سلام دوستان
کسی میدونه نیروانتظامی کرمان چجوریه؟
دوستم افتاده اونجا
Printable View
سلام دوستان
کسی میدونه نیروانتظامی کرمان چجوریه؟
دوستم افتاده اونجا
امزوز برگه سفیدم اومد
محمد رسول الله بیرجند / انتطامی
کسی اطلاعاتی داره راجع به اونجا ؟
بعد از اموزشی معمولا کجاها میفرستن ؟
من کلا معنی این سوال رو نمیفهمم که چرا دوستان میپرسن؟!نقل قول:
شما در هر پادگانی که خدمت کنید هر جایی ممکنه شما رو بفرستن
هیچ پادگان تخصصی نداریم که برای جای خاصی آموزش بدن و بفرستن
و اینکه پادگانی که شما میخواهید برید یه پادگان خیلی خیلی خوبه که توش اذیت نمیشید
با خیال راحت برو سربازی
یه سوال داشتم/
الان منکه شدم ترم 12، بعد تموم شدن درس میشه یکسال نرفت خدمت یا اینکه فرصتی نداریم؟
ممنون
12 ترم (سنوات تحصیلی) جدا از یک سال فرصت فراغت از تحصیل هست.نقل قول:
شما 12 ماه (یک سال) بعد از آخرین نمراه ای در سیستم دانشگاه ثبت میشه (موقع تسویه حساب یه برگه بهت میدن که تاریخ دقیقش رو اونجا نوشته) مهلت داری اقدام کنی.
البته 15 روز قبل از اتمام اون یک سال باید اقدام کنی که یه وقت وارد غیبت نشی.
سلام
اگرکسی امریه اتش نشانی بگیره.کسری جبهه وبسیج رو ازمدت 24ماه کم میکنن یا خیر؟
ممنون
سلام
از همون اداره یا ارگانی که میخوایید امرییه بگیرید سوال کنید .
موفق باشید
عرض سلام و خسته نباشید خدمت سربازان دیروز و ... امروز!دوستان برگه سفیدم دیروز اومدو سعادت خدمت تو 04 بیرجند نصیبمون شد!رفقای گل اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مرکز داره چه خوب چه بد بدید ممنون میشم فقط از خوبیاش بیشتر بگید!راستی یه سوال اونم اینکه داخل برگه سفیدم گروه خونیمو اشتباه زده اهمیت داره برم دنبالش تصحیحش کنم؟
سلام. معافی کفالت کلا چطوره؟
سه تا داداش دارم ازدواج کردن. دوتاشون خدمت رفتن.یکیش نرفته و نمیخواد هم بره. متولد ۶۴ ـه.
بابام متولد ۳۲ ـه. الان من خودم دانشجو ام. اگه بابا م۶۵ سالش بشه و من هم درسم اون موقع تموم بشه، کفالت میدن؟
اصن راههای قسر در رفتن چیا هستن؟ :(
حیف دو سال وقت نیس؟! میتونم کار کنم..کلی جلو بیفتم...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نقل قول:نگاه کن دوست من، در کل جاهایی که دوستمون اشاره کرد بهتره ولی بازم بستگی به شرایط و موقعیت داره، من تو یه پاسگاه از همه اینها بهتر خدمت میکردم. شرط نیست که جای X افتادی خدمتت خوب باشه.نقل قول:
ولی از من میشنوین اگه دیدین جایی شیفتی میشه خدمت کرد سعی کنین برین اونجا، البته مطمئنن هم خواستارش زیاد میشه و هم باید مسئولیت قبول کنی که یه لحظه سهل انگاری میشه کابوس برات، در کل عاشق چشم و ابروی کسی نیستن اگه شیفتی کردن مطمئن باش به جاش کلی مسئولیت دادن.
سوال روتین...نقل قول:
نسبت به نیاز تقسیمات انجام میشه.
اگه مستثنیات داشته باشین میوفتین استان خودتون (استان نه شهر، برای شهر کمی شرایط سخت تره)
کپی کارت گروه خونی رو به هنگام تکمیل پرونده ترخیصی میگیرن، اون مهمه که به سیستم میزنن.نقل قول:
1- با 3 تا داداش سهله با یه داداش هم نمیشه گرفت می خواد داداشتون اونور دنیا باشه.نقل قول:
2- اینهمه آدم میرن وقتشون تلف نمیشه؟! اونها هم میتونن کار کنن و جلو بیوفتن؟! خدمت دل به خواهی نیست به زور میبرن (متاسفانه)
اینکه کسری داشته باشی و بخوای امریه بگیری، جزو قوانین اون سازمان هستشنقل قول:
مثلا قبلا آموزش و پرورش بعد از تموم شدن سربازیت، به صورت حق التدریسی باهات قرارداد می بست
ولی تازگیا میگه 24 ماه تمام باید خدمت کنی، بدون انصراف و ....
پس از آتش نشانی بپرس کسری خدمت رو قبول میکنه یا نه
(فکر نکنم مشکلی داشته باشه)
من امروز برگ آبی (سفید) رو از پلیس+10 گرفتم
افتادم پادگان شهید برخورداری عجب شیر
از دوستان اگه کسی بود، پیام بده
من امروز برگ آبی (سفید) رو از پلیس+10 گرفتم
افتادم آموزشگاه شهید سرلشکر شعبان برخورداری عجب شیر (کد 37)
از دوستان اگه کسی بود، پیام بده
سلام دوستان
من مدرک کارشناسی شیمی دارم و در تاریخ 20/10/92 فارغ التحصیل شدم.و همچنین مجرد:n19:
درجه ی چشمام با احتساب استیگمات 9.5 هستش(مربوط به پاییز سال پیش) ،و هر سال تقریبا 1 تا 2 درجه ضعیف تر میشن، منتها چون به تدریس علاقه داشتم بهمن ماه دفترچه فرستادم و در آموزش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم اما چون ظرفیت هاشون 1/3 شده بود و امتیاز منم کم بود نهایتا رد شدم:n28:
دیروزم برگه اعزامم امد، تاریخ اعزام اول اردیبهشت و کد نیروی انتظامی مرکز آموزش جهرم خورده!! :n25:اما میتونم کد رو به 01 ارتش(آموزشی تهران) تغییر بدم.:n05:
با توچه با این توضیحات میخواستم بدونم میتونم از سربازی معاف بشم یا نه؟ اگه آره به چه صورت؟ و اگه نه بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم بهتره؟
و اینکه اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بد؟؟!!!؟ :n13:
واقعا موندم چیکار کنم؟ :n03:
ممنون میشم از راهنماییتون:n16::n16:
درود
بچه ها این کسانی که مثلا از سپاه یا ارتش ی جایی پذیرش میگیرند چطوریه؟
وقتی میخواهی بری اموزشی که خود آدم تعین نمیکنه سپاه بیوفته یا نیروی انتظامی پس چطوریه؟
اخه هر جا اموزشی بری بقیه خدمت هم همون ارگان ادامه میدی
یعنی برگه پذیرش رو باید بدی پلیس +10؟
دوستان برای تمدید باید عذر پزشکی داشت حتما؟ من به یه دلیلی اگه بخواک تمدید کنم باید چکار کنم ؟ خب آخع عذر پزشکی ندارم. دوستان اگه راهکاری در این زمینه دارن ارائه بدن. مثلا میشه رفت دکتر همینطوری گواهی گرفت و برد بهداری ناجا تاییدش کرد؟
پذیرش برای سپاه و وزارت دفاع هستشنقل قول:
شما چند وقت قبل از ارسال دفترچه باید کارهای پذیرش رو اوکی کنی
اونا خودشون به نظام وظیفه اعلام پذیرش میکنن و برا همین آموزشت میوفته سپاه
ارتش و نیروی انتظامی پذیرش نداره و به صورت شانسی (بر حسب اعلام نیاز ارتش یا ناجا) هستش.
و آموزشی هر کدوم که باشی، تا آخر باید همون نیرو خدمت کنی.
درخواست تمدید برای افرادی که غیبت دارند میسر نیست !نقل قول:
شما باید حتما عذر موجه داشته باشید تا براتون درخواست تمدید بزنند
حضور خود فرد برای این درخواست هم الزامیه
عذر موجه مثل شکستگی،حادثه دیدگی،فوت یکی از بستگان درجه یک،بیماری و...
همه این موارد باید با ارایه مدارک و مستندات باشه
که مدارک پزشکی باید به تایید پزشی ناجا برسه
در ضمن شما فقط حق یکبار استفاده از این تسهیلات را دارید
موفق باشید
شما اول دفترچتون رو تکمیل کن و پست کن بعد از حدود دو هفته یه برگه از پلیس +10 بگیر که توش تاریخ اعزامت مشخصهنقل قول:
اصل و کپی تمام مدارک و اصل و کوپی برگ سبزت رو با خودت میبری سپاه (که مدرک دوره تکمیلی-بسیجی فعال و...)با خودت داشته باش
چند جا از سپاه اقدام به پذیرش نکن که توی همش رد میشی
10 روز قبل از اعزام یه برگ سفید میاد د در خونتون که توش نوشته کجا افتادی
من تا حالا غیبت نداشتم و از تمدید استفاده نکردم. ولی خیلی ها رو دیدم که تاخیر انداختند ولی ناراحتی پزشکی نداشتندنقل قول:
سلام من تا شهریور معافم اگر الان برا معافیت پزشکی اقدام کنم و قبول نکنن باید حتما برم سربازی؟؟ یا میتونم تا شهریور صبر کنم؟
ببخشید ولی یه سوال واسم پیش اومد،نقل قول:
مگه میشه بعد از مشخص شدن کد آموزشی ، اونو تغییر داد؟؟؟!!!
تو این مملکت با پارتی همه کار میشه انجام دادنقل قول:
تغییر کد که چیزی نیست
تا روز اعزام میشه کد رو تغییر دادنقل قول:
البته با بند پ
یگان هم که دیگه دست فرمانده پادگانه
فقط دوره کد ها از تهران میاد، بخوای دوره کد نخوری باید توی نظام وظیفه پایتخت بند پ ارائه بدی.
اطلاعات کامل در مورد تمدید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
آقا خواهشا منو راهنمایی کنید
کدوم بهتره؟
معافیت؟ارتش؟؟نیرو انتظامی؟؟؟
اول عید رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید:n16:
از اون تاریخی که نبودم همه پستارو خوندم و شاید به یکی دوتا از قدیمیا جواب داده باشم ولی شاید به درد همه بخوره
کسری بسیج به هیچ عنوان برداشته نمیشه دلیلش هم اینه که با برداشته شدن این کسری 70% یا بیشتر از نیروهای جوان بسیج کم میشه :n04:نقل قول:
پزشکی هم کسری نداره !
فقط همون زمان که خدمت شد 21 ماه خیلی از معافیت های پزشکی رو به معاف از رزمی تبدیل کردن.
معافتی که شما میخوای پیگیرش بشی زیاد مشکل ساز نیست . منظورم اینه که بعضی افراد معافیت هایی شاملشون میشه که گاهی برای گرفتن گواهینامه یا گرفتن مدارکی مثل این دچار مشکل میشن.نقل قول:
موقع استخدام شدن هم حتما مشکل ساز میشه که البته به جایی که میخوایید استخدام شید بستگی داره.
مثلا: اخیرا ارتش آگهی استخدام زده بود و توش تاکید کرده بود که گزینش افراد دارای معافیت پزشکی مجاز نیست و استخدام شامل این افراد نمیشه.
بعد از اینکه پادگان محل خدمت مدارک شما رو بده نظام وظیفه حداکثر 10 روز کاری طول میکشه کارت برسه دستت.نقل قول:
برا من 40 روز طول کشید . که بعد از پیگیری مشخص شد که 33 روز بعد از پایان خدمتم پادگان مدارکم رو داده نظام وظیفه و همونطور که نظام وظیفه بهم گفت بعد از 7 روز کارت اومد در خونه و برای هم خدمتیام هم به فاصله 2 یا 3 روز بعد از من اومد.
علی کسپر عزیز توضیح داد و من یه مقدار تکمیلش میکنم : شما باید اول دفترچه رو پست کنی و بعد از اومدن برگ سبزت حداقل 2 ماه باید تا تاریخ اعزام فرصت داشته باشی تا بتونی جایی که میخوای پذیرش بگیری.نقل قول:
اگه آشنایی که تو سپاه استخدام هست هم داشته باشی فقط کافیه که برگ سبز و بسیجت رو بهش بدی تا برات پذیرش بگیره یعنی این شرایطی هست که سپاه برای پرسنلش گذاشته و به نحوی اون شخص ضامن شما میشه تا شما تو سپاه خدمت کنی و برای ارتش و
ناجا و ... هم همین شرایط باید باشه ولی از سپاه مطمئنم.
اگه قبول نکنن مستقیم باید بری خدمت ولی چون تا پایان دوره فراق از تحصیلت هنوز چند ماه مونده شاید همون ماهی که بگی اعزامت کنن. ( البته انشاالله معافت میکنن )نقل قول:
هرچی زودتر بری پیگیری کنی بهتره . شاید قوانین عوض بشه چون شایعاتی شنیده میشه.:n13:
اون موقع که من رفتم خدمت اینقدر سرباز زیاد بود که چنتا از دوستام تاریخ اعزامشون 1 سال بعد از پست کردن دفترچه بود و اون موقع همون ماهی که متولد شده بودی اعزامت میکردن :n04:
اگه معافیت پزشکی رد بشه، خود به خود وضعیت مشمولیت رو "مشمول" میزنهنقل قول:
من ساکن شهرستان هستم میشه از تهران اعزام شد؟ و سوال دیگم اینه که ارتش از نظروضعیت خدمت چطوره؟
موقع ارسال دفترچه آدرس هر شهری رو که داده باشی (حتما باید از پلیس +10 همون شهر ارسال کنی)، از همون استان اعزام میشی.نقل قول:
نزاجا برای دانشگاهیان بهتره
معمولا از 8 تا 14 (بعضا 16) خدمت میکنی و بعدش آزادی
(مونده به پادگانی که توش خدمت میکنی)
اگه میخوای معاف شی بهتره اقدام کنی که اگه شد که هیچی و اگه نشد بعدا پشیمون نمیشی که چرا حداقل پیگیری نکردم. ( فکر کنم با این نمره چشم معاف میشی :n13: )نقل قول:
معافیت هم بستگی به این داره که بخوای جایی استخدام شی یا نه و هدفت از خدمت رفتن چیه. چون بعضیا برا این میرن خدمت که بتونن گذرنامه بگیرن پس کارت پایان خدمت با نعافیت هیچ فرقی براشون نداره.
اگه آشنای اونجوری داری که بتونه کدت رو تغییر بده پس حتما میتونه کاری کنه که جای خوب خدمت کنی .
بین ارتش و ناجا هم 100% ارتش و مخصوصا اینکه آموزشیت 01 باشه.
بازم همش به خودت بستگی داره. ( اونایی که الان درحال خدمتن میگن که معاف شو )
اقا ی سوال دیگه تو شهرستان ما یک کمیسیون تو خود شهرستان میگیرن یکی هم تو مرکز استان
من تو شهرستان پارتی دارم و قبول میشم میخوستم ببینم تو مرکز استان کمیسیونش الکی هست یا نه؟ اصن ربطی ب کمیسیون اینجا داره؟
اون کمیسیونی که تو مرکز استان هست کمیسیون بدوی ( فکر کنم اسمش این بود ) هست و اصلی و اگه شما مستقیم بری اونجا سختگیریشون زیاده و چنتا دکتر باهم اونجا باید نظر بدن تا معاف شی.نقل قول:
ولی اگه شما بتونی همونطور که خودت گفتی اقدام کنی یعنی اول کمیسیون شهرستان بری معمولا اون کمیسون بدوی نظر کمیسون اول رو تایید میکنه یعنی سختگیریشون کمتر میشه. ولی از نظر مشکل پزشکی داشتن باید مشکل رو داشته باشی و الکی نیست.
با عرض سلام چند تا سوال داشتم
1.داخل برگ سفید زده ساعت 6 ستاد فرماندهی کل سپاه باشم باید مستقیم برم اونجا یا قبلش نظام وظیف باشم؟
2.من کفایت دارم روز اول که رفتم باید کچل کنم برم؟
3.ستاد فرماندهی کل سپاه نیروی زمینی حساب می شه؟چون بهم گفتن اگر جز نیری زمینی باشه باید علاوه بر گواهی تکمیلی که دارم یه برگ دیگم ببرم
4.افرادی که کفایت دارن روز اول چه چیزایی باید ببرن؟
ببخشید زیاد شد :n16:
نقل قول:
بسیار سپاسگذارم دوست عزیز
من اگه بخوام برای معافیت اقدام کنم باید تاریخ اعزامم رو به تعویق بندارم، و بعد از اون کمسیون پزشکی و 2 ماه تاخیر . به همین دلیل میخوام برم پیش یه چشم پزشک درجه ی چشمام رو تشخیص بده و بعد از اون اقدام کنم
فقط نمیدونم درجه ی چشمی که یک چشم پزشک عادی تعیین میکنه با درجه ای که پزشکهای معتمد نظام وظیفه تعیین میکنن یکیه یا اونا سخت گیری بیشتری به خرج میدن؟
درجه ی چشم برای معافیت با مدرک لیسانس باید 10 به بالا باشه:n28:
خبر سال قبله ولی...
نقل قول:
این متن صریح قانون جمهوری اسلامی ایران است که می خوانید :
قانون عدم ممنوعیت استخدام دارندگان معافیت پزشکی
ماده واحده - استخدام افراد دارای معافیت پزشکی درصورتیکه واجد شرایط مورد احتیاج دستگاه مربوطه باشند بلامانع است.
تبصره - کلیه وزارتخانهها ، مؤسسات و شرکتهای دولتی، بانکها، شهرداریها و سازمانها و موسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام استموظفند مواردی را که مانع استخدام میباشد قبلا اعلام نمایند.
تاریخ تصویب 1377.2.23
تاریخ تایید شورای نگهبان1377.2.30
به گزارش بانکی دات آی آر، اگرچه قانون به صراحت اعلام کرده که استخدام افرادی که معافیت پزشکی گرفته اند بلا مانع است و فقط در موارد خاص مصادیق شرایطی که مانع استخدام است باید اعلام شود اما هر روز شاهد درج آگهی های استخدامی مراکز دولتی، نیمه دولتی، بانک ها و مراکز خصوصی هستیم که اعلام می کنند :«الزامی است که متقاضیان، کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی داشته باشند»
این به آن معناست که این افراد از حق طبیعی شان برای استخدام محروم خواهند بود و گزینه های بالقوه استخدامشان به طرز چشم گیری کاهش خواهد یافت.
این درحالیست که برابری یکی از اصول قانون اساسی کشور است و همه جوانان این سرزمین حق دارند شرایط اشتغالشان از سوی دولت مردان فراهم شود. امری که متاسفانه نادیده گرفته می شود.
گرچه باید پذیرفت که برخی مشاغل نیاز به توانایی فیزیکی دارد و طبیعی است که صاحب آن شغل باید از سلامت جسمی لازم برای انجام آن حرفه برخوردار باشد، اما حتی در همین حالت هم، کارفرما نباید دارندگان معافیت پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند.
مثلا فرض کنید که شغلی نیاز به توانایی جسمی دارد، در این حالت کارفرما می تواند در آگهی استخدام قید کند که از پذیرفته شدگان، مصاحبه عملی به عمل خواهد آمد و یا در آگهی استخدام عنوان کند که این کار نیاز به توانایی جسمی دارد تا به طور خودکار، بخشی از آمار متقاضیان آن موقعیت شغلی کاسته شود، اما این که کارفرما، همه دارندگان معافیت های پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند، با معیار عقل و قانون همخوانی ندارد، زیرا احتمال دارد مثلا فردی با توجه به نابینایی یک چشم، از انجام خدمت سربازی معاف شده باشد، اما برای کار در یک بانک، بسیار توانمند و موفق باشد.
اشتغال با کارت معافیت پزشکی ممنوع!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«الزامی است که متقاضیان، کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی داشته باشند» این جملهای است که شاید شما هم بارها در آگهیهای استخدام دیده باشید؛ طوری که همین هفته قبل هم یکی از بانکهای کشور، مشابه همین آگهی استخدام را منتشر کرد.
فرق هم نمی کند که استخدام دولتی باشد یا غیردولتی، کافی است که شما کارت معافیت پزشکی داشته باشید، در آن صورت، داشتن همین کارت باعث می شود فرصت های شغلی زیادی را از دست بدهید.در این که محروم کردن دارندگان معافیت های پزشکی از مجموعه استخدام ها، عملی غیرقانونی است شکی وجود ندارد؛ اما برای سالیان سال است که این تبعیض ناروا در حق این گروه از شهروندان اعمال می شود؛ شهروندانی که در یک فرآیند کاملا قانونی، کارت معافیت پزشکی گرفته اند، اما در آگهی های استخدام به آنها به دید یک فرد ناتوان نگاه می شود. گرچه باید پذیرفت که برخی مشاغل نیاز به توانایی فیزیکی دارد و طبیعی است که صاحب آن شغل باید از سلامت جسمی لازم برای انجام آن حرفه برخوردار باشد، اما حتی در همین حالت هم، کارفرما نباید دارندگان معافیت پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند.
مثلا فرض کنید که شغلی نیاز به توانایی جسمی دارد، در این حالت کارفرما می تواند در آگهی استخدام قید کند که از پذیرفته شدگان، مصاحبه عملی به عمل خواهد آمد و یا در آگهی استخدام عنوان کند که این کار نیاز به توانایی جسمی دارد تا به طور خودکار، بخشی از آمار متقاضیان آن موقعیت شغلی کاسته شود، اما این که کارفرما، همه دارندگان معافیت های پزشکی را از تصاحب آن شغل محروم کند، با معیار عقل و قانون همخوانی ندارد، زیرا احتمال دارد مثلا فردی با توجه به نابینایی یک چشم، از انجام خدمت سربازی معاف شده باشد، اما برای کار در یک بانک، بسیار توانمند و موفق باشد.
1-در برگ سفید هر جا زده باید همونجا باشینقل قول:
وگرنه غایب حساب میشی
2- کفایت؟
هرچی که هست، باید کچل باشی، حتی توی برگ سفید هم مینویسه اینو
3- اره
4- ؟؟؟
ببینید اینها چقدر با سرباز رئوف هستن... :n19:
به خاطر سهل انگاری در امورات محوله دادسرای نظامی نرن خوبه!نقل قول:
طبق قانون با سربازان رفتار می شود
احمدی مقدم در پاسخ به سوال مهر که از ا و پرسیده بود ا گر سربازان ربوده شده به کشور باز گردند از خدمت سربازی معاف می شوند گفت: وقتی آنها وارد کشور طبق قانون با آنها رفتار می شود اگرچه در مورد مدت اسارت و تاثیر آن روی کاهش سربازی قوانینی را داریم اما نمی توانم خلاف مقررات قولی را در مورد آنها بدهم که نشود آنها را اجرایی کرد.
========================================
اگه تحصیلات دانشگاهی داری، نیازی نیست کچل کنی، متعارف باشه کافیه.نقل قول:
برو همون جایی که نوشتن.
منم نیروی انتظامی جهرم افتادمنقل قول:
دوستان کس دیگه ای هست اعزامی 1 اردیبهشت نیروی انتظامی جهرم باشه؟؟؟؟؟
کسایی که قبلا اونجا بودن هم لطفن نظر بدن که چطور بوده
چه ربطی به تحصیلات دانشگاهی داره؟نقل قول:
طبق قانون در 8 هفته آموزشی موی سر با نمره 4
و بعد از آموزشی، بالای سر 16، بغل ها با نمره 8
دیپلم و فوق دیپلم نداره