سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
دوستان من آخر متوجه نشدم سرعت سرویسهای محدود پارس آنلاین هم همون سرعت اسمیه یا بالاتر؟ مثلاً سرعت دانلود با 512 چقدره؟
ساعت رايگان چنده سرعتش؟نقل قول:
اکثرا توی ساعات غیررایگان چند برابر سرعت اسمیه مثلا من که 128 دارم چون خطها رو روی 4مگ میبندن ، تا 300 کیلوبایت هم سرعتم میرسهنقل قول:
اونکه دیگه واقعا خیلی محشره ، بیشتر از 30 نمیشه !!!نقل قول:
پس یعنی اگر سرویس 512 شو بگیرم سرعت چقدر میشه؟! اگه 512 بگیرم روزانه چطوره؟ شبانه چی؟نقل قول:
نقل قول:
کسایی که تو این تاپیک اعلام کردن ، دور و بر 400 میچرخه سرعتشون تو روز (این به شرطیه که خطتون رو روی 4 مگ ببندن و مشکل نویز نداشته باشید). اما توی شب به طور قطع نمیشه گفت سرعتتون چقدر میشه و بستگی به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکان این شرکت توی منطقه مخابراتیتون بستگی داره
من 4 ماهی هست پارس انلاین گرفتم
حدود 2 هفتس پینگم بد شده ، با speed test پینپ 30 میداد،شباشم که 4 یا 5 یا 6 گیگ مگرفتم
خلاصه دنیا به کاممون شیرین بود تا اینکه جدیدا پینگش خراب شده و جدید جدیدم سرعتش
تو طول 24 ساعت به ندرت اون شرایط برمیگرده ،پشتیبانیم میگه برای پینگ باید سرعتتو کم کنم که شرایط اولیه من میگه هم سرعت و پینگ رو میتونم با هم داشته باشم
خلاطه من موندم چرا یهو این شکلی شد و دیگه اون شکلی نمیشه
دیگه تحملش سخته
چون از یه نت ادیم پایین تره:n28::n28::n28:
چجوری باید باشه که خط رو روی ۴ مگ ببندن؟ کار مخابراته یا از طرف ISP انجام میشه؟نقل قول:
مثلاً باید بگم لطفاً تا وصل میکنید روی ۴ مگ ببندید خط رو برام؟ :n02:
ممنون.
جدیدا همه خطهارو روی 4 مگ میبندن ! اره خوب یاد اوری کنید که خطتتون روی 4 مگ بسته بشه !!نقل قول:
البته اینم بگم که اگه شرایط خطتتون خوب نباشه و نویز زیادی داشته باشید ، با قطعی های مکرر و کم شدن سرعت هم روبرو میشید ( اگه اوضاع خطتتون خراب بود و نویز زیادی داشتید میتونید بهشون بگید که خط رو رو 2 مگ تنظیم کنن ! )
سرویس من 512 محدود هست که صبح ها سرعتم 300 تا 500 هست و شبا بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکنم ( دو هفته ای هست که حجمم بالاتر از 2.5 گیگ رفته ) ... البته دوستانی هم بودن که سرعت دانلود شبانشون با سرویس 1 مگ روی 20 -30 کیلوبایت بوده ! این برمیگرده به شانستون :n02: و وضعیت منطقه ی مخابراتی !
دوستان ساعت پارس آنلاین رو از کجا گیر بیارم ؟ واسه دانلود شبانه میخوام ... دیشب واسه 50 ثانیه دیرتر قطع کردن 300 مگم رفت.ساعت اونا نمیدونم دقیقاً چقدر جلوتر از ماله منه ! الان ماله من 07:37 دقیقس !
نقل قول:
مرد حسابی خططت رو هم رو 2 مگ بسته بهش میگی پارس آفلاین ؟
مثل اینکه فکر می کنی 128 اش باید رو 2مگ باشه شما که 1 مگ گرفتی رو 8 مگ ببنده مثلا ؟
زنگ بزن بپرس خططتون رو چند بسته شده و اگر مرکز شما 4 مگ داره بگو خط رو رو 4 مگ ببندند برات...
عجبا !
سلامنقل قول:
با این سایت چک کنید :
اونا هم به خاطر همین تفاوت ساعتی که ممکنه پیش بیاد 10-15 دقیقه قبل از ساعت 2 شروع میکنن و 10-15 دقیقه بعد از 7 هم تموم میکنن
سلام..نقل قول:
پینگ از اسپید تست که ملاک نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
چون پینگ 30 از 50 یا 250 مایلی سروریس که اسپید تست براتون میگیره اصلا شاهکار نیست.
پینگ دی ان اس های معروف ملاک هست.
مثل 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ... 4.2.2.3 و امثال این ها.
فعلا روت 4.2.2.4 در کشور مشکل داره برای بعضی ها. ملاک اصلی 8.8.8.8 است.
شما برای پینگ گرفتن براید صفحه ی Run / Command Prompt رو باز کنید. همون صفحه سیاهه.
اگر ویندور ویستا به بالا دارید در قسمت سرچ تسک بار ویندوزتون تایپ کنید cmd ( مخفف Command ) و انتر کنید.
اگر ایکس پی دارید که کلید ویندوز رو بزنید خودش ران رو داره یه آیکون..
تو صفحه تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t
این -t آخرش یعنی تا ابد پینگ بگیره . برای استاپ کردنش Ctrl + c کن.
از این که کامل راهمنمایی خیلی ممنون و خوشحال
ولی با cmd هم میگیرم
1.پینگ بالا
2نوسان زیاد
3.تایم اوتم که دیگه بماند
واینکه ملاک speedtest رو نسبت به خودش من میسنجم
و کلا ملاکای زیادی برای پینگ دارم
ببین چی شده که نرم افزارا یا مختل میشم یا اصلا نمیزارن کانکت شم
نه ساعتش این نیست الان ساعت من از این جلو تره اما امروز صبح (دقیق نمیدونم حدودای 07.14.45 ثانیه قطع کردم دیدم توی کنتور زده 07.15.52 ثانیه.) واسه همینم حدود 300 مگ حجمم رو برد.نقل قول:
اگه بخوایم ساعت اون موقع رو روی ساعت این سایت بگیریم 07:14.45 دقیقه میشه 07.14.20 ثانیه !
یعنی چی این ساعت ؟یعنی بای حتما ساعت1 دانلودت رو شروع کنی ؟؟؟؟
سلام
دوستان من قبلا اینتر نت از مخابرات استان اصفهان داشتم که به خاطر نداشتن دانلود شبانه رایگان اومدو پارس آنلاین. الان 2 شبه از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد رو 20 کیلو بایت. بیشتر از 200 مگ نمیشه دانلود کرد. می خواستم ببینم شما هم همین مشکلو دارید یا مال من اینجوریه؟ با تشکر
دوستان اينروزا قطعى زيادشده درسته ؟؟ واسه من ساعت ٣/٥ ك ميشه قط ميشه .
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
درسته ، منم یه چند روزی میشه که نتم داغونه.:n27:
سلامنقل قول:
من تو IDM روی 13:50 تنظیم کرده ام و تیک hang up modem رو هم زده ام، تا حالا یکبار هم نشده که ازم حجم کم کنه
دیگه ابتدا و انتهای کار یک دقیقه رو بی خیال بشید و با خیال راحت بدونید که ازتون حجم کم نمیشه
اگه تونستی ساعت پارس گیر بیاری بما هم بگو.منم همیشه کلی میره توی پاچم .بنظر میاد ساعت پارس مشکل داره و دقیق نیست و تغییر ::میکنه.اگه ساعت 7:15 دیسکانکت کنم ساعت 7:16 خرده ای نشون میده.جلل خالق:n20:نقل قول:
نه ساعت 1:50 دقیقه که یه وقت کم نکنه ازتون ...نقل قول:
آره باید چتد دقیقه آخر رو بیخیل بشی که اینطور بهت نشه ... به خصوص چند دقیقه آخر چون چند دقیقه اول مشکلی نداره ! این گزینه Hang up کارش چیه ؟ مودم رو روشن میکنه ؟!نقل قول:
سلام
من تو IDM روی 13:50 تنظیم کرده ام و تیک hang up modem رو هم زده ام، تا حالا یکبار هم نشده که ازم حجم کم کنه
دیگه ابتدا و انتهای کار یک دقیقه رو بی خیال بشید و با خیال راحت بدونید که ازتون حجم کم نمیشه
آره نامردا :n15:نقل قول:
اگه تونستی ساعت پارس گیر بیاری بما هم بگو.منم همیشه کلی میره توی پاچم .بنظر میاد ساعت پارس مشکل داره و دقیق نیست و تغییر ::میکنه.اگه ساعت 7:15 دیسکانکت کنم ساعت 7:16 خرده ای نشون میده.جلل خالق:n20:
دوستان ساعت پارس دقیقا با time.ir یکی هستش
اگه مودم بریدج باشه دقیقا با این ساعت عمل میکنه
ولی اگه مودم اتوکانکنت باشه حدودا یه دقیقه اختلاف داره و جلوتره
اونم برا اینکه مک آدرس مودم رو از لیست کانکت ها پاک کنه
ولی در حالته بریدج این کار صورت نمیگیره و سر ساعت دیسکانکت میشه
من الان یک ساله که با این ساعت کار میکنم و همیشه درست بوده
یکی دوبار درحده 2-3 ثانیه عقب جلو بوده
تنظیم ساعت که کاری نداره یکبار دیسکانکت بشید و ساعت دقیق دیسکانکت شدنتون رو یاداشت کنید بعد به گزارش کارکرد مراجعه کنید و ساعت دیسکانکت شدنتون رو اونجا هم یاداشت کنید اختلافش رو کم یا زیاد کنید
چرا برای پارس آنلاین نظرسنجی نزاشتید؟
سلام
من اینتر نت مخابرات اصفهان داشتم که به خاطر نداشتن دانلود شبانه رایگان اومدم به پارس آنلاین. الان 2 شبه که سرعت دانلودم رو 20 کیلو بایت هست. می خواستم ببینم همه این مشکلو دارید یا واسه من این جوریه
ممنون
بچه ها معمولا بعد تحویل مدارک چند روزه adslوصل میشه؟
واسه من یک هفته طول کشیدنقل قول:
آقا این پینگ آشغال پارس آفلاین دهنه مارو داره سرویس میکنه!
تو رو خدا این پینگو درست کنید.
دوست عزیز اولا اینجا بخش پشتیبانی نیست.نقل قول:
دوما شما 3 صفحه قبل این تاپیک رو می خوندی راهنمایی شده برای کاهش پینگ.
ببخشید پست مال چند صفحه پیش هست ولی ازش سوال دارم :دینقل قول:
این که بگم روی یگ مگ ببندند یعنی سرعت رو کاهش میدن دیگه؟ یعنی سرعت اگه قبلا تا ۳۰۰ - ۴۰۰ میرفت الان میشه حدود ۱۰۰؟
اون No interlive هم توضیح بدید چیکار میکنه با اینترنت ممنون میشم.
کارش اینه که به محض رسیدن زمان اتمام دانلود (که تنظیمش کرده اید) اینترنت رو دیسی میکنه، البته برای حالت bridgeنقل قول:
برای حالت اتوکانکت اگر بخواهید سر ساعت معینی دیسی بشید چاره ای جز خاموش کردن مودم سر ساعت معین ندارید
بستگی به شهرتون داره، عملا" یکضرب کار رو انجام بدن، کار 5 دقیقه استنقل قول:
برای من همون روز بعد از ظهرش وصل کردن
برای مغازه هم گرفتم که فردای همون روز وصل کردن
دوست عزیز من صحبتهای شما رو خوندم. فکر نکن بی خیال ازش گذشتم!نقل قول:
ولی من این کارایی که میگی رو 100 بار انجام دادم 1000 باز هم به پارس زنگ زدم ولی یکبارم برام درست نکردن کلا از نظر پشتیبانی نسبت به تابستون گند زده من که به شخصه اصلا راضی نیستم!
من مشهد هستم .شما کدام شهری که همون روز وصل شدهنقل قول:
دقیقا همینطوره !!!! :n02:نقل قول:
من یک بار به مدت یک هفته همین no interlive رو با برست 2 مگ هم چک کردم. پینگم 146 بود. و به مراتب بهتر از 1 مگ ج داد.
اما باز پس از مدتی مشکل دار شد برگشتم به همون یک مگ. 4 مگ نواینترلیو هم جواب میده ! بستگی داره پینگ چند برات اوکی هست. به مرور زمان مثل ماشینی که تازه پاش نشستی دستت میاد.
اما بازم بگم هی پروفایل عوض کنی بهت گیر میدن.
Reputation خودت رو بین بخش پشتیبان نگه دار تا باهات راه بیان.
الانم بپر یه تست پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 داغ داغ بذار ببینم با پروفایل 4 مگ عادی چقدره پینگت. مخصوصا 8.8.8.8 رو یادت نره.
یه پیشنهاد برای گیمر ها :
اگر پینگ زیر 200 و حتی زیر 160 براتون خیلی مهمه... پروفایلتون رو رو 1 مگ : نواینترلیو " ست کنید . و اینقدر مودمتون رو روشن خاموش کنید تا به یک پینگ ایده عال در DNS مورد نظر ( مثلا برای WoW 8.8.8.8 جواب میده ) برسید !
بعد سریع درخواست آی پی استاتیک بدهید!!! اگر این کار رو بکنید پروفایل قفل میشه و تحت هیچ عنوانی این پینگ شما با روشن اموش کردن و عوامل دیگه تغییر نمیکنه و حالش رو ببرید ! :n02:
من یه هفته استاتیک رو تست کردم :)
برای بقیه دوستانی هم که با این پروفایل ( برست هم باید 1 باشه ها ) پینگ زیر 200 نمیگیرند هم چون آی پی شون دینامیک هست اینقدر روشن خاموش کنند تا اوکی شه !
قبول دارم حرفت رو.نقل قول:
به نظرم ضریب شیر رو هم بیشتر کردند.
پاسخ نقل قول بالایی رو بخون.
پس از دادن درخواست تخلیه خط چه مدت بعد خط تخلیه میشود ؟
شما یه زنگ بزنید پشتیبانی مشهد و بپرسید که اتصال چقدر طول میکشهنقل قول:
بستگی به شهر محل اقامتتون دارهنقل قول:
باید از پشتیبانی منطقه تون بپرسید