سلام دوستان
یک نفر که سرویس 10 مگ داره میشه تست سرعت بزاره؟
سرعتش موقع ساعت رایگان چطوره؟
میخوام یک 10مگ 10گیگ که 4-10 صبح رایگانه بخرم , میخوام بدونم ساعت 4صبح باید مودم رو ری-استارت کنم یا اتوماتیک هستش؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
یک نفر که سرویس 10 مگ داره میشه تست سرعت بزاره؟
سرعتش موقع ساعت رایگان چطوره؟
میخوام یک 10مگ 10گیگ که 4-10 صبح رایگانه بخرم , میخوام بدونم ساعت 4صبح باید مودم رو ری-استارت کنم یا اتوماتیک هستش؟
ممنون
انصافا این طرحش خوب بود, 8گیگ خریدم 16 گیگ بردم:n02:نقل قول:
حیف که از دیشب نت کلا به چنگ رفته همش قعطی دارم کوفتمون شد!!!!!!!
داداش من چند روزه اینترنتم فعال شدهنقل قول:
تو روز نهایتاً سرعتی که داشتم 700k بود،دیشب برا دانلود رایگان یه فیلم 2گیگ گذاشتم برا دانلود(سرور داخلی).صبح میخواستم برم سر کار بلند شدم دیدم کامپیوتر روشنه تعجب کردم رفتم دیدم 24 درصدش رفته و داره با سرعت 40k دانلود میکنه
در یک کلام افتضاح،واقعاً پشیمونم،20روز طول کشید تا اینترنتم وصل شد الانم بدجوری پشیمونم.من 20 گیگ ماهانه دارم این 20گیگ رو تموم میکنم دیگه تمدید نمیکنم
نقل قول:
منم 10مگابیت همین سرویسو داشتم (البته 10 گیگ 4 تا 10) که تموم شد و تمدید نکردمش چون خیلی ارور داد و اذیت کرد...
نه نیاز نداره فقط یه دی سی کنی کافیهنقل قول:
من واسه کارای روزمره رفتم روی سرویسای زیر 1مگابیت!!!!
من بسته قرمز یک ساله رو گرفتم. 10 مگابیت و 12 گیگ با 200 گیگ رایگان از 4 تا 10 صبح. سرعتش خوبه. رو سایتهایی که اجازه دانلود با سرعت بالا رو بدن تا 1 مگابایت (MB) برثانیه هم میرسه یعنی یک گیگابایت رو تو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنه ولی معمولا چون اکثر سایتها سرعت دانلود رو محدود کردن معمولا بین 200 تا 300 کیلوبایت(KB) دانلود داره که این هم بد نیست و تو این سایتها دانلود یک گیگ حدود 1 ساعت زمان می بره. این رو تو ساعات مصرف رایگان تست کردم و تو ساعات مصرف عادی هم همینه، فرقی نداره. خودش اتوماتیک حساب میکنه البته من قبل و بعد از ساعت 4 امتحان نکردم ولی بعد از ساعت 10 ترافیک رو از حجم 12 گیگ کم میکنه.نقل قول:
تست سرعتی هم که با تبلت گرفتم معمولا بین 7 تا 9 مگابیت (Mb) بر ثانیه بوده که میشه همون حدود 1 مگابایت.
قطعی و مشکل هم حداقل برای من که خیلی کم پیش اومده و در کل راضیم از این شرکت.
همون طور که تو کامنت های قبلیمم گفته بودم، سرعت روز یه مگ رو راحت میده. شب توی مدت رایگان محدودش میکنن فیکس روی 250 کیلوبایت بر ثانیه. (حدود دو مگابیت) و احتمالا چون مرکز ما خلوته، سرعتم پایینتر نمیاد و شبی حدود 5گیگ میشه گرفت. نیاز به ریست مودم هم نداره... حالا اینکه واسه شما هم خوب جواب بده(اگه به اون 250 بگیم خوب!!) بستگی به فاصلتون از مرکز مخابراتی داره که ببینیم اصلا ده مگ میکشه یا نه. و اینکه آیا ساعات رایگان مصرف کاربران به خصوص اونایی که باهاشون به اشتراک گذاشته شدین زیاده یا کم. به نظرم بهترین کار اینه از یه همشهری بپرسین. چون الان نظرات رو که ببینید یه سری ناراضین و یه سری راضی! به هر حال بنده بندرعباس هستم.نقل قول:
منظورتون از این اعمال محدودیت توی ساعات رایگانه دیگه؟؟ تا جایی که من تست کردم هیچ سروری چه داخلی چه خارجی توی ساعات رایگان سرعت بالاتر از 250 نمیده. اگه از جایی سرعت دانلود 1مگ گرفتین معرفی کنین منم تست کنمنقل قول:
این چه وضعیه درست کردن ؟
منو روزی 30-40 دفعه دیسی میکنن ! هر دفعه هم پهنای باندم تغییر میکنه ! الان هم به زور یک صفحه بالا میاد !
من 10 مگ دارم یک موقع میبینی دیسی کردن پهنای باند شد 4 ... باز دوباره خودم دیسی میکنم 10 بار باید دیسی کانکت کنم شاید دوباره آمد روی 10 !
خب آخه این چه وضعیه ؟ بازی آنلاین هم که هیچی پینگ ها همه 300-400 ...
به اجبار مجبور شدم برای کاهش پینگ سرویس بگیرم که اونم بعضی اوقات انقدر تایم اوت میدن که ارتباط با سرور قطع میشه و وسط بازی میفتی بیرون و مثلا" اگه تو فیفا باشه حریف میبره !
داداش منم مشهدم همین مشکل و دارم صبح ها چراغ لینک میره و میاد دی سی هم که دیگه هیچی !!!!نقل قول:
اینم بهت بگم مشکل از شرکته است چون 7 سال صبانت داشتم هیچوقت اینجور ندیده بودم چراغ لینک بره و بیاد نتم 24 ساعت بدون دی سی روون وصل بود
این شرکته این آخر کاری دیگه داره بدجور اذیت میکنه...
سلام عزیز اتفاقا" من هم 7-8 سال صبانت بودم پارسال آمدم آسیاتک !
آره مثلا" آدم صبح بلند میشه از خواب میبینه چراغ مودم قرمز شده بعد دقیقا" سه بار باید سیم مودم رو بکشم وصل کنم بعد وصل میشه !
این مشخص هست که مشکل از طرف خودشون هست ...
ظاهرا" بیش از حد کاربر گرفتن این مشکلات پیش آمده و شبکه شون نمیکشه !
آره فقط دارن مشتری میگیرن اینم عاقبتش مشخصه...نقل قول:
سره این دی سی شدنا سیستم و بهم ریختم
پارتیشن بندی کردم ویندوز نصب کردم آخرشم امروز صبح باز تایم اوت داد گند زد تو ویندوزو بایوس !!!!!
اصن حساسیت گرفتم به دی سی!!!!!
ایندفعه میزنم مانیتورو خورد میکنم لینک بپره!!!!!!:n34:
1 ماهه اومدم آسیا فقط 7 8 روز اول خوب بود.......
الانم ملت خوابن یه ذره خلوت شده که میتونیم اینجور پست بدیم باز فردا صبح روز از نو روزی...........
سلامنقل قول:
من ماه پیش داشتم سرعت تو ساعت رایگان روی 250 ثابته بیشتر هم نمیشه من 2 تا 8 صبح 5 گیگ می گرفتم.
من ماه قبل شهاب داشتم از بس تو ساعت رایگان ارور داد تمدید نکردم اومدم رو چلچله بعد الان چلچله هم تو ساعات رایگان همش دی سی میشه بعضی وقت ها هم بعد از دی سی دیگه کانکت نمیشه مثل امروز صبح که 2 3 بار مودم و از برق کشیدم و
زدم تا وصل شد!!!!!!!
اینم تمومشه به احتمال زیاد میرم رو های وب دیگه خیلی داره افتضاح میشه:n21:
سلام دوستان اسیاتک تازه تو شهر ما نمایندگی زده میخواستم سرویس ازش بگیرم چون اولیه که اومده فک کنم خوب شیر فلکه رو باز بزاره 128 256 512 1024 2048 رو روی چند میبندن ؟؟؟ و چه سرویس هایی شبانه داره؟؟
سلامنقل قول:
روزانه همه سرویس ها به صورت دیفالت تا 10مگ باز هست و تا 12 مگ قابلیت ارتقا داره
خواستید ثبت نام کنید در خدمتیم
از آسیاتک بعید میدونم شیر فلکه رو باز بزاره تو اهواز که نمایندگی گذاشت از همون اولش افتضاح بود آخه اینا اکانتینگشون از تهران کنترل میشه اینجور نیست که اکانتینگشون دست خودشون باشه مثل فن آوا و مخابراتنقل قول:
نقل قول:
کاملا تایید میشه...........
نکته ی دیگه هم اینه درسته دان استریم تا 10 بازه اما با نرم افزار با توجه به سرویس محدود میشه سرعت روزانه.....
به هرحال من که نمیخام ثبت نام کنمو برا اشناها میخاستم اونم فقط وبگردی میکنه و واتس اپ و وایبر و اینا خیلی با وایبر تماس میگیره میخاوستم ببینم پینگ و تک کانکششن برای وایبر خوبه تا 3 4 مگ هم باز بزاره خوبه.
بهترین isp فعلا داتک هست و همه چیز آزاده و پشتیبانی خوب میده
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم ایا تغییر "Modulation" از طرف پشتیبانی آسیاتک میتونه تغییری در کیفیت اینترنت داشته باشه؟ اصلا امکان درخواست برای تست حالت های مختلف هست؟ چون من وقتی در تنظیمات مودم مادلیشن رو از auto به g.dmt تغییر دادم وضعیت و پایداری بسیار بهتر شد،حالا میخوام بدونم میتونم درخواست بدم از طرف خود isp هم از حالت auto به حالت های دیگه تغییر کنه؟
می تونی درخواست بدی فقط کمتر از adsl باشه سرعتت میاد پاییننقل قول:
بهترین حالت همون all anex اگر مشکل نویز داری G.dmt بگو بزارن :n33:
دوستان اسیاتک نمایندگیش تو شهر ما داره 1 ساله 60 گیگ 512 رو میده 35 تومن.فقط سرعت و پینگ اش تو روز خوبه؟؟ .برای یکی میخام شبانه اصلا کار نداره.
من همیشه تو ساعات رایگان دانلود دارم.نقل قول:
آدرس سایتی که ازش با سرعت 1 دانلود می کنم رو تو pm میفرستم.
تمام سایت هایی که روی هاست dostdl پشتیبانی میشن رو با نهایت سرعت میتونی ازشون دانلود کنی.
سلام دوستان
من تا چند روز پیش طرح شهاب 12 مگ با بازه رایگان 5 تا 10 داشتم که سرعتم توی این بازه 500 تا 600 بود ازش راضی بودم الان این سرویس تموم شد خواستم تمدید کنم ولی قیمتش گرون بود
طرح یک ماه چلچله رو برداشتم با بازه ایگان 8 تا 10 که سرعتش خیلی پایین در حد 100 کیلو شده ولی خطم هنوز روی 12 مگ بسته شده در ضمن فقط در بازه رایگان سرعتم پاییینه
10 به بعد سرعت روی 900
به نظرتون مشکل از کجاست
دوست عزیز مشکلی نیست. الان چند وقته که سرعت در بازه رایگان برای سرویس ۱ مگ نهایت ۸۰-۸۵ و برای ۲ مگ نهایت ۱۱۰-۱۲۰ هستنقل قول:
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دعا کن روزانت همون 10 مگ مونده منم همین سرویس و گرفتم اما سرعت روزانم و ببین با نرم افزار رو 2مگ قفل کردن... دان استریم رو 10مگ هست اما با نرم افزار و باتوجه به سرویس محدود میکنن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بیزحمت برای منم بفرستین
ممنون رفیق. امتحانش کردم ولی اینم از 250 بالا نرفت. به قول دوستان با همون نرم افزار اکانت هارو محدود میکنن و ربطی به سرور خاصی نداره. مال شما هم از زیر دستشون در رفته انگار... خوب استفاده کن که میبینی چند روز دیگه اونم محدود شد!! :)))نقل قول:
همه ی اینا یه طرف این بزه تو پنل آسیاتک یه طرف:n02:نقل قول:
حیوونی خیلی نازه میخواستم تخلیه کنم اینو دیدم دلم نیومد برم:n02:
دوستان من یک هارد خریدم روش دو ماه اینترنت رایگان آسیاتک ( ظاهرا با سه گیگ حجم) داره. آیا اینجا کسی تمایل به استفاده از این بن داره. توی مرکز ما اساسا آسیاتک سرویس نداره. توضیحاتشم اینه
بن تخفیف آسیاتک روی محصولات ADATA
آسیاتک رتبه یک در ارایه خدمات اینترنت پرسرعت ای دی اس ال با همکاری آونگ دو ماه سرویس اینترنتی رایگان با سرعت 4 مگابیت بر ثانیه به خریداران هاردیسکهای اکسترنال، هاردیسک های SSD، RAM و کلیه محصولات حافظه ای با برند ADATA ارایه می کند. به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، تمامی خریداران تجهیزات آونگ ( با برند تجاری ADATA) از این پس می توانند با استفاده از بن کارت های تخفیف که روی محصول خریداری شده شرکت آونگ نصب شده از سرویس اینترنتی رایگان به مدت دو ماه با سرعت 4 مگا بیت بر ثانیه و حجم ترافیک 3 گیگابایت اینترنت پرسرعت
+2 ADSLآسیاتک بهره مند شوند. لازم به ذکر است، این کارت قابلیت استفاده در کلیه نقاط تحت پوشش ذکر شده در وب سایت آسیاتک را دارد و فقط برای بهرهگیری از خدمات +2ADSL آسیاتک در ثبت نام اولیه قابل استفاده می باشد. همچنین خریداران تنها برای یک شماره تلفن امکان استفاده از یک کارت پین کد تخفیف را دارند. بنابر این گزارش، با توجه به وجود برخی محدودیت ها در پوشش مراکز مخابراتی برای تعدادی از خریداران و عدم امکان بهره گیری از بن کارت ها، دارنده کارت فقط در صورت مخدوش نشدن کارت و قبل از ثبت آن در سامانه امور مشترکین آسیاتک می تواند آن را به فرد دیگری منتقل کند.
اگر متقاضی داشت پخ بده با هر قیمت مقرون به صرفه ای واگذار می کنم.
اول ثبت نام کنید بعدا هم پرداخت کنید موردی نداره. قیمت پیشنهادی خودم 5 هزار تومن
نقل قول:دوستان من تایم رایگان با سرعت بالا نیاز دارمنقل قول:
آسیا تک که 10 مگاش خیلی گرونه و بازه رایگان نداره به نظرتون شاتل بهتره یا های وب
یکی از دوستای من شاتل داشت بطور مثال بعد از 30گیگ محدود شد ولی تو تاپیک شاتل بودن که بعد از 50 تا 80 گیگ محدود شدن با این حال خودم زیاد نظری ندارم نسبت به شاتلنقل قول:
اما فن آوا میگن نا محدوداش و محدود نمیکنه سرویسای دیگشم که دانلود رایگان شبانه داره خودم روی فن آوا یه ذره نظرم هست....
های وب هم تعریفش و میکنن....
در کل تمام این سرویس دهنده ها واقعا مثل تخم مرغ شانسی میمونن معلوم نیست خوب در بیاد یا بد....:n36:
سرعت 512 نامحدود چطوریاس؟
هنوز بعد از یه چند گیگی که دانلود کنیم دوباره سرعت میشه 20 - 30؟
دویت عزیز اول تحقیق بکنید که هرکدام در مرکز تلفن شما وصعیتشون چجوریه! این مهمتره چون در هر مرکز امکانات و پهنای باندشون متفاوته و در نتیجه کیفیت سرویس دهی هم متفاوت! دقیقا به همین علت هست که انتخاب سرویس دهنده بدون این اطلاعات شانسی هست!نقل قول:
Sent from my MT15a-Hallon via Tapatalk
بهترینش شاتل ولی چون بازه رایگانشو محدود میکنند خوب نیستنقل قول:
سال نو همه مبارک
دوستان با ورود به باشگاه مشتریان تا 15 ام از اسیاتک عیدی بگیرین
چطوری؟ باشگاه مشتری چیه؟