ههه شما تازه اول راهین یا اخرش با میشل که .... و ماشینهم که .....بااستریپر ها هم که ..... اصلا صحنه ای نداشت نه:31:؟نقل قول:
Printable View
ههه شما تازه اول راهین یا اخرش با میشل که .... و ماشینهم که .....بااستریپر ها هم که ..... اصلا صحنه ای نداشت نه:31:؟نقل قول:
این محل ذخیره پوشه سیو بازی :نقل قول:
C:\Documents and Settings\-----------\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
اینم محل پروفایل ایکس لایو :
C:\Documents and Settings\-------------\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
فقط فایل هیدن رو باز کن و بجای علامت ------------- نام یوزر ویندوز رو قرار بده !
این چیت از کار انداختن پلیس چنده؟ کلا پلیس رو خاموش کنه حتی وقتی میری تو یه شهر دیگه!
نه . فقط وقتی پلیس دنبالته از بین میبرتش . همین !@
متاسفانه یا خوشبختانه چیت هاش محدوده
اینطوری باعث میشه طرف هم زمان بیشتری با بازی باشه
هم حال بیشتری ببره
من که خوشم اومد
اصلا از چیت نباید استفاده کرد
اما منم تک تک استفاده میکنم
اون مرحله تو ماشین پلیس چه اسمی رو باید سرچ کنم ؟ خیلی ضروریه
آره خودشه قربونت بشم واسم بزار.دستت درد نکنهنقل قول:
کمک کنین دیگه راستی تو اینتر نت هرچی واسه این موبایله تم میخوام دالود کنم نمیشه چرا؟ جواب اولی رو هم بدیین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اون مرحله که باید برم توی یه خونه و لپ تاپ روی میز رو چک کنم چجوری باید چک کنم؟؟؟؟ من که هرچی میگردم چیز خاصی نمیبینم........
کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]