دوستان کسی از بو و پخش بو و ماندگاری این ادکلن اطلاعی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان کسی از بو و پخش بو و ماندگاری این ادکلن اطلاعی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ من پوست صورتم خیلی حساس حست هر وقت ریشم رو میزنم قرمز میشه و به سوزش می افته یه افتر شیو درستو حسابی معرفی کنید که از شر این وضعیت راحت شم
من old spice میزنم.خوبه.اون نیوآ که آرمان خان هم معرفی کرد خیلی خوبه فقط قدری گرانه:31:نقل قول:
عطر س.ک.س.ی 212 رو یه امتحانی بکنید بوی خیلی خوبی داره!
من داشتمنقل قول:
از همه چیزش راضی بودم
تست کردید؟
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
دوستم هم همین مشکل شما رو داشت تا رفت یک افترشیو قدیمی 200 میل خرید و دیگه مشکلی پیدا نکگردنقل قول:
اسمش یادم نیست ولی قوطی فلزی سورمه ایی رنگ داشت و شیشه ایی شبیح به ادکلنهای قدیمی ولی 200 میل
من الد اسپایس رو خریدم 6 تومن.تازه اون موقع گرون میداد طرف.حالا یه جا دیگه که ارزون فروش بود قیمت کردمنقل قول:
9 تومن میداد همون 100 میلش رو.عجب روزگاریه.اگه از بوش خوشتون اومد این ادکلن هم اون بو رو داره تقریبا:
S/e/x Appeal Jovan
یادش بخیر یک زمان در مورد بو های ادکلن ها بحث میکردیم ولی الان در مورد قیمتهاشون:19:
[QUOTE=f.t.g;6898245]من داشتم
از همه چیزش راضی بودم
تست کردید؟
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
نه متاسفانه هنوز موفق به تست کردنش نشدم
حدود قیمتش چنده؟و بوش شبیه چه ادکلنهای دیگه ای هستش؟
[QUOTE=ali_khoshtip;6898943]قبلا که 98 بود ولی الان گرونتر شدهنقل قول:
حالت خاکی بودنش و تعادل دماییش اون رو حد وسط بین تق و اوپیوم قرار میده
دیروز بازار بودم برای تست
تقریبا 6تا کار تست گرفتم و بعد دیگه شامه تعطیل شد
1-زینو
2-لالیک سفید
3-کادیلاک
4-لاکوست اسنشیال (ابی بود)فکر کنم اسپرت بود
5- سی کی شوک
6-یه ادکلن بود به اسم in Black نمیدونم مال کدوم شرکت بود ولی بوی لالیک معروفو میداد که اصلا حال نکردم:13:
کاغذارو دیشب ظاهرا رو هم گذاشته بودم و نتیجه::31:
امروز که کاغذ تستا رو مجددا بو کردم همشون بوی زینو گرفته بود:31: