یعنی 100 گیگ در ماه؟؟؟!!!!!نقل قول:شما چه تعرفه ایی داری؟ شنیدم 128 در حد 512 سرعت میده.... ساعت رایگانش خیلی بد موقع گذاشتن.
Printable View
یعنی 100 گیگ در ماه؟؟؟!!!!!نقل قول:شما چه تعرفه ایی داری؟ شنیدم 128 در حد 512 سرعت میده.... ساعت رایگانش خیلی بد موقع گذاشتن.
-فعلا که سرعت روزانه با تایم رایگان فرقی نداره،ولی یه دوره همین حدود 2ماه پیش اوضاش خیلی خراب بود...نقل قول:
سلام.دوستانی که اینترنت های وب دارند یه سوال داشتم.
این شرکت فشفشه 9،3 و 15 گیگابایتی هنوز داره چون من هنوز از این شرکت نگرفتم اما توی پنل خط تلفنم که وارد میشم توی بسته های ویژه فقط 3 فشفشه یک گیگابایتی یک روزه داره.
ممنون
دوستان یکی ترجیحا از تهران لطف میکنه از سایت testmy.net تست سرعت بگیره ؟ چون این سایت سرعت تک کانکشن رو نشون میده برام مهمه می خوام ببینیم اگه های وب خوبه از دست پارس آنلاین خلاص کنم خودمو ! تک کانکشنم به زور به 30 کیلوبایت میرسه ...
ویرایش شد:n09:...
ممنون.نقل قول:
از تب خرید ترافیک می خرید؟
ممنوننقل قول:
سرویس دینامیت سرعتش چنده؟ خطتون روی چند بستن؟
چقدر ترافیک در ماه داره؟ ساعت دانلود رایگانش چنده؟ توی اون ساعت سرعت محدود میشه؟
یکی از دوستام الان با 256 دانلود می کنه،سرعت دانلودش از 256 کیلوبایت کمتر نمیشه،512 داشت،سرعتش به من که میگفت 60 به بالا هستش.نقل قول:
البته سرعت رایگان بستگی به لینک هم داره.
رو 8 مگ بسته میشه،سرعتش 1 مگابایت.نقل قول:
ترافیک در ماه:
3گیگ 15 هزار تومن
8 گیگ 25 هزار تومن
16 گیگ 45 هزار تومن.
ساعت رایگان نداره اصلا،برا ساعت رایگان مقدار دانلودت اگه زیاده،1 مگ بگیر،هر شب (3 ساعت) می تونی بیشتر از 4 گیگ بگیری.
پارس آنلاین 20 گیگ میده 45 تومن ، اصلا نمیصرفه.
بله از سربرگ خرید ترافیک...نقل قول: