اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال
Printable View
اقا من DEMO PES 2010رو بازی کردم خیلی اشغال بود.چمن مثل موکت بود بازی کن ها خوب بودن لباس ها انگار چسبیده به بدن بازی کن تماشا گرا که فوق تخمی بودن داور هم همین طور صوتی های شبکه 3 هم تو بازی زیاد بود.در کل خنده دار بود و اشغال
دوست من با یک دمو که نمیشه تا ته بازی رو خوند که!باید خود بازی رو ببینی اگه هم گرافیک مد نظرت هست برو فیفا 10 رو بگیر ولی PES2010 مثل همیشه خوبه من خودم pes رو به 100 تا فیفا ترجیح میدم چون کارش درسته.نقل قول:
شاید با تنظیمات گرافیکی پایین بازی کردیدنقل قول:
به نظر من تنها ایراد بازی پس در برابر فیفا گرفتن لیسانس و صداگذاری تماشاچیها و گزارشگر هست
اقا پس معلومه طبق نظریه دوستان پیش بریم باید 3 روز دیگه بازی منتشر بشه این هم نمادشمحتوای مخفی: سه تا انگشتش پایینه دی:
مطمئنی وقتی بازی کردی خواب نبودی شاید فیفا رو بازی کردینقل قول:
حداقل چمن رو نمیگفتی موکت تا باور میکردیم دمو رو بازی کردی:8:
با نگه داشتن کلید L2 و فشار دادن آنالوگ سمت راست در PS3نقل قول:
و با نگه داشتن کلید LT و فشار دادن آنالوگ سمت راست در Xbox 360
نظرات شما در مورد دمو قابل قبول نیست اولا به این دلیل که خیلی با لحن تند و توهین آمیز هست و در ضمن بعضی هاشون اصلا درست نیست. شما این همه مسائل رو ول کردی به تماشاگرا گیر دادی؟ بعد نتیجه گرفتی آشغال هست بازی در ضمن چمن یک بازی کامپیوتری مگه چی می تونه باشه شاید چمن به خوبیه چمنی نباشه که من توی فیفا 09 نکست دیدم ولی قشنگ هست فقط چون روز هست بازی توی دمو حالتش واسه آدم یکنواخت میشه در ضمن چمن موجود مال آنفیلد هست شما توی اون یکی ورزشگاه بازی کنی می بینی کیفیت چمن و یکدست بودنش بهتر هست ایشالله که نسخه فول اومد در مورد چمن می تونیم عادلانه قضاوت کنیم چون چمن ورزشگاه ها با هم متفاوت هست آنفیلد روزها چمنش یه کم کمرنگ هست ذاتا من بازی های لیگ برتر رو اصلا خوشم نمیاد نگاه کنم چون زیر نور آفتاب برگزار میشه که اصلا حس و حال فوتبال رو می گیره از آدم ولی شما حساب کن بازیهایی که توی شب هست افکت های ورزشگاه چه قدر جذاب میشه. توی بازی هم همینطوریه روشن بودم بیش از حد بازی توی دمو هم از این ناشی شده که نمیشه توی شب یا عصر بازی کرد همگی روز روشن هستند. تازه تماشاگرها هم که خوبن گرچه من اهمیتی به اینا نمیدم مهم جو ورزشگاه و صداهاش هست که قابل قبول هست. در ضمن منظورتون از صوتی همون سوتی هست دیگه؟ خوب من خوشحال میشم بدون چه سوتی هایی داره البته نمی گم نداره داره ولی شما به کدوم اشاره می کنید؟ اگه میشه بگید خوب اگه واقعا خنده دار باشه ما هم می خندیم... ولی هیچ کدوم از اینها نتیجه نمی ده که بازی آشغال هست من به شخصه معتقدم PES هنوز به خوبی فیفا نیست ولی PES آشغال نیست و یک ویدیو گیم موفق و جذاب هست که خیلی هم باحال و دوست داشتنی هست. اینکه از فیفا عقب هست در کل به خاطر اینه که قبلا خودش زیاد مدیریت نمی کرد و ساخت بازی رو به گروه های بازی سازی محول می کرد ولی چند سالی هست که خود کونامی اینترتاینمنت خودش این مسئله رو بر عهده گرفته و علاوه بر انتشارش خودش هم کار ساختش رو انجام میده. در حالی که فیفا الان 16 ساله که فوتبال سیمولیشن داره میسازه و یک جهش در سال 2000 داشت که تا الان هم این سیر صعودی رو داره طبیعی هست که جلوتر باشه از رقیبش ولی کاری که PES کرده و الان این همه طرفدار داره نشان از قدرت و کیفیت بالای بازی و سازنده اش هست و به قول معروف این کاستی ها نسبت به فیفا هیچ چی از ارزش های کونامی و محصول PES کم نمی کنهنقل قول:
عزیزی خبر داره ، GameSpot کی نمره می ده ؟
سلام ميشه عكس risse هم بزاريد.
-------