-
مشکل بوی سوختگی که از گیربکس نوا موقع سربالایی و یا فشار میومد به لطف هشدار به موقع علی اقا حل شد. ماشاالله علی اقا مشکل رو از راه دور به درستی حدس زدن . اول اینکه گیربکس دنده مرده میداد که با چند دور پیچاندن پیچ وکیوم حل شد.دوم ینکه با توجه به ایرانی بودن گیج روغن متوجه شدم گیربکس حدود 2 لیتر روغن کم داره و من هم سریعا اضافه کردم و مشکل کاملا حل شد.خلاصه از علی اقا به خاطر راهنمایی خوبشون ممنونم.
-
3 پيوست (پيوستها)
Dodge Dart 2013
هرجا صحبت از خودروهای دوج هست تمام نگاه ها به سمت غول هایی مثل چلنجر یا چارجر میرن
اما دوج خودروهای سدان هم عرضه میکنه تا بتونه در تمام کلاس های خودرویی بازار رقابت داشته باشه
به هر حال امروزه تمام شرکت های خودروسازی آمریکایی ساخت خودروهای سدان و حتی کوچک شهری
رو هم در دستور کار دارن که دوج هم عقب نمونده و مدلی رو برای سال 2013 معرفی کرد به اسم Dart
موتور : 4 سیلندر 16 سوپاپ
حجم موتور : 2000 CC
قدرت : 160 اسب بخار
گیربکس : 6 دنده اتوماتیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام و بدروود
-
3 پيوست (پيوستها)
Dodge Ram 1500 2013
افرادی که واژه غول پیکر رو برای خودروهای آمریکایی استفاده میکنن حق دارن.
غول پیکرتیرین وانت های دنیا در انواع مختلف در آمریکا تولید میشن و دوج شرکتی هست
که متخصص تولید خودروهای بزرگ و عضلانی هست و اینبار با یک وانت بار بزرگ - پرقدرت و لوکس
وارد عرصه رقابت شده. این وانت بسیار پیشرفته و مجهز و همچنین زیبا هستش.
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 5700 CC
قدرت : 395 اسب بخار
گیربکس : 8 دنده دستی
-
1 پيوست (پيوستها)
فنها ی ماکسیما روی رادیاتور نوا سوار شد و دورش با الومینیوم کاملا گرفته شد تا فقط هوا رو از جلو مکش کنه.
-
-
1 پيوست (پيوستها)
-
واقعا ریورا عجب قیافه ی زیبا و جالبی داره.احسنت به سلیقه ی شما .البته توی ایران خیلی نایابه و بنده که همیشه چشمم ماشینهای امریکایی که در حال حرکت و یا پارکند رو تعقیب میکنه تا به حال زیارتش نکردم .البته اگر موردی رو برای فروش یا موردی رو که کاردار باشه ببینم حتما امارش رو به شما میدم حالا چه تو پارکینگ باشه چه جای دیگه.
-
متشكرم
البته من هم يه زماني فكر ميكردم تعداد دم قايقي توي ايران از 10 تا بيشتر نباشه، اما الان با توجه به عكسهايي كه ديدم و تعاريفي كه دوستان اينجا كردند متوجه شدم تعدادشون خيلي بيشتره( چه سالم و يا اوراق شده)، منتها نه به اندازه يه امريكايي متداول مثل كاديلاك سويل يا بيوك اسكاي لارك.
جالب اينجاست كه من گاه گاهي تصوير اين مدل رو به افراد عادي و عامي كه چيزي از آمريكايي نميدونن نشون ميدم و ازشون ميپرسم تا حالا همچين ماشيني رو ديدن؟( مثل كارآگاهاي جنايي كه دنبال يه مظنون ميگردن!! )
و بعضي از اونها ميگن كه ديدن!! مثلا پارسال يه نفر گفت كه توي محله اميريه تهران يكي ديده كه رنگ آبي نفتي بسيار زيبايي هم داشته( شايد همون 73 معروف بوده كه توي شيراز و الان هم اصفهانه) و مطمئن بود كه قطعا خود همين ماشيني بوده كه نمونه اون رو توي عكس نشونش دادم، بخصوص فرم خاص و منحصر بفرد شيشه و صندوق عقب چيزي نبوده كه اون با مدل ديگه اي اشتباه بگيره.
به هر حال اينجور كه معلومه دم قايقي ها الان بيشتر توي گاراژهاي پرت و دور از چشم، انبارهاي مسقف و متروكه، يا پاركينگهاي خصوصي ميتونن درحال خاك خوردن باشن.
چيزي كه من رو خيلي آزار ميده برخورد بد سيستم حقوقي با اين ماشينهاست و هر روز عرصه تنگتر ميشه. آخرينش هم كه همين قضيه سند ماشينهاي 20 سال به بالا بود، چون اينكار باعث ميشه انگيزه تعميركاران، اوراقيها، و فروشندگان قطعات يدكي اينجور ماشينها كم كم از بين بره و رسته كاري خودشون رو تغيير بدن و براي امثال ما كه هنوز نگهداري ميكنيم، محدوديتهاي زيادي بوجود مياد و دستمون توي تعميرات و بازسازي بسته و بسته تر ميشه.
اينجور كه معلومه اون قضيه شروع دوباره پلاك كردن خودروهاي پلاك قديمي يك شايعه بيشتر نبوده، چون وقتي براي يه ماشين سالم كه همه اسناد و مداركش موجوده و پلاك ملي هم گرفته، اينجور محدوديت و مزاحمت درست كنن، ديگه تكليف پلاكهاي قديمي و يا فاقد سند و مدرك درست حسابي مشخصه.
-
بله درسته ولی من که فکر میکنم اخرش با گرفتن یه پولی مثلا به بهانه عوارض دست از سر ماشینهای قدیمی سالم بردارن.دیروز واتر پمپ ماشین رو باز کردم تا یه بررسی بشه که اگر ضعیف بود (اب پخش کن) تعویض یا تعمیر بشه یه اب پخش کن ایرانی هم داشتم که اگه لازم بود تعویض بشه .