من راهي ديگه در اين مورد به ذ هنم نميرسه، اميدوارم دوستان ديگه،هر چه زودتر بتونن بهت كمك كنن و كارت و راه بندازننقل قول:
چيزي به ذهنم رسيد ميگمت - قربانت
موفق باشيد.
Printable View
من راهي ديگه در اين مورد به ذ هنم نميرسه، اميدوارم دوستان ديگه،هر چه زودتر بتونن بهت كمك كنن و كارت و راه بندازننقل قول:
چيزي به ذهنم رسيد ميگمت - قربانت
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
دوست عزيز فقط با اين راه ميتونيد my docment رو به صفحه my computer اضافه كنيد در ضمن همه اين كارهايي رو كه گفتم موقع نوشتن همزمان انجام دادم براي من عملي شد حالا ديگه چرا شمانتونستيد نمي دونم.
من نام برخي از درايوهام در Recycle Bin properties موجود نيست مشكل از كجاست؟
سلام
یادمه قبلا سی دی ویندوز رو می زاشتم تو سی دی رام و یه کدی تو run وارد می کردم و اوکی می کردم و ویندوز شروع می کرد به کپی کردن فایل های معیوب . کسی یادش هست اون کد چی بود ؟
یه مشکلی هم دارم ، من ویندوز اکس پی sp3 رو سیستمم نصبه و وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم باید یه راست بره تو ویندوز ولی میره تو صفحه انتخاب یوزر و باید رو یوزر کلیک کنم تا وارد شه در حالی که من یه یوزر بیشتر ندارم و اون هم همون یوزری هست که با نصب ویندوز ساخته شد .
یه ویندوز هم فقط رو سیستم نصبه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال اولی: sfc/scannowنقل قول:
دومی:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4301816&postcount=2
میخوام از ویندوز سون به محتویات ویندوز اک پی دسترسی ÷یدا کنم اما نمیشه قسمت مای داکیومنک چکارکنم ممنون؟
فرق microsoft.net framework 3.5 with service pack 1 با microsoft.net framework 4 32 و 64 بیتی چیه؟
چون اولی حدود 231.5 مگ حجمشه ولی دومی 48.2 مگ
فرقشون چیه؟
کدومو نصب کنم بهتره؟
ميتونيد به اين آدرس مراجعه كنيد:نقل قول:
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254635
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
از چه نظر ميگيد كه نميشه؟ پيداش نميكنيد يا پيدا ميكنيد و استفاده نميشه ازش بكنيد؟نقل قول:
سلام
من این روزها یه مشکلی پیدا کردم . وقتی که گزینه turn 0ff computer رو میزنم کامپیوتر هنگ میکنه و بعد از 1 دقیقه
درست میشه . خیلی اذیت شدم ممنون میشم اگه جواب منو بدین
سلام
من این روزها مشکلی پیدا کردم
وقتی که گزینه turn off computer رو می زنم کامپیوتر 1 دقیقه هنگ میکنه بعد درست میشه
ممنون میشم اگه جواب منو بدین