متاسفانه یک دوستی اینجا گفته بود دقیق محاسبه شده حجمنقل قول:
بسته نامحدود یک هفته ای گرفتم اون هم یک مگابیت بعد 30 گیگ لیمیت شد روی 256
بسته های نامحدودش مفت نمیارزه سمتش نروید
Printable View
متاسفانه یک دوستی اینجا گفته بود دقیق محاسبه شده حجمنقل قول:
بسته نامحدود یک هفته ای گرفتم اون هم یک مگابیت بعد 30 گیگ لیمیت شد روی 256
بسته های نامحدودش مفت نمیارزه سمتش نروید
آره به خدا مسخره است. من وایمکس نامحدود داشتم هرچقدر می خواستم دانلود می کردم. باید بریم شکایت کنیم به 195 فکر کنم.نقل قول:
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خیر سرش این طرح نامحدود رو با شعار (تضمین ۹۵ درصدی سرعت برای کاربر) به وجود آورد.
اینا سرعت رو محدود کردند، استفاده از حجم رو هم محدود کردند. بعد به اسم نامحدود دارن می فروشن آخه این چه وضعشه...
مودم TF-i60 با 3 چراغ روشنه ولی سرعت من به زور به 2مگابیت میرسه توی نقشه هم پوشش مودم داخلی زده ولی تو بهترین شرایط تنظیم شده تازه اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان جایی سراغ دارید که برای تعویض وایمکس بسته 100گیگ رو فعال کنند؟ یا برای تعویض tf i60 بدهند؟ من شنیدم میشه ممنون میشم ادرس بدید یا راهنمایی کنید
شکایت از کی برادر من!نقل قول:
وقتی تو مملکتی وزیرش صرفا بخاطر خانواده شهدا بودن پست و مقام میگیره، نمونه اش همین وریز ارتباطات فعلی
کد:کاربر گرامی، با توجه به اینکه شما بیش از حد مجاز خط مشی مصرف منصفانه از بسته اینترنت خود استفاده کردهاید، سرعت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه تغییر کرد.
با تشکر
ایرانسل
این پیام از طرف ایرانسل و بنا به درخواست شما جهت دریافت پیام اطلاع رسانی از طریق پست الکترونیک ارسال شده است.
من طرفداری نمیکنم و بهشون حق هم نمیدم ولی همون صفحه قسمت توضیحات رو باز کنی همین رو نوشته و دقیقا گفته که اینطور محاسبه میشهنقل قول:
من هم برای همین کلا سمت اینترنت نامحدودشون نرفتم چون بیشتر شبیه به جوک هست تا اینترنت!
دوستان من از سه شنبه تلگرامم دیر باز میشه.... کلا همه چی کنده
ps4 هم دیشب مجبور شدم دو بار مودم رو خاموش کنم که از nat type fail به nat type 3 تبدیل شه....
کسی همچین مشکلی داره؟ اما سرعت دانلودم همون ۲ مگابایت قدیمه
سلام
یه سوال داشتم موبایلی هم هست که td lte را ساپورت کنه که دیگه نیازی به مودم نباشه ؟
خیلی ممنون:n29:نقل قول:
مشکل تی دی نت تایپشه و بدرد نمیخورهنقل قول:
شنیدم وایرلس شرکتا پینگ خوبی دارن اما اولش ۳۰۰-۴۰۰ خرج داره