بدون جی الان 900 شده.................
بدون جی الان 900 شده.................
فرق باجی و بدون جی چیه؟!
دوست من یه سر به صفحه ی اول بزن.نقل قول:
تفاوت اصلی بین این دوگالاکسی بین cpu و gpu هستش که cpu گوشی i9100 همون طور که میدونید 1.2GHz ARM CortexA9 Exynos 4210 هستش ولی cpu گوشی i9100g فرق کرده و شده Texas Instruments OMAP4430 .نقل قول:
از نظر gpu هم همون طور که میدونید گوشی i9100 از ARM Mali-400 استفاده میکنه ولی گوشی i9100g از PowerVR SGX540 استفاده میکنه.
و در ضمن cpu گوشی i9100g کمی پایین تر از گوشی i9100 محدود شده یعنی روی 1008 و به ندرت به 1200 میرسه ولی این کار باعث شده تا گوشی i9100g باتری کمتری نسبت به i9100 مصرف کنه و در ضمن داغ هم کمتر میکنه مشکلی که تقریبا همه i9100 دار ها باهاش رو به رو هستن.
با گوشی i9100g ممکن تو بعضی بازی ها و برنامه ها با مشکل رو به رو بشید و گوشی اون برنامه ها رو پشتیبانی نکنه.
البته باید اینم اضافه کرد که این PowerVR SGX540 که در I9100G استفاده شده خیلی قویتر از نمونه ای بود که در I9000 استفاده شده!(تقریبا 2 برابر سریعتر هست)نقل قول:
و با توجه به این که نمایشگر این گوشی HD نیست زیاد مشکلی نخواهد بود در 99% موارد از پس کار های سنگین برخواهد آمد!
سلام دوستان.
از یکی از دوستان (!) اس 2 کارکرده گرفتم. ایشون گفته که سالمه. ولی بازم میخوام خودم هم تستش کنم. (مهلت تست گرفتم ازش)
کجا و کدوم بخش ها رو باید چک کنم دقیقاً؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.../.
پست دوم رو مطالعه کنید دوست عزیز
بچه ها من سیم کارت رایتل گذاشتم داخل گوشیم اگه اینترنت سیم کارت همیشه روشن باشه (یعنی همیشه کانکت باشم):
1-مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟
2-تو مصرف باطری چقدر تاثیر میزاره؟
با سلام
میخواستم بدونم فرقی بین مدل ساخت کره وچین وویتنام وجود داره یا نه ؟ ؟ ؟
نه فکر نکنمنقل قول:
مصرف باطری توی 3G بیشتر از 2G هستنقل قول:
همینطور مصرف باطری موقعی که به اینترنت متصل باشید بیشتره