4G همراه اول شهر تهران:
Printable View
4G همراه اول شهر تهران:
تست 3G همراه اول در شهر لارستان استان فارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول یه بسته داره 100 مگ + 100 مگ شبانه 4000 تومن.
با صرف نظر از بسته شبانه، نمیدونم ای بسته چه مزیتی داره؟
(عملاً حجم های شبانه فقط برای دانلود استفاده میشه و کسی برای 100 مگ نمیاد شبانه بگیره)
با احتساب مصرف آزاد کیلوبایتی 0.4 ریال، شما در حالت مصرف آزاد برای 100 مگابایت، 4096 تومن پرداخت می کنید، یا این بسته 4000 تومن پرداخت می کنید، که می تونید 96 تومن در هزینه ها تون صرفه جویی کنید و بزنید به زخم های زندگیتون:n02:
آهااااااااااااااااااااااا اااااااان یه چیزیشو یادم رفته بود، با این بسته 4G فعال میشه و می تونید از پوشش گسترده و فوق العاده ی 4G همراه اول نهایت استفاده رو ببرید:n19:
البته بعد از استفاده از 4G باید تنظیمات گوشی رو 3G کنید چون آنتن میره و دیگه بر نمیگرده:n09:
توی تهران هم بالاخره پوشش 4 جی توسعه داده شد
دمت گرم حرف دلمو زدینقل قول:
من داشتم بسته هارو که نگاه میکردم
با خودم فکر میکردم کسی که نشسته این حجم هارو گذاشته پیش خودش چی فکر کرده؟ 100 مگ چیه مگه؟؟ اصلا خود طرف میدونه اینترنت رو با چه (ت) ای مینویسن؟
سلام. پوشش ٤جي تو تهران خيلي نسبت به قبل بهتر شده و تقريبا من هرجاي تهران رفتم تو اين چند ماه ٤جي پوشش داشت اما مشكل همراه اول اينه كه سيگنال قدرتمندي نداره ! تو فضاي باز سيگنال ٤جي خيلي خوبه. به نظرم بسته هاش هم براي اينترنت موبايل خوبه به قيمتش كاري ندارم.
اما اين حجم شبانه خيلي رو مخه چون كسي كه دانلود نمي كنه شبها هم استفاده نداره از اينترنت و خوابه :)
تست ٤جي شهر تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله بیرون خوب انتن میده اما مشکل اینه که نمیشه همه اش بیرون موند! بمحض رسیدن داخل خونه آنتن
4جی میشه یه خط بعدشم قطع میشه .
یه مقدار مشکل همون نفوذ کمتر فرکانس 2600 هست . یه مقدار هم تنبلی وسستی خودشون که زیاد
هم جوش و جلا نمیزنن برای توسعه و بهبود شبکه . موتو شونم اینه : همینه که هست !
تشنگان دانلود شبانه
والا من انقدر دانلود کردم که دیگه نه جا دارم نه چیزی واسه دانلود مونده
از دوستان اگر کسی فیلم و سریالی و انیمیشنی با امتیاز پایین 6 یا تعداد آرای IMDB کمتر از 35000 داره که ارزش دیدن داره پ.خ کنه ممنون میشم
P.S : حساب کردم اگه هر روز 6 تا فیلم یا 12 قسمت سریال ببینم 3 سال طول میکشه تا تموم بشه و اگه هر روز 2 تا ببینم 8 سال طول میکش!! خـــــــــــــــــــــــخ :n19:
دوست عزیز لازم نیست به پست رو تو کل تاپیکها کپی پیست کنین!نقل قول:
یه جا هم بزنین همه می بینن
تازه
پستی که ارزش خبری یا علمی هم نداره که مفید باشه
از پست علمی ، خبری ، علمی شما کمال تشکر را دارمنقل قول: