نقل قول:در صورتی که امروز 4رومه. یعنی مجانیه امروز؟؟؟؟کد:http://www.Free-Picture-Host.com/images/75Nqz01277453109.jpg
Printable View
نقل قول:در صورتی که امروز 4رومه. یعنی مجانیه امروز؟؟؟؟کد:http://www.Free-Picture-Host.com/images/75Nqz01277453109.jpg
درسته دوست من
برای منم باز نمیشه
چه سایتی؟؟نقل قول:
سایت اصلی ادوب که بزور باز میشه ، ولی قسمتی که برای دانلود فلش پلیر هست ، بسته بودنش از نوع بسته بودن سایتهایی مثل tp-link هست ، احتمالا با آی پی ایران مشکل داره
یه سایت دیگه هم بود:
که اونم مثل سایت اصلی ، با آی پی ایران باز نمیشه و با چیز پی ان باز میشهکد:www.adobeflash.com
چی میشه اینترنت ایران اینجوری بود:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینجوری بود ..اصلا نیازی به این تاپیک شاتل نبود که هر روز یه عده شاکی باشند یه عده راضی ...نقل قول:
خب ايني كه الآن گذاشتين چي كارش كنيم مثلاً؟! چه ربطي تاپيك شاتل داره اصلاً!نقل قول:
هر دفعه يكي از اين تست هاي بي ربط ميذاره اعصابم خورد ميشه.
ايني كه شما گذاشتين مطمئن باش مردم عادي در هيچ جاي دنيا ندارن چرا كه بيشتر از 24 مگابيت با كابل معمولي نميشه و اين تست مربوط به يك ISP ارائه پهناي باند و هاستيگ در انگلستان هست و سرعتي حدود 45 مگابايت رو نشون ميده كه با امكانات اكثريت كاربران خانگي (كابل مسي) در هر كجاي دنيا در تضاد هست.
چه رویایی!!!!!!نقل قول:
شما وقتی مطمئن نیستی چیزی رو نگو دیگه اکثرا تو اروپا دارند روی فیبرنوری سرویس می دهند 100 مگ رو حدود 40 هزار تومان تو اسلوواکی می تونید بگیرید.اون تستی که ایشون گذاشته مال سرور OVH تو فرانسه هست.نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
دوست عزیز بیشترین سرعت اینترنت که سایت اسپید تست در آخرین رده بندی اش گذاشته بود مربوط به کره جنوبی بود فکر کنم در حدود 24 مگابیت ...حالا این سرعت چطور با عقل جور در میاد؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
مال من 512 هستش وگرنه کمکتون میکردم...نقل قول:
من از سرویس Eco-128 استفاده میکنم! سرعت دانلودم از لینکهای مستقیم همیشه روی 60 تا 70 هست! ولی از سرور هایی مثه رپیدشیر تا 20 هم پایین میاد!
شما عقل رو بیار ما به زور جورش میکنیم. اون سرعت میانگین سرعت کل کره هست. مگه مال ایران رو 0.60 Mb/sنزده؟ پس چرا سرویس 2 مگ هم داریم.نقل قول:
نقل قول:
تا وقتی راضی به سرعتهای پایین باشید وضع همنینه که هست :21:
خوبه حالا قرمز كردم كلمه ها رو. :41: خب 100 مگابيت شما هم قبول ولي ديگه نه 45 مگابايت!!!نقل قول:
الاً 10000 گيبايت بر ثانيه خب حرف من اينه چه ربطي به تاپيك شاتل داره؟
خب ديگه خوبه خودتون هم ميگيد ميانگين! منم گفتم چي؟ گفتم اكثراً روي كابل مسي هستن تا 24 مگابيت جواب ميده. منظورم اينه هنوز تعداد زيادي تو دنيا نيستن اين سرعت رو تجربه كردن كه ما افسوس بخوريم چرا تو ايران نيست.نقل قول:
خوشم مياد خودت خوب جواب خودت رو ميدي! اون 0.60 Mb/s ميشه 76 كيلوبايت بر ثانيه... اگه اين 76 كيلوبايت ميانگين هست پس چطور از حدود 25 درصد ضريب نفوظ اينترنت در كشور بيش از 20 درصد dialup هستن و سرعتشون 5 كيلوبايت هست؟!
به اون آمار توجه نكن. برادر من اروپا زندگي ميكنه كشور هاي مختلف هم رفته اين خبر ها هم نيست كه تو اون عكس بي ربط نشون داده ميشه.
ويرايش .........................
چیه می خوای بگی بالای 100 مگ رو نمی دن به خونه؟ می خوای لینکش رو بگذارم دیگه ادعایی نمی کنی؟ وقتی طرف تا توی خونش فیبر کشیدن تا 1 Gbps هم بهش میدن.نقل قول:
شما یکم دقت کن ببین این پست رو در جواب چه سوالی زدم همینجوری نقل قول نگیر. ما هم نگفتیم همه جای اروپا معلومه بری تو یکی از روستاهای آلمان نمی تونی سرعت بالاتر از 16 مگ ببینی.نقل قول:
نقل قول:
درسته مال فرانسه است...چون من با v/*p-n میرفتم سایت speedtest اینو میداد که جالب بود سرعت اروپا کجا و ایران کجا.
سلامنقل قول:
ما خیر سرمون سرویس ART 128 داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
الان سرعت شما چطوره؟
اینجا سرعت وحشتناک پایینه حتی گوگل هم به زور باز میشه(اکو 128 شیراز)
نقل قول:
برای منم همینجوره eco256 دارم...برو با idm دانلود کن قطعا باید با همون 60 تا70 میری!:27:
نقل قول:
ممنون
فقط هرکی 256 هم داره بزاره
نقل قول:
محض اطلاع بگم که این تست که شما میگی مربوط به شرکت ovh هست در فرانسه و سرعتی حدود 40 تا 70 مگ رو نشون میده البته خودم تا 40 مگ بیشتر ندیدم که کار این شرکت هم ارایه سرور اختصاصی است
موفق باشید
دوستان این قضیه که دوستمون mohsenstar گفتن مبنی بر اون ترافیک هدیه برای تولد امام علی صحت داره ؟ :31:
اگه باشی باید امشب واریز بشه درسته ؟
من می خواستم این رو فردا بپرسم فکر نکنم همچین چیزی بشه. احتمال داره این دوستشون که تو پشتیبانی شاتل بوده سرکارشون گذاشته یا دنبال منافع خودش بوده.نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم با این شاتر که ما میبینیم:31:...اگر هم که بدن معجزه هست و دمشون جیز:27:
من مودمم ZyXEL هست.مودم رو روی PPPOE تنظیم میکنم ارور میده و کانکت نمیشه مشکل چیه؟
میخوای بافتوشاپ یه 1000 مگش رو واست جور کنم....:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
آقا تو پشتیبانی آنلاین شاتل فایل راهنمای مودمت رو ازشون بخوای بهت میدند راحت کارت رو راه میندازه....نقل قول:
خسته میشی. لینک یک شرکت بگذار که سرویس 1000 مگ میده اون هم به خونه.نقل قول:
خسته نباشی:31: خودم فایل راهنماشو از سایت شاتل گرفتم و اون پشتیبانه هم همینو همینو داد.از همین راهنما تنظیم کردم روی PPPOE اما کانکت نمیشدم!اما وقتی روی بریج تنظیم میکنم کانکت میشه!نقل قول:
اگه مشکلت ادامه داشته باشه به شرکت دلسا نمایندگی این مودم هم یه زنگ بزن من یه بار کارم به این شرکت زنگ زدم واقعا کارشون درسته...نقل قول:
نقل قول:
شرکت دلسا کجاست کیه؟اصلا اینجا نمایندگی داره؟
میتونی آدرس و تلفنش رو پخ کنی:31:؟
آره شرکت خوبی به نظر میرسه ولی نمی دونم چرا نامردی میکنه و قیمتها رو نمیشکنه فکر کنم شاتل و پارس آنلاین پای ثابت فروششون هستند واسه اونه وگرنه کی میره 85 هزار تومان تو بازار پول بده مودم وایرلس سری G بگیره.نقل قول:
گارانتی مودمت رو نگاه نکردی مال کجاست؟؟؟؟؟نقل قول:
من از لحاظ قیمت کار ندارم ولی از لحاظ گارنتی و پشتیبانی خیلی عالیه....نقل قول:
قیمت مودم وایرلسش هم در حدود 95 تومنه...ولی نمیدونم گرونه یا ارزون ولی به هر حال راضیم....
22363911-2 واحد فروش دلسانقل قول:
مگه شما از شاتل گرفتید؟ مگه شاتل هم با گارانتی دلسا میده؟ همین مدل رو از خود دلسا 85 قیمت گرفتم 1 ماه پیش.نقل قول:
نه خودم از بیرون گرفتم البته نه از خود شرکت دلسا ...ولی با گارنتی دلسا ... 95 تومن راضی راضی امنقل قول:
دوستان کسی میتونه itshidden وصل بشه؟
نه نمیشه.ولی با McroV-p/n وصل میشهنقل قول:
با سلام اینجانب عباسی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید. در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با شماره 23099 تماس حاصل نمایید.
مخابرات وجود دارد به همین دلیل شما دچار افت سرعت شده اید paket loss در حال حاظر
سلام
سرعت من خیلی بده
پینگ من 1400 است
cs13 3:00:21 AM
مخابرات وجود دارد به همین دلیل شما دچار افت سرعت شده اید paket loss در حال حاظر
Guest 3:03:22 AM
چند روزه این حالت را داره،تا کی این وضعیت ادامه دارد؟
cs13 3:04:58 AM
مشخص نیست
در دست بررسی می باشد