دستت دردنکنه به امضام نگاه کنننننننننننننننننن:18::18::18:نقل قول:
رلستی اینارو خودت گرفتی:10:
Printable View
دستت دردنکنه به امضام نگاه کنننننننننننننننننن:18::18::18:نقل قول:
رلستی اینارو خودت گرفتی:10:
بله اولی رو خودم گرفتم در مورد دومی هم حتما باید بشه!!!!!!نقل قول:
و به امضاتم نگاه کردم ok! بسه دیگه:5:
عالیه دستت دردنکنه:11:نقل قول:
ولی دومی رو نتوستم بگیرم:41:
به حر حال خیلی گلی:40:
سیصد مگ نیست من تا سیصد دارم
177
179
314
315
374
این ها را همه دارم اونم برای ÷ی اس 1
با سلام خدمت دوستان!
بايد بگم كه با همين گفت و گوهاتون كلى بهم اطلاعات دادين و كمكم كردين!
از همتون ممنونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
توی این بازی سنگ معدن سبز نداریم سپهر عزیز. طرز گرفتن توت فرنگیها به این صورته:نقل قول:
۱. از درخت قدیمی توی تپهٔ مادر که با تبر بهش ضربه میزنید و اون روقطع نمیکنید؛
۲. از طریق معدنکاوی پشت آبشار؛
۳. گرفتن از اقیانوس تو بهار یا زمستون؛
۴. از الهه پشت آبشار با دادن ۵ تا محصول بهش؛
۵. بردن مسابقه اسبدوانی؛
۶. بردن مسابقه شنا؛
۷. بیرون معدن (پشت اون جزیره)؛
۸. معدنکاوی زمستونی؛
۹. تلویزیون
۱۰. از آنا با کاشتن ۱۰۰ تا گل تو مزرعه.
و یکی از توتفرنگیا با انداختن سه تا خیار برای کاپا.
که تو شمارش توتفرنگیها نمیاد و به قدرت هم چیزی اضافه نمیکنه ولی خستگی آخر شب رو کمتر میکنه.
شما با پیاسپی بازی می کنید و نسخهٔ Harvest moon : Boy & Girl رو دارید.نقل قول:
سلام آقای Leythنقل قول:
خوب هستید چه عجب به ماهم سرزدید!
این نسخه اصلی بازی رو ندارید مال من 179مگه بچه ها میگن خیلی ناقصه چیکارکنم:41::41::41::31::31::31::19::19::1 9::19:
اگه صفحات تایپیک رو خونده باشید ایشالاله دارم پاکت استیشنو که خریدم به همراه مموری کارتهای پلی 1 به کامپیوتر وصل میکنم تمتم اطلاعاتمم کامله فقط لنگ نسخه اصلیم:41:
راستی شما این توت فرنگی سبزرو گرفتید؟
اگه بگیرید چه تاثیری داره؟:11::11:
درباره توت فرنگی هفتم میشه یه عکسی چیزی بزارید ببینیم دقیقا کجاست؟:40:
شما درست می گید ولی من روش گرفتن توت فرنگی های مخفی رو میگم ok! اگه وقط کردم براتون یه عکس از سنک معدن سبز هم میزارم که تو معدن زمستانی هستش و شما بهش می گید الماس OK!نقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
1)تاثیرش اینه که دیرتر از همیشه خسته می شی البته در شب اگه کار کنی ok!نقل قول:
1)توت فرنگی هفتم هم خیلی ساده است از همه ی توت فرنگی ها بی دردسر تره حیف عکس ندارم و به زمستان هم نرسیدم وگرنه برات عکس می زاشتم ولی نوشتاری میگم شما باید تو زمستان به تپه مادر برید و اونجا که یک دریاچه مانند وجود داره برید اونجا آب یخ زده و شما می توانید به داخل معدن برید ولی اگه توت فرنگی می خواهید به پشت معدن برید و اونو برش دارید همون جایی که سه تا خیار میندازید ok! خیلی ساده است!!
آهااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااان گرفتم ایولللللللللللللللللللللل للللل:18:نقل قول:
سلام دوستان من از هلند برگشتم . نتیجه :
خیلی دنبال این بازی تویه گیم شاپ ها گشتم اما میگفتن قدیمیه خیلی اما تویه یک گیم شاپ یک نسخه اش رو پیدا کردم که تقریبا 570 مگ حجم داشت و انگلیسی زبان بود . اما فروشنده گفت فقط مخصوص بازی تویه پیم شاپ با سیستم های گیم شاپ هست و چون قدیمیه همین یکی ازش مونده در مورد شهر ازش پرسیدم بعد از اینکه کلی در مورد شهر آمستردام صحبت کرد چون فکر میکرد در مورد شهر واقعی پرسیدم قضیه رو فهمید و
یه سیو داشت که داخل شهر بود خیلی بازی جذاب تر شده بود و شهر سه خیابان اصلی و دوخیابان فرعی و دو میدان داشت و اهالی زیادی توش بودند
هاروست مون تویه یه خونه ی کوچیک کنار کلیسا زندگی میکرد که فروشنده میگفت خودت میتونی انتخاب کنی کجا زندگی کنه و فعالیت اقتصادیش هم تویه شهر باغبان بود و گلهای داخل شهر رو آب میداد و روزانه پول میگیره .
در مورد رفتن به شهر هم گفت خیلی قوانینش ساده هست و چه بخوای چه نخوای بعد از سه سال وقتی پدربزرگ برمیگرده و به شما سه انتخاب میده یکیشون شهر هست . گفت اما باید فقط ازدواج کرده باشی
تقریبا دو ساعت تویه شهر هاروست مون چرخیدم و سه روز به زمان هاروست مون رو بازی کردم خیلی جذاب بود بی نهایت
در پایان درخواست کردم برام کپی کنه که ناراحت شد و بهم گفت ایرانی ها همیشه چیزای بد میخوان از آدم و انتظار بی جا دارن و سی دی اورجینال رو هم هر قیمتی پیشنهاد دادم که در توان بود راضی به فروش نشد و میگفت یادگاریه
اما من شهر رو دیدم و شهر وجود داره شاید نسخه های ایرانی به خاطر صحنه ها و کارایی که مردم میکنن پاک شده
مثلا چند مدل تیکه ی خیلی زشت به زبان انگلیسی یه خانم به هاروست مون گفت
شاید
اما شهر وجود داره