ابتدا به مودم از طریق وایرلس کانکت شوید و میتوانید براحتی مودم را روی bridge بزارید و از طریق ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
البته این روش فقط زمانی جواب میده که از یک سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میشه.
موفق باشید
Printable View
ابتدا به مودم از طریق وایرلس کانکت شوید و میتوانید براحتی مودم را روی bridge بزارید و از طریق ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید.نقل قول:
البته این روش فقط زمانی جواب میده که از یک سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میشه.
موفق باشید
من خودم روی بریج تنظیم کردم و منظورم همون استفاده چند تا سیستم بود مثلا با گوشی یا لپ تاپ از وایرلس سیستم اصلی (که با کانکشن وصل میشه) استفاده کنیم.نقل قول:
پس ظاهرا این کاری که من میگم عملی نیست.کاش راه حلی داشت
سلامنقل قول:
من هم دقیقا همین سوال را دارم یعنی واقعا نمیشه با بریج دیگه با لپ تاپ و گوشی به اینترنت وصل شد؟ یا راهی وجود داره؟
با تشکر:40:
سلام
آقا برای من دیدن ریز مصرفم خیلی مهم هست یکی یک کاری کنه
این سایتی هم که ساپورت عزیز داد و خودم قبلا ازش استفاده میکردم کار نمیکنه باز
این خیلی بد هست واقعا دیگه
===
خودم پیدا کردم این کار میکنه فعلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من سیستممو که روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصل میشه اینطوری از شبانه نمیتونم استفاده کنم چجوری میشه مودمو به حالت قبل برگردوند که با یوزر پسورد وارد شم چند وقته خود به خود اینطوری شده.
باید رو حالت bridge بزاری مودم رو که بتونی از تو سیستم عامل وصل شی!!نقل قول:
چرا سایتهای https باز نمیشه؟
من 3 شبه که نمیتونم وارد جیمیل بشم(این صفحه کذایی رو میاره!!!!)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نمیشه وارد یاهو شد
سایتها دیشب خیلی خیلی کند برام لود میشدن(حدود 8 تا 10)
من که فکر کنم تا بعد انت خابا ت اینجوری باشه:13::13::13:
دوستانی که می خوان از گوشی، تبلت،لپتاپ و PC با هم استفاده کنند و نیاز به شبانه هم دارند می تونن به کمک telnet این کار رو انجام بدن. روش اینجا توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]