جدی جدی بن شدی!!!؟:31:نقل قول:
ایشالا غم اخرت باشه:31:
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه:10:
Printable View
جدی جدی بن شدی!!!؟:31:نقل قول:
ایشالا غم اخرت باشه:31:
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه:10:
خوب بیا شاهد از غیب رسید ، من قبل از استفاده از دانگل از کل محتویات پلی سم بک آپ گرفتم و بعد از استفاده از دانگلم به هیچ وجه آنلاین نرفتم خدا رو شکر ...
Hunter lord کی بن شدی ؟ بن می کنه چه خطایی می ده ؟؟؟
تقریبا یک هفته ای می شه . ما شانس نداریم پامون رو گذاشتیم 3 روز بعد BAN شدیم .نقل قول:
حالا این موضوع شده تو دبیرستان سوژه ی دوستام که اکثرا هم X360 Fan boy هستن .
اخطارشم هم توی مایه های 80026E001 هستش .
دستگاه هم سر همین قات کامل زده .
اره واقعا حیف هستش یوزرس که ادم سالها انتظار ان رو کشیده...نقل قول:
برا آنلاین مشکلی نداره با این آخرین آپدیت دانگل ! ولی احتیاط می گه ممکنه مثل ایکس باکس سونی هم بزنه بن کنه در هر صورت بعیده سونی بیکار بشینه اینا رو نگا کنه ! من یوزرم رو دوست دارم حیفه بن شه !
به هر حال مبارکت باشه. به سلامتی.
ای بابا زود رفتی حداقل یه مدت صبر می کردی مطمئن میشدی...نقل قول:
تقریبا یک هفته ای می شه . ما شانس نداریم پامون رو گذاشتیم 3 روز بعد BAN شدیم .
حالا این موضوع شده تو دبیرستان سوژه ی دوستام که اکثرا هم X360 Fan boy هستن .
اخطارشم هم توی مایه های 80026E001 هستش .
دستگاه هم سر همین قات کامل زده .
مثل اینکه تنها کسی که تو فروم BAN شده خودمم :31:
BAN شدن به جهنم . دستگاه رو به لجن کشیده این موضوع
باید PS3 رو رد کنم بره .
فقط بخاطر بن شدن میخوای ردش کنی...؟؟؟نقل قول:
من زیاد اطلاعی ندارم. وقتی یه نفر بن میشه اگه دوباره دستگاهش رو به حالت اولیه برگردونه بازم سونی بیخیال نمیشه...!!!؟؟؟ یعنی تا قیامت بن میشه...!!!؟؟؟:13:
حالا بیکار بودی رفتی PSN...???:31:
اره بابا من یکی از دوستام داشت این کار رو می انجامید گریم گرفت..خرج اولیش هم زیادهنقل قول:
مثل اینکه تنها کسی که تو فروم BAN شده خودمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BAN شدن به جهنم . دستگاه رو به لجن کشیده این موضوع
باید PS3 رو رد کنم بره .
تو لودها گیر میکنه...
بازی کم و بیش نمی دونم چرا افت فیم شیدا میکنه..
ول کنید اورجینال بازی کنید حالشو ببرید....
سلام
دوستان قصد خرید PS3 Slim 160GB را دارم ، قیمت فعلی این کنسول چقدر است ، کنسول آک در بازار پیدا میشه ؟
مشکل PSN Banned تاثیری در بازی آفلاین که ندارد؟
ظاهرا 3 نوع دانگل با IC های مختلف وجود دارد ، کدامیک کارامدتر و آپدیت را ساپورت میکند ؟
آخرین آپدیت دانگل بروی Firmware 3.50 عمل میکند ؟
برای نصب بازی حتما نیاز به دیسک هست ؟ و امکان اتصال PortableHDD برای نصب بازی روی آن وجود دارد ؟
بازی ای وجود دارد که برای اجرا نیاز به دیسک داشته باشد؟
تجربه ای که از این کنسول بدست آوردید چطور بوده مشکل یا باگی ندارد ؟
ممنون و منتظر پاسختون هستم.
مثل اینکه مشکل اجرا نشدن بازی وقتی که بازی رو پاک می کنی و دوباره می ریزی توHARD به خاطر BAN شدن نیست مشکل از خود نرم افزار و ---- هستش .
دوست عزیز شما مطئنی خطا 80026E001 مربوط به بن شدنه ؟!؟ کنسول تو آنلاین اینا خطا عددی زیاد می ده ! یعنی زیرش نوشته بود بن شدید یا شما حدس می زنید بن شدید ! برید تو سایت Playstation و ببینید با یوزر نیم و پسوردتون می تونید وارد بشید یا نه ...
منم اسلیمم رو دیروز خریدم 380 تومن ، از این مغازه ها هم گرفتم که تریپ اروپایی دستگاه رو پلمپ می ده دستت ! کنسولم از دیشب ساعت ده تا همین یکی دو سه ساعت پیش روشن بود و مشغول دریافت آپدیت های مگ و آخرین دی ال سی که خریدم بود (یه دستم زدم چه حالی داد !) یه چی تو مایه های هفده هیجده ساعت روشن بود ! فریم ورشم 3.30 بود که بلافاصله با بازی گرانمد توریسما پنج به 3.50 ارتقا یافت !
من اسلیم ندیده اولین چیزی که توش توجهم رو جلب کرد سرو صدا دستگاه به نظرم خیلی بیشتر از فته ، خیلی بیشتر ، مخصوصا وقتی داره بازی رو از دیسک می خونه ! البته شایدم به خاطر جای کنسول صداش بیشتر توجه منو جلب کرده ...
دوست عزیز الان تو بازار فقط کنسول های 120 و 250 اسلیم موجوده ، که 120 هم خیلی کمه یعنی دیگه آخراشه 120 ش 380 و 250 ش 440 بود (بعضیا 40 گیگ فت هم دارن از اونجای که این کنسول خیلی وقته تولید نمی شه من فکر می کنم استوک باشه و پیشنهاد نمی کنم قیمت 330)، دانگل ها هم تا الان فقط روی 3.41 عمل می کنن ، هارد اکسترنال هم می شه به کنسول متصل کرد مشکل ینداره ، من بدون دانگل تو این یکی دو سال گذشته فقط دو بار کنسولم تو بازی آنلاین مگ هنگ کرد ، اونم فکر کنم اینترنت چت کرده بود چون دکمه هوم کنسول کار می کرد و می شد از بازی خارج شد ، ولی با دانگل یه سری مشکلات داره که بعضیا بهش می گن مشکلات جزئی ولی گاها به نظر من نمی شه بهش گفت جزئی !نقل قول:
سلام
دوستان قصد خرید PS3 Slim 160GB را دارم ، قیمت فعلی این کنسول چقدر است ، کنسول آک در بازار پیدا میشه ؟
مشکل PSN Banned تاثیری در بازی آفلاین که ندارد؟
ظاهرا 3 نوع دانگل با IC های مختلف وجود دارد ، کدامیک کارامدتر و آپدیت را ساپورت میکند ؟
آخرین آپدیت دانگل بروی Firmware 3.50 عمل میکند ؟
برای نصب بازی حتما نیاز به دیسک هست ؟ و امکان اتصال PortableHDD برای نصب بازی روی آن وجود دارد ؟
بازی ای وجود دارد که برای اجرا نیاز به دیسک داشته باشد؟
تجربه ای که از این کنسول بدست آوردید چطور بوده مشکل یا باگی ندارد ؟
ممنون و منتظر پاسختون هستم.
در مورد ای سی دانگلم و بازار شما نمی تونید بفهمید ای سی دانگل چیه مغازه دار یه چی برا خودش می گه که راست و دروغش معلوم نیست !