]
پس در مورد این تفاوت قیمت ابطال و صدور میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
آیا تاثیری در اصل پول ایجاد میکنه؟
Printable View
]
پس در مورد این تفاوت قیمت ابطال و صدور میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
آیا تاثیری در اصل پول ایجاد میکنه؟
بله خدمتتون عرض کنم درسته در مورد اینده احتمالا همون جریان بود درستهنقل قول:
در مورد صندوق لوتوس بگم که منظورم از کارمزد همون حرفی بود که شما زدید. 10 میلیون بزارید لوتوس برید واسه ابطال دو ماه بعد دقیقا همون 10 تومان میریزه به حسابتون حداقل چند بار اونطوری شده. اکثر بانکهای دیگه هم اونطوری. بزارید توضیح بهتری بدم. هنگام صدور. اگر شما فرضا تاریخ 26 ام که تاریخ واریز سود لوتوس هست برید بانک حساب باز کنید فرضا 1 میلیون. نمیگن قیمت صدور مثلا این هست. همون 1 میلیون رو میدین میگن 10 واحد دارین. منتهی به مقدار پول میگیرن ازتون حدود 5 هزار تومان بعد ماه بعد همون رو برمیگردونن همرا با سود. مثلا سود 10 تومان میشه 180 هزار تومان. از شما 6 هزار تومان میگیرن و ماه بعد همراه 180 تا بهتون برمیگردونن انگار 174 تومان میریزن و 6 تومان رو هم برمیگردونن. الان برین ابطال دقیقا 10 تومان با اون سود فرداش برمیگردونن. منتهی دقت شود درست بهتره روزی باز کنید که سود میریزن بهتون تا پول کمتری بدید.
. حالا بعضی بانکها میگن کارمزد ابطال به ازای واحد. اون موقع بله کم میکنن.
راستی اگر مثلا یک ماه گذشت و شما مثلا 26 ام سود دادن شپا ماه بعد 15 ام بخواید ببندید دقیقا سود اون 19 یا 20 روز رو با سود ماه قبلی محاسبه و میریزن به حساب و سود رو 10 درصد نمیکنن و جریمه ندارن. اینجاش خوبه.
حالا اینکه نقد در دستت نیست درسته
سلام.
دوستان الان کدام بانک سود بیشتری می ده؟؟؟
یکساله؛حساب آینده یاز بانک آینده ۲۲%نقل قول:
من جای بالاتر سراغ ندارم
مگر هر لحظه که خریدید میخواید ابطال کنید که قیمت صدور و ابطال رو با هم تو یه لحظه مقایسه میکنید؟!نقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
ته هش چقدر باید بمونه؟ مثلا بانک ملی %20 حتمی 20 میلیون باید همیشه توش باشه. یا برای 18% قوامین موجودی بالای 2 میلیوننقل قول:
در صندوقهای درامد ثابت هم ارمانشهر بانک شهر سود 22 روز شمار میده منتهی معمولا دو ماه اخر سال این کار رو میکنه دوباره از بعد عید کم میشه تا حتی 20. منتهی کف 10 میلیون و 45 روز اول بلوکه هست. هزینه ابطال هم نداره یعنی برا 10 میلیون 100واحد میدن موقع ابطال اصل پول و سود سه روز بعد ابطال. شهر نت هم که خوبه خودپردازاش خوبه.نقل قول:
سایت صندوق رو بررسی کردم خیلی سرمایه جذب کرده حدود 2 هزار میلیار یا 2 تیلیار در ماه اخر سال پیش! یعنی هر روز پول بود که جذب میکرد با همین یک ماه 22 دادن! حتی برید ببینید سود اصلیش 20 بوده ولی مبلغ جبرانی گذاشته تا سود رو به 22 برسونه تا سپرده جذب کنه. مردم پولاشون رو از صندوقها و حسابهای دیگه بردن اونجا. سال پیش هم یهویی سال جدید سود شد 20.
با این حال من خوشم نمیاد ازش مثل دوستمون نهاد شهرداری با اون پول خوریاش
آینده ساز حداقل با یک میلیون هست؛قابلیت واریز و برداشت داره چون درواقع یک حساب سرمایه گذاری اقساطی هست مثل موارد مشابه در بانک صادرات با نام گنجینه سپهرنقل قول:
به مبالغ بعدی بجز سپرده اولیه که واریز و برداشت میشه سود 21% تعلق میگیره و سودش تا یکسال ثابت هست
البته کارت نداره و دفترچه ای هست اما واریز بهش میتونه از طریق اینترنت بانک انجام بشه
دوستان بهترین موسسه یا بانک با سپرده گذاری برا ی دریافت وام تا سقف 50 تومن کدوم بانکه
این شرایط هم لحاظ بشه
1- اقساطش بلند مدت باشه
2- سودش منصفانه باشه
3- شرایط دریافتش خیلی سخت نباشه
4-مدت انتظارش خیلی طولانی نباشه
5-تامین ضامن سخت گیرانه نباشه