سلام به دوستان
من یه پخش خیلی معقول میخوام واسه 206 که بلوتوث داشته باشه و ظارش زشت نباشه ! + 2 تا بلندگوی مناسب با کیفیت خوب. انتظار صدای خارق العاده ندارم ، فقط کیفیت مناسب. بلندگوهای خودمم نمیخوام درارم...
دوستان چی توصیه میکنن
سلام به دوستان
من یه پخش خیلی معقول میخوام واسه 206 که بلوتوث داشته باشه و ظارش زشت نباشه ! + 2 تا بلندگوی مناسب با کیفیت خوب. انتظار صدای خارق العاده ندارم ، فقط کیفیت مناسب. بلندگوهای خودمم نمیخوام درارم...
دوستان چی توصیه میکنن
کنوود BT600نقل قول:
باند برای طاقچه میخوای یعنی ؟!
بله. 2تا برا طاقچهنقل قول:
کنوود BT600
باند برای طاقچه میخوای یعنی ؟!
قیمت این کنوود در چه حدودی هستش ؟ امکاناتش ؟ اینترفیس هم میخوره ؟
ممنون
حدوده 500 !نقل قول:
دو تا ؟! یه جفت دیگه !؟ به نظرم یه باند قدرتی بگیرید چون ساب نمیبندید ! مثل 7158 جی وی سی و بعد بهش آمپ اضافه کنید !
سلام حميد جاننقل قول:
منظور از ترك آديو چيه
همون سي دي صوتي منضورت هست يا فايلش فرق داره؟
با چه پسوندي هست؟
ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
فروم یکم مشکل داره تا مشکل حل بشه من جواب سوالتون رو میدم
بله منظور ایشون همون CD های صوتی اورجینال بود
البته فایل های دیجیتالی هم داریم که کیفیتی در حد Audio CD و یا Super Audio CD داشته باشن که خوب البته هر پخشی نمیتونه پخششون کنه
ببخشید پست زدم آپ بشهنقل قول:
و یه سوال دیگه از دوستان
پخش فابریکی جک جی5 کدومش بهتره ؟
شنیدم مدل وینکا خوبه مثل اینه درسته ؟
قیمتش چنده
سلام .
یه 7750 دارم که وقتی از پشت پخش به قسمتی که کابل usb وصل میشه دست میزنم فلش قطع میشه و وقتی هم که پخش رو خاموش میکنم و سوییچ رو میبندم فن پخش روشن میمونه ، دفعه بعد که بخوام پخش رو روشن کنم باید از زیر پنل ریستش کنم تا روشن بشه .
برای تعمیر کجا ببرم ؟ تهران هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
میخوام یه سیستم بخرم برای پژو ۴۰۵
ماشین دوگانه سوز است و تو صندق کپسول هستش و نمیخوام از باکس استفاده کنم.
حدودا ۱ تا ۱.۵ میخوام هزینه کنم.
یه جفت مید رنج میخوام
یه جفت تیوتر
با یه ساب
و یه پخش . امپلی
ساب کنوود wps1200f
مید پایونیر m650
تیوتر پایونیر b350
پخش پایونیر ۸۷۵ تصویری
آمپ ؟؟؟
اینها چطورن؟
نظرتونو بگید لطفا
راستی پخش تصویری بهتره بگیرم یا صوتی؟
تو کیفیت صدا تاثیری داره یا نه؟
سلام
دوستان من یه پخش کنوود 300u دارم جدیدا یه مشکل پیدا کرده مدام خاموش روشن میشه بعضی وقتا به محض اینکه روشنش میکنم 3-4 بار یا بعضی وقتا بیشتر پشت سر هم خاموش روشن میشه بعضی وقتا خوبه و بعد نیم ساعت یکی دوبار خاموش روشن میشه کسی میدونه مشکل از چیه؟از یک هفته پیش خود به خود اینجور شد شبیه هنگ کردن میمونه 2-3 ثانیه خاموش میمونه دوباره روشن میشه
سوال بعدی اینکه باند 6950 سونی دارم با امپ n1004 سونی رو همین پخش کنوود و فرکانس باند ها از 30-26000 هست حالا اچ پی اف رو حتما باید روی 80 بزارم یا روی همون 30 باشه خوبه؟چون ساب ندارم و وقتی اچ پی اف رو میزارم روی 80 خیلی بیس و قدرت باندا کم میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
من صداش رو نشنیدم.
سلام.نقل قول:
بسیار خوب.پائینترین آمپ برای ex آمپ rc1200c1 هست.لیست ندارم شما خودت سلکت کن من براتون قیمت میگیرم.
4 میلیون بودجه مناسبیه.اگر تک استیج نصب کنید
تلفیق قدرت و کیفیت ابتدا sql با قیمت 1100 و بعد sqx با قیمت760
زیرو هم خوبه ولی کمی ضعیفتره. زیرو باید حتما با ماسکنی ست بشه ولی این دوتا با گلیدن کافیه.
برای sql باید xl150c4 بگیرید و برای sqx آمپ rs100c4 مناسبه.
عقب رو پیشنهاد میکنم چیزی نصب نکنید فقط یه ساب تو باکس تو صندوق مطمئن باشید صدای خیلی خوبی بهتون میدم.
پخشتون چی بود فراموش کردم.
سلامنقل قول:
به نظر من آلپاین تایپ S هرچی قدیمی تر بهتر.
سلامنقل قول:
به نظر من خیر.
برای احساس کردن تغییر در کیفیت باید کامپوننت نصب کنید. از فاز کواکسیال کلا خارج بشی.
اما....
بودجتون اصلا کافی نیست
اگر میتونید حد اقل 1800 تامین مالی کنید بسم الله در غیر اینصورت به ترکیب وسایلتون دست نزنید.
سلامنقل قول:
پخش 8019 یا 7056
به هیچ عنوان نباید دیگه کامپ رو طاقچه اضافه کنید. برای همین دو دست اسپیکر میتونید از امپ مچ MA40FX یا گلیدن RC75C4 استفاده کنید.
ساب ووفر آلفای گلیدن یا mگلیدن.
اکسسوری رو استریت موافقم.
نقل قول:"چون کامپ و کواک که بستم قدرتش کمه میخوام رو تاقچه یه چیز قوی نصب کنم"
نباید هلیکس میخریدین. اینجا بارها من عرض کردم هلیکس کیفیت صدای خیلی خوبی داره ولی ایرادش ضعیف بودنش هست.برای طاقچه هیچ چیزی نباید اضافه کنید. اگر هنوز هلیکسها رو نصب نکردین پس بدین تا مجددا از صفر یه سیستم خوب با هم جمع کنیم.
سلامنقل قول:
نه متاسفانه کمه علی جان.چون اکسسوری هم داری شما.بیا تا 1500.کامپ که نمیخوای کواک میخوای دیگه درسته؟
سلامنقل قول:
پایونیره دیگه؟
تعمیرگاه مرکزی تو خ میرزای شیرازی بالاتر از کریمخان ابتدای نادر شاه.متاسفانه تلفنش رو ندارم.
چینیها کلا مثل همن.ولی براتون سوال میکنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
با هیچکدوم موافق نیستم. پولتون رو دور خواهید ریخت. کمی بیشتر هزینه کنید یه سیستم حداقلی اما با کیفیت مناسب تهیه کنید.
ضمنا پخش رو صوتی بگیرید تصویری چینی بدرد نمیخوره برندها هم که قیمتشون بالاس.
اگر قادر به تامین بودجه بیشتر هستین بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم.
سلامنقل قول:
باید به تعمیرکار یا نمایندگی که ادرسشون روی جعبه پخش هست مراجعه نمائید.
اگر روی 30هرتز تو ولوم بالا دیستورش ندارین و بیس با کیفیت پخش میشه مشکلی نداره ولی احتمال قوی بهش فشار میاد و دیستورت میشه.
سلام.من قبلا چون کواک داشتم توی سیستم جدید دنبال کیفیت بالا با قدرتم تلفیقی.واسه سابم همینطور.از طرفی چون سیستم بازی نکردم حرفای شما واسم سنده.راستی شما با آقا پیام که گلیدن کار میکنه همکاری دارین یا خودتون جدا کار میکنین؟نقل قول:
کامپ واسه درب جلو شدsql165.ضبطم 80prs
۱.هزینه اکسسوری چقد در میاد با خازن و بی خازن؟
قیمت آمپ xl150c4 چنده؟as100.4 خوب نیس واسم؟
۲.اکسسوری از کانکشن استفاده کنم یا گلیدن.چون گلیدن یکم گرونه واس اون میگم.کابل برق چطور؟از سیم جوشکاری؟باتری فابریکو تعویض کنم؟
۳.من عقب یه کواک بزارم واس زاپاس عیب داره فقط مواقعی که صدای بالا نیاز داشته باشم فعالش کنم.با توجه ب اینکه آمپ ۴ کانالست.همین کواک گلیدن یا سری میل هرتز.
۴.یه ساب در حد صفر دم دستمه از اودیو سیستم x ۹۰۰ تومنهion 15.میخوام این سابو ببندم نظر شما چیه؟(دو کویل ۴ اهمی هر کدوم ۴۵۰ تا.تا ۱۶۰۰ تا هم تحمل میکنه).چه آمپ مونو بگیرم واسش؟
ببخشید خیلی سوال شد.ممنون میشم سریع جواب بدین که بخرم.
Sent from my D6503 using Tapatalk
راستی شنیدم کنوود ها یه مشکل دارن که پخش قطع میکنه و اینا درسته یا الکیه ؟ و اینکه اینترفیس کنوود هم موجود هست ؟نقل قول:
من رو امپ ها مچ مد نظرمه چوم مونو هم از همین مدل میخوام بگیرم ست شدنش ظاهر خوبی به نظر داشته باشه ؟ قیمت هم داری ؟ ساب هم قیمت ندارم ؟
بعد این ساب ها باکس شرکتی دارن یا باید جدا واسش بسازم ؟
استریت همون سایز 21 مناسبه درسته با توجه به خازن ؟
رو تاقچه هیچی نبندم ؟! به خاطر صدا افتادن میگی یا چی ؟!
اگه به خوام کواک ببندم با توجه به این که گفتی کامپ نباشه عقب کواک چی ببندم ؟
متاسفانه خریدم و نصب کردم :n03:
ولی هنوز با پخش فابریک صدا بالاتر از 10 نرفته همون طور که گفتم زیاد دنبال صدای بلند برا بیرون نیستم همین که فضا اتاق رو کامل و با کیفیت بگیره عالیه برا من
بعد برا تاقچه گفتم بلند از این بابت که به قول خودت یه بار رفتیم شمال خواستیم کنار دریا ولوم بدیم کم نیاره :n01: چون باند های رو در وقتی در باز بشه صداش کامل بیرونه و لی تاقچه یه کم کم میاره از این بابت گفتم
قوی تر باشه وگرنه بلندی صدا اولویت هم نیست
ولی این طور میگی هلیکس ضعیفه میترسم همین اتاق رو کم بیاره ؟ اره ؟ :n04:
اگه قیمت ها این جا نمیشه گفت لطف میکنی برام خصوصی پیام بدی ممنون :n40:
درسته ولی متاسفانه بخوام پخش یونیورسال ببندم قاب پنل میخواد که به شدت سخت گیر میادنقل قول:
اگه بود یه 2 دین پاییونر میبستم
سلام..حمید اقا..ببخشیدنقل قول:
1-حمید به نظرت برای پراید مدل قدیم که کواک عقبم هلیکس خریدم قبلا ...برای درهای جلو میدرنج13 یا 16 نصب کنم یا یا باند گرد 16 چون پولم به کامپونت میان رده نمی رسد..
2-یکی از بچه ها یک کامپونت اکبند داره audio system mx130 داره می دهد 300 تومن..نظرتان چی هست..
برای هر دو مورد محبت بفرمایید..
سلام.نقل قول:
ایشون از دوستان بنده هستند و من برای دوستان از ایشون کالا تهیه میکنم.
مسلما ماسکنی بهتره ولی توانش از xl150 کمتره.
خازن استریت حدودا 300 تومن هست.من پیشنهادم استفاده از اکسسوری خود گلیدن هست چون اصل آلمانه.
حدودا 400 باید کنار بگذاری برای اکسسوری
با کواک رو طاقچه کاملا مخالفم.
اگر کامپ sql شده ساب رو sqx باید بگیرید.یا 10 یا 12
اون ساب الان رو ماشین حامد نصبه ساب سابه خوبیه ولی برای مصارف SPL هست.اگر حجم بیس خیلی بالا دوست دارین تائید میشه.اما کیفیت خیر.
من فیدبکی نداشتم.شما 7056 یا 8019 بگیر مرگ ندارن.نقل قول:
امپ مچ خوبه ولی نه برای این ست.sql رو باید با xl250C4 ببندی که بتونه sqx رو هم رو بریج پشتیبانی کنه.
هم باکس شرکتی دارن هم باکس حرفه ای سفارشی میتونیم براش سفارش بدیم. شرکتیها اکثرا پورتد هستند اما اگر سیلد بخواهید باید بسازیم.
استریت 21 مناسبه.
خیر طاقچه به خاطر کاهش در هزینه هاتون عرض میکنم.چون این کامپ اینقدر توانئای داره که نیاز به یک جفت دیگر نداره.
قیمت رو دقیق بنویس کدوما رو میخوای؟
هلیکس رو ندارم یعنی آخرین بار که آمار گرفتم هیچی شرکت موجود نداشت چون بارشون تو گمرک گیر کرده بود.ولی گلیدن رو بخواهید عرض میکنم.
سلامنقل قول:
اول کامپوننت دوم کواکسیال.سعی کنید جلو رو 16 نصب کنید.
mx130 رو 300 مناسبه.
مرسی از راهنماییات حمید جان.قیمت اکسسوری رو میشه نصف کرد تا هزینه نهایی هم یکم پایین بیاد.بودجه شاید دقیق ب ۴ نرسه.نقل قول:
قیمت این xl150 چنده؟مشخصاتش زده 2*450 تا روی ۴ اهم مونو میده.یعنی میشه sqx 12 ۴ اهمی رو کامل باهاش با کامپ راه انداخت؟نظر شما در مورد ساب آلپاین swr 12d4 چطوره؟
بیس سنگین و قدرتی خیلی دوس دارم.نمیشه sqx رو توی جعبه پورتد بزرگ انداخت تا صداش بیشتر شه؟یا تفاوت کیفیت این xion خیلی فاحشه؟
هزینه دمپینگ دو در چند در میاد؟چقد توی خروجی صدا تاثیر میزاره؟
نصاب حرفه ای هم شما سراغ دارین؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
مرسی اقا حمید این قدر سریع جواب دادیننقل قول:
باند متوجه نشدم چی ببندم که گفتی مچ کم میاره ولی قیمت امپی رو که گفتی دیدم خیلی بالا بود داداش حدود 1.5 دونه ای فک کنم. ارزون تر نداری مشتری بشیم :n02:
امپ تو رده قیمتی مچ حدود 600 تومن ( 250 یورو ) گلیدن هم داره مدلش ها دیدم و یک بار هم نوشتم و گزاشتم با لینک ولی جوابم ارسال نشد و الان هم دوباره نتونستم بزارم ولی
این سایته داره نگا بنداز ars24
درکل اون مدل ها ارزون تر توان لازم رو ندارن که کار مارو راه بندازن ؟
ساب هم ام لاین و ار اس 12 رو دیدم که ار اس بیشتر چشم رو گرفته نظرت ؟ این رو در نظر بگیر باکس فابریک میخوام و بیشتر دوست دارم بیس نرم و دقیق و گرم باشه تا کیک و اعصاب خورد کن ؟
فرق سیلدر و پورتد چیه کدوم به سلیقه من میخوره ؟
کواوک هم 609 سی و فابریک 16 سانتی 165 گلیدن رو دیدم نظرت ؟ قیمتش ؟
اگه مدل دیگه مد نظرته بگو باتوجه به قیمت و توانشون فک کنم بهتر باشه قویتر ببندم کواک رو درسته ؟
اگه مدلی رو میگی لطف میکنی کامل بگی یا لینک بدی ممنون
قیمت هم همین ها که گفتم ساب و امپ . کواک
و خازن گلیدن و پک برق و ار سی اگه داشته باشه
و اون ابی ها بود مثل بر جسب که عایق گردوخاکه اون ها قیمتش چطوریه ؟
تاقچه از کجا گیر بیارم ام دی اف فابریک 206 ؟
شما خودت کار نصب انجام میدی ؟
سلام حمید آقا
وقت بخیر
کدوم ساب زیر پرتاب صدای بالاتری داره؟
و کدوم کیفیت بیسش بیشتره؟
اونی که پرتابش بیشتره موقع باز بودن در صندوق تا چند متر دور و بر ماشین رو پر میکنه؟ اگه سوالم درست باشه!
ممنون از زحمات شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره من سیستم رو نصب کردم
عکس ها رو توی تاپیک مربوطه گذاشتم این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..سیستم خیلی خوب وگران بستی..نقل قول:
چرا از جنس صدای ساب خوشت نمی اید قبلا ساب دیگر داشتی واون از نظر صدایی بهتر بود..؟؟
2-..من از حمید شنیدم که می گفت که برای موسیقی باکس سیلد بهتر ولی شما پورت بستی چرا؟؟
3- ابعاد باکس شما چند است. و تیونش؟؟
قبلا ساب نداشتم. کلا با صدای ساب مشکل دارم :n02: تا حالا هم سابی نشنیدم که صداش رو دوست داشته باشم ( گفتم که مشکل از منه نه ساب) البته سیستم هم هنوز تنظیم نیست احتمال داره با تنظیم به سلیقه خودم برسم.نقل قول:
راستش همه بهم میگفتن ساب 10 کوچیکه و 12 بگیر ولی از نظر من حجم صدای این ساب خیلی هم زیاده. کلا صدا سلیقه خیلی توش نقش داره.
2-بعله در کل به همین صورت هست البته من این ساب رو به پیشنهاد آقا حمید با ساب باکس فابریکی عوض کردم. به علت متریال بهتر باکس.
3-باکس که فابریکی هست و 36 لیتریه با فرکانس تیون 47
سلام
مبارک باشه عجب سیستم بستی
برای ساب به نظرم به idq هم یه نگاه بنداز در اینده کیفیتی و خیلی دقیق هست چون sqx یه جورایی به spl نزدیک هست
سلام..راستی باندهای عقب چی هست؟؟نقل قول:
باکس 36 لیتر یعنی طول وعرض عمق چند می شود؟؟
یک کلیپ از یک موزیک معروفی که چه بهتر بی کلام خارجی بگیرید..لطفا
تک استیج هست عقب باند ندارمنقل قول:
اندازه نگرفتم
راستش توی کلیپ قطعا چیزی از کیفیت سیستم خودش رو نشون نمیده ولی در اولین فرصت حتما
سلام دوستان
می خوام برای پراید با بلندگوهای فابریک خودش یک پخش تا 250 تومان بخرم.
حتما فلش بخوره و برای کاهش هزینه نمی خوام CD داشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید، ممنون
با نام خدا و سلام
دوستان سیستم فعلی ماشینم Kenwood x400 + Pioneer 6995 + Pioneer 6994 + Kenwood 8401 که یه آمپ Kenwood HQR1004 نیز اضاف کردم و قصد اضافه کردن یه جفت باند بجای 6994 و همچنین یه ساب رو دارم البته ماشین 111 هست و تریجیح میدم کمتر جا بگیره
ممنون میشم تو خرید ای دو قلم منو راهنمایی کنید...
بیشتر دوست دارم صدای کیفیتی داشته باشم تا قدرتی
علی علی
سلام به همه دوستاننقل قول:
لازم دونستم یه توضیحی رو اینجا قرار بدم
با راهنمایی هایی که از آقا حمید گل گرفتم به این نتیجه رسیدیم مشکل از تنظیمات باید باشه
امروز یه تنظیم سطحی (چون داخل پارکینگ بودم نمیشد ولوم رو خیلی بالا ببرم) روی آمپ انجام دادم
مشکل اصلی از تنظیم گین ساب ووفر بود که تا انتها باز بود:n04:
با تنظیم امروز تا پتجاه درصد ولوم هم صدا بسیار خوب بود و ساب ووفر در اختیار موزیک
انشالله در اولین فرصت یه تنظیم اصولی انجام میدم
باز هم ممنون از آقا حمید نازنین:n16:
سلامنقل قول:
تو رده ارزون rc70c4 هست كه ٥٨٠ تومنه
ساب rs12 ساب خوبيه ولي با اين آمپ درايو نميشه سريه ام هم واقعا عاليه نسبت به قيمتش همچنين آلفا ديروز با آمپ ml95.4 و كامپ rs165slim بستيم رو پرايد پسرعموم عجب صدايي گرفتيم واقعا ساب خوش صداييه با باكس فابريك سيلد
باكس سيلد كاملا بسته هست هيچ منفذي نداره اما پورتد دريچه اي داره كه صداي پشت ووفر از طريق اون به بيرون منتقل ميشه باكس پورتد بيشتر براي مصارف قدرتي و فركانس پايين استفاده ميشه ضمنا سأبايعك كه قدرت بالايي دارن بايد حتما تو پورتد نصب بشن
من فقط تك استيج رو پيشنهاد ميكنم تك كامپوننت و ساب كواك رو توصيه نميكنم
باكس alfha 12sbقيمتش ٤٦٠تومن هست خازن نميخواستي اين سيستم ،پك برق هم گيج ٧ ١٢٠ تومن
متريال دمپينگ هم فقط با نصب ميفروشن ورق خالي رو فروش ندارن
طاقچه هم خواستي برات ميگيرم
من كارم اين نيست اما معرفيتون ميكنم براي نصب اگر خواستي