی جدید هست ولی از نظر سخت افزاری و گرافیک هیچ فرقی با مدل های قبل نداره!
-
من امروز COD-Black ops رو از سنگاپور سفرش دادم به قیمت 50 هزار تومن. یه چیزی حدود 60 دلار.
به نظر منم بهترین کاری که ممکنه همینه. از دوست و اشناهاتون که خارج هستن میخوان بیان درخواست کنید که واستون بخرن.
البته اینم بگم که این قیمت توی امریکا و کانادا 5 تا ده تومن کمتر میشه . یه چیزی حدود 40 ت 45 هزار تومن.
:31:
اسمش رو نمی دونستم مهدی هست! ولی دقیقا متوجه شدم که کیو می گید... اتفاقا جزو اولین افرادی بود که توی ارومیه ایکس باکس 360 و قبل اون ایکس باکس رو باب کرد ولی به قول شما بله به نظر شخص جالبی واسه معامله نمیاد کلا من توی ارومیه هیچ کسی رو توی این صنف مناسب ندیدم. تنها کسی که میشناسم که عادل و مرد باشه فروشگاه پاناسونیک هست که متاسفانه بار اطلاعاتی نداره البته نیازی نیست که بار اطلاعاتی داشته باشه چون بقیه هم فقط ادعای پوچ اطلاعات دارن این یکی فقط چون لوتیه رک می گه که اطلاعاتش کافی نیست و عارش هم نمیاد. من بازم تاکید می کنم اگه ایکس باکس می خوای بخری از تهران بگیر ایکس باکس های اینجا همشون دارای LT با آپدیت ضد AP25 هستند که با اولین لایو رفتن اون خاصیت رو هم از دست میدن و از اجرای بازی هایی مثل AC و NFS HP عاجز می مونن... تازه بدتر اینکه فروشنده ها ادعا می کنن که روی دستگاهشون LT+ نصبه.نقل قول:
برادرانه می گم از تران سفارش بده برات بیارن LT+ خورده و تر و تمیز و مطمئن و البته با قیمت ارزون اینجا گرون تر هم می دن... LT Plus هم که نداره!
ممنون.این پاناسونیک که میگی کجا هست ؟:11:نقل قول:
پاساژ نگین همکف سمت چپ دومین یا سومین مغازه اس یه آقای سیبیلو هست خیلی هم باحال و مهربون و با حوصله و مشتری گرا هست... البته ایکس باکساش LT+ نداره واسه همین میگم از تهران بخر چون توی ارومیه کسی برات LT Plus نمی زنه اون طبقه پائین هم ببری میفرستن تهران 30 تومن ازت پول می گیرن! یه دفعه از تهران سفارش بده بذار یه 30 40 تومن بمونه جیبت دیگه برادر مننقل قول:
آقایون یه توضیح جامع در رابطه با لایو میدید !!!
من بردم پیش داش میثم یه آپدیت برام کرده .... lt+ 1.1 هم دارم ....
امکان بن وجود داره ؟؟؟
----------------------------------
چه جوری می تونم یه کد رو دستگاه بزارم که بعد از یک هفته میخوام برش دارم ؟؟؟!!!
سلام، دوستان من حدوده 50 روزه که xbox elite خریدم، تا حالا دو بار موقع بازی هنگ کرده و مجبور شدم که کل دستگاهو خاموش کنم، آیا این طبیعیه؟ یعنی xbox هم هنگ میکنه؟! lt+ هم روش نصبه، یه بار تو بازیه red dead و یه بار هم تو بازیه gears of war اینطوری شد،بازی ها رو هم نصب میکنم و بازی میکنم، ممنون
بله هنگ میکنه ، ولی نه چپ و راست - مال من تا حالا هنگ نکرده .نقل قول:
بچه ها یه سوال .کینکت باید موقعی که استفاده نمیکنیم از برق بکشیم؟
یا مثلا موقعی که از خود xbox استفاده میکنیم(بازی های غیر از کینکت) و به کینکت کاری نداریم چی؟بهش فشار نمیاد؟
نه عزیزم هیچیش نمیشه ، مگه تلفن منزل شما شب تا صبح تو برقه چیزیش میشه ؟نقل قول:
نه 360 نه کینکت و نه وی و نه Ps3 هزار سال هم توی برق باشند چیزیشون نمیشه .
کسی نیست ؟؟ جواب من رو بده ؟؟نقل قول:
والا تا اینجایی که من میدونم هر بلایی که سر کنسول بیاد و از حالت اصل بودن خودش خارج بشه امکان بن شدن رو داره!نقل قول:
آقایون یه توضیح جامع در رابطه با لایو میدید !!!
من بردم پیش داش میثم یه آپدیت برام کرده .... lt+ 1.1 هم دارم ....
امکان بن وجود داره ؟؟؟
مثل اینه که شما یه برنامه ی رو کرک میکنید تو کامپیوتر. ممکنه 100 بار برین نت و طوری نشه ، ممکنه هم یه بار برین و برنامه به سرور وصل بشه و متوجه اصل نبودنش بشه و بلاک بشه یا اکسپایر بشه.
همیشه امکانش وجود داره!!
چه جوری می تونم یه کد رو دستگاه بزارم که بعد از یک هفته میخوام برش دارم ؟؟؟!!!
باید برید تو قسمت Family Setting اگه کد نذاشتین ON کنید و اگر میخوایین ور دارین OFF رو علامت دار کنیدنقل قول:
باید کد 4 رقمی یادتون باشه !
سلام
من دو تا اسپیکر دارم که موقع استفاده از کامپیوتر اونا رو بهش وصل میکنم و وقتی بازی یا فیلم که قابلیت صدای چند کاناله رو داره صدا رو به صورت 4 کانال(2 تا جلو -راست و چپ- و 2 تا هم عقب -راست و چپ-)میشنوم،حالا میخوام بدونم که میشه xbox رو هم همینجوری به این دو تا اسپیکر وصل کرد؟(الان فقط یکی از اسپیکر ها رو به خروجی مانیتور وصل کردم و xbox هم از طریق hdmi به مانیتور وصل هست)
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن
با سلام
من میخواستم یه xbox 360 بخرم خواستم بپرسم به نظر شما تا چند وقت دیگه ساپورت میشه و بازی براش میاد ؟آیا بخرم تا 3-4 سال دیگه بازی میاد ؟چون اگه دیگه عمرشو کرده میخوام گرافیک کامپوترمو عوض کنم
و سوال دوم اینکه من تاحالا گرافیک این دستگاه رو ندیدم .آیا در چه حده ؟در حد کامپیوتر با یه گرافیک gtx460 و یه cpu core i5 هست یا بیشتره یا کمتر یا در همون حد ؟
بله تا 3-4 سال دیگه خیالت راحت باشه
بله از PC بهتر میباشد !
سلام اونطوری که از این تاپیک متوجه شدم ، تا سال 2015-2014 کنسول جدیدی نمیاد و در ضمن فکر نکنم اینطوری هم باشه که تا کنسول جدید اومد فوری باید 360 رو بیخیال بشی.نقل قول:
با سلام
من میخواستم یه xbox 360 بخرم خواستم بپرسم به نظر شما تا چند وقت دیگه ساپورت میشه و بازی براش میاد ؟آیا بخرم تا 3-4 سال دیگه بازی میاد ؟چون اگه دیگه عمرشو کرده میخوام گرافیک کامپوترمو عوض کنم
و سوال دوم اینکه من تاحالا گرافیک این دستگاه رو ندیدم .آیا در چه حده ؟در حد کامپیوتر با یه گرافیک gtx460 و یه cpu core i5 هست یا بیشتره یا کمتر یا در همون حد ؟
یک چیز دیگه هم که نظر خودم هست (ممکنه درست نباشه) اینه که هرکنسولی که میاد بهتره اون سری اولش رو نخری.
در ضمن کنسول تا که بیاد کرک یا کپی خور نمیشه.
پس تا 4 یا 5 سال دیگه کنسول مناسب و خوبی هست و هر مدل 360 هم که بیاد 360 های قدیمی بازی هاش رو اجرا میکنن. یعنی اگه یک 360 مدل core داشته باشی همون بازی رو که 360 Slim اجرا میکنه رو میتونی اجرا کنی (مدل core 2005 اومد و slim هم 2010 اومده)
در مورد قدرت سخت افزاری PC قویتر هست ولی اگه بخوای از نظر بازی کردن نگاه کنی 360 خیلی-خیلی-خیلی..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره. اگه یک نگاهی به لیست بازی هایی که منتشر میشن بندازی میبینی که خیلی عنوان ها واسه 360 میان که واسه PC اصلا نمیان. از اون هایی هم که میان بیشترشون چند ماه دیرتر از 360 میان در ضمن الان هم خودت میدونی که کرک کردن بازی های PC چقدر سخت شده و دیر به دیر میاد و ممکنه که نیاد در حالی که این مشکل اصلا واسه 360 وجود نداره و حد اکثرش اینه که توی اواخر سال میلادی (با عوض شدن ققل بازی های مایکروسافت)به مدت 10-11 روز نتونی بازی های جدید رو بازی کنی که تازه بین همین مدت کوتاه هم روش های جایگزین موقت فوری اعلام میشه.
Xbox Live برای بازی های آنلاین هم فوق العاده هست.
دوستان ایا مایکروسافت هر سال قفل بازیها رو عوض میکنه؟
ببخشید میشه توضیح بدید که بن کردن یک کنسول یعنی چه؟
و lt+ را به طور کامل بگید؟
ممنون