باید بگید پروفایل گیمینگ فعال کنند.نقل قول:
یک بسته داره که میخرید یک سری بازی های خاص حجم کم نمیکنه ولی شنیدم باگ داره و گاهی اوقات میکنه .
Printable View
باید بگید پروفایل گیمینگ فعال کنند.نقل قول:
یک بسته داره که میخرید یک سری بازی های خاص حجم کم نمیکنه ولی شنیدم باگ داره و گاهی اوقات میکنه .
من قبلا شاتل داشتم پينگم تو دوتا ٢ بهترين حالت ١٨٠ به بالا بود در حالت گيم مد .... بعد مخابرات داشتم ١٢٠ بود الان پارس بگيرم بنظرتون مثل همون شاتله پينگ ؟؟؟؟؟
پینگ پارس چند روزیه خیلی خوب شدهنقل قول:
من بدون پروفایل گیم پینگ 8.8.8.8 روی 130 140 ه
سرور دوتا اروپا
محتوای مخفی: Europe
امریکا
محتوای مخفی: US
پ.ن : تست ها رو با وای فای گرفتم احتمالن با کابل لن نوسان کم تره و کمی پینگ بهتر باشه
دوستان این ریزمصرفش که حجمه مصرفی رو جداگانه کسرمیکنه برترافیک بین الملل بیشترحجم کسرمیکنه تا داخلی چرا اینجوری کردن:n38:
سلام به دوستان...
الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟
- - - Updated - - -
سلام به دوستان...
الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟
سرویس حجمی 128 یا 256 با 5 گیگ حجم ماهانه. قیمتشم حدود 22 تومن میشه. ساعات رایگانشم 2 تا 5 صبحه.نقل قول:
ترافیک داخلی فقط شامل یک سری سایتای خاص میشه که لیستش در سایت پارس انلاین موجوده. مثل اپارت یا ورزش3نقل قول:
ممنون دوست عزيز كه جواب داديد...اطلاع داريد كه سرعت رو هر چقدر خطت بكشه برات ميبرن بالا..مثلا همين ٥١٢ كه شما رو ميگين اگه روي ٨ مگ بذارن برات...با اوني كه به اسم ٨ مگ ،خودشون ميفروشن فرقي نميكنه؟نقل قول:
در شرایط غیر پیک و مراکزی که شلوغی بیداد نکنه در اکثر اوقات روز تا جایی که خط شما بکشه سرعت خواهید داشت. من سرویسم 2 مگ هست ولی در هیچ ساعت روز سرعتم از 6 مگی که نهایت کشش خط منه (بخاطر نویط) کمتر نشده و عملا اگه سرویس 4 مگم میگرفتم همین بود.نقل قول:
فک کنم ساعت رایگان 2 تا 7 باشهنقل قول:
سرویس 128 6 ماهه 12 گیگ 80 تومن بهترین سرویس برای کساییه ک فقط شبانه رو نیاز دارن