من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنمنقل قول:
Printable View
من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنمنقل قول:
سلام دوستان من میخوام از طرح غزال مخابرات اینترنت 4 مگ بگیرم که 4 برابر سرعت میده دوستانی که این سرویس تهیه کردند سرعت براشون واقعا 4 برابر شده؟؟
اره سرعت حدود 16مگ میدهنقل قول:
منم پس پرداخت طرح غزال گرفتم 2 مگ 90 گیگ سرعت رو 8 بستن
تو سایت مخابرات جایی نیست درست حسابی نشون بده چقدر نصرف کردی چقدر مونده اینا؟
چند شبه مودم ساعت ۲ و ۶ ریاستارت نمیشه! جریان چیه؟
شبانه ما هم حذف شده؟
اسم سرویس:
اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
سایت مخابرات چرا این شکلیه؟! :n27:
تا دو روز پیش درست نشون میداد، ولی الآن میخوام ببینم از 14 مرداد تا امروز چقدر مصرف کردم، هر چقدر 14 مرداد رو انتخاب میکنم باز خودش از 30 مرداد میاره! اون گزینه ترافیک باقیمانده هم که ترکیبی حساب میکنه و معلوم نیست چی به چیه.
الآن مثلاً ترافیک باقیمانده من رو که نوشته 195 گیگ (کل حجمی که دارم 240 گیگ هست که 60 گیگش میشه بین الملل)، از اونجایی که تقریباً هیچ استفاده ای از اینترنت داخلی ندارم یعنی حدود 45 گیگ ترافیک بین الملل مصرف کردم دیگه؟
خب الان تو طرح غزال 25ت ماهی میدید 90 گ تراقیک یا سرعت 8 مگ میگیرید که به نظرم بهتر از این سرویس 512 که دارید هست.نقل قول:
پنل مخابرات چرا اینطوری شده؟ از اول شهریور همه ترافیک مصرفی منو زده بین الملل در حالی من از فیلیمو و اپارات خیلی استفاده داشتم! برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم سرعتم بیشتر بتونم بگیرم
منم 8 مگ گرفته بودم
اینقدر زنگ زدم دیگه جواب نداشتن
اخراش سرعت اومده رو 4 مگ
بعد تو هفته بیش تر از 1000 بار قطعی داشت
قطعش کردم بی پدر های مفت خور رو :n34:
من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزار
من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزارنقل قول:
ممنون من کله سیم رو مستقیم وصل کردم به مودم و از تلفن استفاده نمیکنمنقل قول:
سلام من هم همین مشکل رو دارم از اول شهریور هرچی از آپارات و سایت های داخلی هم دانلود کردم کلا بین الملل حساب کرده و مصرف داخل رو ۰ نوشته قبلا اینجوری نبود.نقل قول:
یه مشکل دیگه تو ۲۴ ساعت راحت بالای ۱۰ بار اینترنت قطع میشه .......
کیفیت افتضاح هست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان فرق این دو سروریس چیه ؟ کسی میدونه یکی نوشته بین الملل و یکی بین الملل ننوشته . یعنی کلا بین الملله هر ماه 160 گیگ سرعت دو مگ ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پشتیبانیشون داغونه نخرید
لـطـفـاً پاک شود.
.
.
سلام.
در مورد قطعی زیاد اینترنت زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت ایراد از مودم .شبکه . نویز میتونه باشه.گفت خطت نویز نداره.مودمت خرابه احتمالا گفتم سالمه با مودم دیگه تست کردم قطعی همچنان بوده.گفت ایراد از پریز تلفن گفتم اونم سالمه آخر سر چند دقیق پشت خط گذاشت منو بعد گفت ایراد از شبکه هست اطلاع میدیم به مرکز مخابراتی
مشکل بعدی اینکه هر چی از سایت های داخلی دانلود میکردم همرو بین الملل حساب میکردن.اونم گفت برای چند نفر دیگه هم این مشکل بوده برای شما هم گزارش میدیم.
ببینیم چیکار میکنن.
سلام دوستان
من امروز طرح غزال با ماهیانه 40گیگ ترافیک فعال کردم. از کجا میتونم ببینم چقدر از ترافیکم باقی مونده؟(منظورم روی وب. گوشی هوشمند ندارم.)
تو سایت tci.ir پیدا نکردم چیزی. یه گزینه داره «مشاهده ریز مصرف». میزنم یه چیزی میاد ولی چیزی که من میخوام رو نشون نمیده.
چه کنم؟
سلام
سرویس 4 مگ 40 تومن ماهانه, حجم داخلی رو که زده 240 مگ وقتی تموم بشه سرعت رو چند میاد؟
به من در مورد 512x4 گفتند میشه 128. فکر کنم برای همه سرویسها میشه 128.
.................
منظور از 160 و 240 گیگ حجم ترافیک داخلی است. مثلا 1 گیگ داخلی مصرف کنید 160 میشه 159 گیگنقل قول:
آقا این جریانش چیه؟
حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.
الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.
دوستان لیست سایت های که در مخابرات به صورت ترافیک داخلی حساب میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟!
trainbit
upera
سافت98
دانلودها
اینا تو مخابرات ترافیک داخلی محسوب میشن ؟
کلا بخش گزارش مصرف مخابرات ایراد داره فعلا
ایرادات من تا الان:
۱.از اول شهریور دیگه تفکیک اینترنت داخلی و بین الملل رو ندارم و هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه و همچنان جلوی ترافیک داخلی نوشته ۰ صفر
۲. میخواهم انتخاب کنم از اول شهریور تا ۱۳ شهریور چقدر حجم مصرف کردم خودش میزنه از ۷ شهریور تا ۱۳ شهریور انقدر استفاده کردی.از اول شهریور رو نمیاره
۳.در ۲۴ ساعت ۲۰ بار قطعی اینترنت دارم یا ۴۰ یا ۶۰ دقیقه یک بار
همه ایرادات رو زنگ زدم پشتیبانی ۲۰۲۰ میگن ایراد از ما هست خیلی ها شکایت کردن فعلا منتظر باشید
نکته بعد سرعت من روی ۸ مگابیت هست ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ کیلو بایت بیشتر نمیشه و خبری از سرعت ۱ مگابایت نیست.
سرویس غزال گرفتم یک ساله سرعت ۲ مگ که ۴ برابر حساب میشود ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی.پس پرداخت
شما اول هر ماه تا آخر هر ماه رو ببین برات چقدر میاره بزن گزارش مصرف اول مرداد تا آخر مرداد ببین چقدر استفاده کردی.برای مرداد سهمیه شما ۶۰ گیگ بین الملل بوده.حالا از اول شهریور مجدد تا ۳۱ شهریور ۶۰ گیگ بین الملل سهمیه داری یا ۲۴۰ گیگ داخلی استفاده کنید.البته اگه نرم افزار شما مثل من ایراد نداشته باشه.حتما پیشنهاد میکنم یک شکایت به ۲۰۲۰ بکنیدنقل قول:
اینترنت مخابرات تهران فردا مختل میشود
ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات منطقه تهران در روز پنجشبنه ۱۵ شهریور ماه دچار اختلال میشود.
روابط عمومی مخابرات منطقه تهران اعلام کرد که با اجرای عملیات Down Time در ارتباطات بین الملل، ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مشتریان مخابرات منطقه تهران در روز پنجشنبه 15 شهریور بین ساعت 1:30 الی 8:30 با اختلال همراه است.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دوستان من منطقه ۱ تهران هستم و نمیتونم سرعت ۲ مگ بیشتر داشته باشم (از شاتل دارم) علت هم نویز بالاست و مدام قطعی خواهم داشت.
از طریق شرکت و متخصص هم بررسی و تست کردیم واضح بود مشکل از ساختمان نیست و از سر خط هم نویز به همون افتضاحیه، به من گفتن نتیجه اینکه بستر مخابراتی عامل نویز هست، یعنی فاصلهی بین مرکز مخابراتی تا باکس ساختمان جاییش عامل اشکال و ایجاد نویز هست.
الان هیچکس نه شرکت نه مانور مخابرات مشکل رو بهده نگرفتن، من از کی باید درخاست کنم بررسی و حل کنن؟ واقعا مسخرس که برای همین سرعت ۲ هم مشکل دارم. خواهشا راهنمایی کنید به کجا باید اعتراض یا درخواست بررسی کنم ممنون
سلام دوستان
سرویس 4 مگ گرفتم, فایل که میزارم دانلود شه(چه از آپارات یا سایت دیگه) پنج ثانیه اول سرعت رو همون 520 ولی بعدش نزول میکنه به 230
زنگم زدم گفتم مودم رو ریست کردن گفتن اوکی از سمت ما
اینم بخش مودم
مشکل از چیه؟
آخه من 14 مرداد این سرویس رو گرفتم. یعنی قبلش 512 نامحدود داشتم و از 14 مرداد عوضش کردم و قاعدتاً باید یه ماه رو تا 14 شهریور حساب کنه.نقل قول:
حالا این به کنار، یه ماه اینترنت من تموم شده ولی هنوز قطع نشده. پیش پرداخت هم بوده، ولی هیچ جایی توی سایت نیست که بگه دوباره پول بریز برای ماه بعد. کلاً این سیستم مخابرات معلوم نیست چی به چیه و آدم حیرت میکنه!
منم ۹ مرداد طرح اینترنتم رو عوض کردم ولی به همون شکلی که گفتم حساب میشه.کلا adslمخابرات وپشتیبانیش از زمانیکه من یادم میاد داغون بوده تازه الان کلی پیشرفت کردن به اینجا رسیدن که همچنان افتضاح هست.
سلام من حدود دو سال سرعت سویس قبیلم شبیه شما بود ۴۶۴۸ kbبرام مخابرات تنظیم کرده بود و در عمل سرعت دانلودم بین ۴۵۰ تا ۴۸۰ کیلوبایت بود شما وضعیت خطتون خوبه مشکل نویز هم نداری تا ۱۹ مگابیت هم کشش داره خط باز باید به خود۲۰۲۰ زنگ بزنی بگی سرعتت افت میکنه و اگه دیدی کاری نمیکنن به ۱۹۵ شکایت کنید.نقل قول:
زنگ زدم دوباره میگن مشکل از اسپلیترنقل قول:
اسپلیترو عوض کردم بازم همونه اوضاع
آخه مشکل اینجاست چرا تا چند ثانیه اول سرعت 520 بعد یدفعه ای نزول میکنه به 230
حالا واقعا هم نمیدونم مشکل از مخابراته یا من چون الان داشتم تست میکردم همزمان زنگ زدم به مخابرات یدفعه ای دیدم snr از 27 اومد رو 9 بعد تلفن هم یه صدای خش خشی میده, بعد برای چند ثانیه اینترنت قطع شد
سرویس 16 مگ رو روی چند میبندن؟ منظورم Data Rate هست؟
کیفیت خط من اینه :
روز :
شب :
سیمی که از مخابرات اومده رو آوردم پیش مودم یعنی مستقیم وصل شده
و سیم کشی خونه از مدار خارج شده.
این سیم رو به اسپلیتر وصل کردم و از اون برای تلفن خونه سیم کشیدم.
بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟
شبها ولی مشکل دار میشم درسته؟ باید بگم دیتا ریت رو کمتر ببندن؟
کلا سرویس 16 مگ روی یه عدد ثابت بسته میشه یا بسته به کیفیت خط
مشترک کم و زیاد میشه؟
با تشکر
سلام snr downloadمن هم شب ها کم میشه ولی سرعت ست شده تغییر نمیکنه.نقل قول:
مودمتون که میگه میتونید سرعت ۱۶ مگ رابگیرید ولی ممکن هستsnr شب ها خیلی بیاد پایین و اینترنتتون قطع بشه که میتونن براتون سرعت رو پایین تر ست کنند.
من وقتی سیم اصلی رو به اسپلیتر میزنم ( بخاطر اینکه از خروجی برای تلفن خونه سیم بگیرم )نقل قول:
کم کم snr شروع می کنه به کم شدن و مکس ریت هم کم میشه بعدش که سیم اصلی رو
مستقیم به مودم وصل می کنم هر دو خوب میشن.
3 تا اسپلیتر دارم همه شون اینطوری هستند.
سلام
من الان خونه یکی از اقوامم که سرویس مخابرات محدود 512 داره و به من گفت که میخواد سرعتشو ببره بالاتر
منم چون قبلا واسه کسی دیگه این کارو کرده بودم زنگ زدم 2020 که اینکارو کنم گفت باید از طریق سایت یا مراجعه به مرکز مخابراتی اینکارو کنن
رفتم سایت دیدم یه قسمت هست تغییر سرویس نامحدود به حجمی بعد گزینه های سرعت2 مگ دیدم :
این الان قیمت یکیه ولی الان حجم ها فرق داره ؟! چطوریه قضیش ؟ بعد سرویس پس پرداخت یا همون که رو قبض بیاد نداره چرا ؟
این قضیه تفکیک نشدن داخلی و بین الملل برای من هنوز ادامه داره به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی اصلا متوجه نمیشه! دقبقا از اول شهریور تمام حجم مصرفی رو بین الملل حساب کرده راهی هست که شکایت کرد؟
سلام.مرکز مخابراتی حتما باید مالک خط حضور داشته باشه.نقل قول:
من از طیق ۲۰۲۰ زنگ زدم داخلی ۲ بخش فروش گفتم طرح غزال میخواهم خودش توضیح داد حجم ماهانه بین الملل و داخلی چقدر هست و قیمت ماهانه چقدر هست من پس پرداخت انتخاب کردم
سرعت ۲ مگ که ۴ برابر میشه ماهی ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی ۲۵۰۰۰ تومان ماهانه روی قبض