سلام !
من متولد دی 70 هستم!
میخواستم ببینم ساله دیگه هم میتونم شرکت کنم یا باید برم سربازی!
ممنون! :11:
Printable View
سلام !
من متولد دی 70 هستم!
میخواستم ببینم ساله دیگه هم میتونم شرکت کنم یا باید برم سربازی!
ممنون! :11:
اینکارو با خودت نکن همین امسال تمومش کن هنوز که دیر نشده.نقل قول:
سلام.توی تاپیک کنکور88 درصد های کنکوری های 87 رو همون اوی زده هست . ولی اینجا هرچی گشتم پیدا نکردم. مثلا کسی که 1200 شده چه درصد هایی رو زده؟
میشه راهنمایی کنید این اطلاعات کجان؟
یه سوال دیگه: من معدل کتبیم 15/5 شده بود! حالا به تهران امیدی هست؟:wac:یا شریف؟:blink:
آخه میخوام واسه هنر بخونم ! میخوام بدونم سربازی باید برم یا نه !نقل قول:
معدل زياد تاثير ندارهنقل قول:
مهم كنكوره:21:
نه فكر نكنم.ولي نبايد غيبت بخوري.نقل قول:
اره بابا امیدت به خدا منم معدلم همین بود 88 بودم الان سخت افزار علم و صنعتم تو شریفم موادو اینا قبول شدم تو تهران هم نقشه کشی و اینانقل قول:
فعلا فقط درستو بخون بعد از کنکور انقدر وقت داری حرص این چیزا رو بزنی :دی
کنکورتون رو خوب بدید. نترسین . از خوندن دست نکشید . امیدتون به خدا باشه . اما همه کارها رو به خدا واگذار نکنید
این امیر بی معرفت هم که رفت . من واسش نگرانم (amirdb رو میگم . بچه باحالی بود . من دوستش داشتم )
دوستان من معمولا امید بیخود بهکسی نمیدم....
اول واسه کسایی که سال پایینترن پیشنهاد میکنم معدل رو بالا بکشن تا مثله این دوستامون به این وضع دچار نشن...
از پایه قوی شین...
حالا کم شدین فدای سرتون رتبتون میخواست بشه 500 حالا میشه 600 زیاد فرقی نمیکنه که...
یکی از رفقای سال دومم که همون موقع جدا شدیم ( حییففففففففففف) معدلش دقیق شده بود 16.37 الان داره مکانیک قزوین میخونه...
دست شما درد نکنه.
مشکلی نیست. فقط تاکتیک رو خریدم. اول نوشته که باید هدفتون رو مشخص کنید. منم میخواستم که هدفم خیلی نا ممکن نباشه!:31:
یه توصیه: کسانی که به ریاضیات علاقه ندارند میتونند از کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیل جورج توماس که در دانشگاهای گشور بعنوان ریاضی 1 تدریس میشه و صدها بار ترجمه شده استفاده کنند.
البته این کتاب مسائل ریاضی رو بصورت مثال های کاربردی بیان کرده و برای ایجاد علاقه و درک آسان و مفهومی به نظر من خوبه.
به امید موفقیت هممون. خداحافظ