یعنی ما باید پیش این ضحی کیش بمونیم :n14: دوستانی که پورتشون منتقل شده موقع ثبت نام کجا رفتن برای ثبت نام ؟
Printable View
یعنی ما باید پیش این ضحی کیش بمونیم :n14: دوستانی که پورتشون منتقل شده موقع ثبت نام کجا رفتن برای ثبت نام ؟
زنگ زدم 2020 گفتم پورت مال من هم میخواد منتقل بشه گفت معلوم نیست هنوز گفتم اگه میشه پول میدم منو بفرستین ماناماد :n08:
ولی عجیب بود با بوق اول پشتیبانی جواب داد :n04:
دوستان بنده خرمشهر زندگی میکنم . الان مشترک پارس آنلاین هستم منتها میخوام بیام مخابرات دوستان لطفا آمار کلی بدن که آیا ارزش داره یا نه اینو بگم که من از پارس آنلاین خیلی راضی بودم و حدود دو ماهی هست که پینگ افتضاح شده و مثه سابق نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم حدود 4 سالی هم مشترک پارس بودم و حدود دو هفته ای هست که دانلود افت شدید داشته امروزم که کلا سرعت دانلود اومده به زیر 30 لطفا دوستان کمک کنن که بعدش پشیمون نشیم.
حالا يه چند روز صبر كن ببينيم تكليفمون چي ميشه!نقل قول:
ولي اگه از نظر پينگ بگي به قول دوستان بهترين پينگ رو مخابرات مي ده!
براي بازي آنلاين پينگش عاليه مثلا يه 512 نامحدود بگيري بشين شب و روز بازي كن!
از نظر سرعتي كه تست مي ذارن دوستان مي بيني سرعتهاي نامحدود الان واقعي شده 256 سرعت 30 مي ده.
در كل پينگ رو بذاريم كنار اگه نامحدود مي خواي بيا مخابرات! محدود همون پارس خوبه!
اخه من با سرعت 11 چی دانلود کنم:n14:
محدود مثلا 2048 مخابرات چه جوره؟ منظورم پینگ و سرعت دانلودش چه جوره؟نقل قول:
یعنی بقیه اپراتور ها این سرعت رو نمی دن؟نقل قول:
مگه همه مخابرات نیستن!!!!!!!
به صورت خاص سرويس 2048 رو از آقا ايمان مي توني بپرسي كه صفحات قبل گذاشته مثل اينكه سرعتش توي روز 270 هست و شب كمي كمتر(البته ميگم خودش بيشتر توضيح مي تونه بده)نقل قول:
پينگ هم كه فرقي نبايد بكنه بين سرويس هاي مختلف.
بايد بقيه بچه ها بيان بگن سرعت هاشون رو.نقل قول:
سرعتم كم شد حدود 100 مي چرخه
مال من تقریبا همون 30-35 هستنقل قول:
ولی شاید برای شما لحظه ای سرعت میره بالا
سرویس 2048 همین الان:نقل قول:
البته بچه ها در جریان هستن نوسانات زیادی داشت روزای اول.امروز زنگ زدم 2020 و بوق اول جواب داد.بعد گفتم اوضاعم اینطوره.گفت الان واست یه تغییر میدم حال کنی یه ربع دیگه تست کن.از اون موقع تا حالا سرعتم از 200 کمتر نشده.خدا کنه همینطور بمونه.