آقا هاشاک من کلی گشتم ولی پیدا نکردم.
آقا هاشاک من کلی گشتم ولی پیدا نکردم.
آقای king of the kings سر قولی که دادی هستی؟(سمند پلیس)
بچه ها من چند روز پیش یک گرافیک خوب در این تاپیک گذاشتم بهتون پیشنهاد می کنم دانلود کنید چون اب دریا رو واضح میکنه و نور چراغ ماشین ها رو ابی و طولانی میکنه و وقتی ماشین ها می ترکند اتش قشنگتر می شه و از ماشین دود مییاد بیرون
تا چند ساعت دیگه میزارم:40:نقل قول:
خیلی ممنون:20:نقل قول:
من تا فردا دو تا ماشین پلیس سمند میزارم تا حال کنید فقط باید صبر کنید
اين اسكين هيتمن رو ميذاري ؟ من دنبال زياد گشتم شايد هم راه درست شدنشو گير آوردم.نقل قول:
cj سفيد پوست توي همين تاپيك هست. بگردي پيدا ميكني.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي از دوستان وقتي ميخوان ماشين بسازن يا ويرايش كنن به يه موضوع مهم ولي به ظاهر بي اهميت ، اهميت نميدن . هر ماشين يه readme بايد داشته باشه كه توش تنظيمات هندلينگ كه براش هندلينگ اديتور اومده و آسونه و Carcols كه رنگ ماشين و اون يكي كه اسمش يادم نيست براي اندازه چرخ و ... و carmods كه مربوط به اسپرت شدن ماشين ميشه . چون كسي چندان با اين كد ها آشنا نيست فكر ميكنه هميت ندارن و نميزاره . خوب همونطور كه گفتم فعلا از لحاظ هندلينگ خيالتون راحته . اينم يه برنامه كه كد هاي رايج و مهم carmods رو ميشناسه و وقتي توي carmods.dat اسمشون رو ميبينين وقتي اينجا بنويسين معنيش رو ميگه تا به تنظيمات carmods ماشينتون اضافه كنيد . همچنين كنارش ليست داره تا روشون كليك كنين .
ساخت : Mohammadreza MS
پسورد :حجم : 586 كيلوبايتکد:www.amodarya.blogfa.com
سازگاري : بهترين سازگاري با ويندوز XP سرويس پك 2
سيستم : نياز به سيستم قوي نداره و با ضعيف ترين سيستم ها كار ميكنه . درضمن سيستم بايد قابليت خواندن فارسي رو داشته باشه و داراي فونت Tahoma باشه .
سلام عزیزان
من پراید هاچپک را دانلود کردم لاستیکهاش خیلی بزرگ بود و من لاستیک یه ماشین دیگر را به جای لاستیک قبلی گذاشتم و تو بازی این لاستیک جدیده همه جاش سفید بود.لطفا در این مورد کمکم کنید
چطوری میشه رنک براق را با Zmodeler2 از ماشین برداشت تا ماشین رنگ معمولی داشته باشه؟
یادت باشه فردا دو تا ماشین پلیس سمند بذاریا! دستت درد نکنه:20::20::40:نقل قول: