سرعت شما رو لیمیت کردن روی همون 256 باید زنگ بزنی پشتیبانی بهشون بگینقل قول:
Printable View
سرعت شما رو لیمیت کردن روی همون 256 باید زنگ بزنی پشتیبانی بهشون بگینقل قول:
اگه میخوای کانکشن اینترنت توی مودم تنظیم شده باشه یک مودمی بگیر که زیاد قدیمی نباشه ( تولیدش از 2011 ) به بعد باشه بهتره!نقل قول:
البته تخصصی ترش اینه که هرچه CPU قوی تر داشته باشه و رمی با حافظه بیشتری داشته باشه بهتره
مدل های ASUS، Linksys ، DLink ، TP-link به ترتیب کیفیت تولید از چپ به راست توصیه میشن.
در صورتی هم می خواهی کانکشنت رو ویندوز باشه، اصلا فرقی نمیکنه مودت چی باشه.
همه مودما یه استانداردو دارن asus خوبه!نقل قول:
زنگ بزن بگو من هنوز سرویسم روی پلان قبلیه بگو خطط رو ریست کنن درست میشه راستی مودم و خاموش روشن کردی ؟نقل قول:
سرویس 1 مگ مخابرات با پ.ر.ا.ک.سی - فایر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان,
من الان 1 ساله که سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم.تا همین 2-3 ماه پیش خیلی عالی بود یعنی از شرکت های خصوصی هم بهتر بود تنها مشکلش Upstream بود که بعد یه 1 ماه سریش شدن تونستوم Upstream هم به 512 برسونم :n10:
اما الان افتضاحه تو طول روز اصلا نمیشه کاری کرد اما از ساعت 2 شب به بعد من گوگل 150 پینگ میگیرم این روند تا 9-10 صبح ادامه داره ولی بعدش پینگ کم کم میره بالا رو 250 ساعت 3-4 به 300 میرسه packet lost هم زیاد میشه.
این قضیه هیچ ربطی به مودم و نویز خط نداره چون سرویس مخابرات ارزونه همه مردم دارن از مخابرات میگیرن تو این ساعت ها هم ترافیک میره بالا سرعت میاد پایین چون سرویسش ارزونه هیچ شکایتی هم نمیشه کرد ازشون ...
همه مودما از استاندارد ADSL پشتیبانی می کنند، ولی وقتی شما مودم را به صورت NAT کانفیگ میکنی کار پردازش و مسیریابی بسته ها میوفته گردن روتر، در سرعت های پایین این قضیه زیاد نشون نمیده ولی وقتی شما QoS را کنی یا چندین تورنت همزمان بگیری یا تعداد زیادی پورت فور وارد کنی یا UPnP رو Enable کنی می بینی Ping مودمت و Ping اینترنت رفت بالا، پس عملا شما بسته به کانفیگت و پهنای باندت باید مودت رو انتخاب کنی.نقل قول:
این UPStream هم واقعا برای من موضلی هست، میشه بفرمایید شما چیکار کردی که UPstream رو برات افزایش دادن ؟نقل قول:
الان اشغال ترین مودم تو بازار هم واسه اینترنت ایران زیاده اینجا اصلا QOS quality هیچ شرکتی پشتیبانی نمیکنه!نقل قول:
سرعت سرویس 1 مگ ساعت 5:54
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جای کار میلنگه ولی نمیدونم کجا امروز 2 ثانیه پینگ دوروبد 120 چرخید بر برگشت