بوي گندم هديه بچه ها رو بده . نيت كن تا سعيد برات فال بگيره .
شاد باشيد .
Printable View
بوي گندم هديه بچه ها رو بده . نيت كن تا سعيد برات فال بگيره .
شاد باشيد .
خب دوستان
عید همگی مبارک امیدوارم این سال براتون پر از موفقیت و شادکامی باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستانی که لطف داشتن و سوال پرسیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و امیدوارم از جواب دادن من راضی باشین(که میدونم نیستید)
این یه چند تا عکس قشنگ مربوط به نوروزه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگ بوی عیدی بوی توت از فرهاد
هدیه های بهتر و بیشتری واستون داشتم که هم وقت نشد هم سرعت خیلی پایینه آپ نمیشه ، شرمنده
اینم از امضا:
برای فال هم نیت کردم.....
پاینده باشید
یا حق
بوي گندم جان خسته نباشي . زحمت كشيدي .
سال نو هم مبارك .
با تشكر
بهروز
کیمیا خانم واقعا ممنون بابت هدیهها!! و اینکه با حوصله به سوالهای ما جواب دادین!! من یکی که از جوابهاتون به خصوص جوابهایی که به سوالای کذایی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) من میدادین واقعا لذت میبردم!!
اگه احیانا ناخاسته سوالی کردم که باعث ناراحتی شما شده!! امیدوارم منو ببخشین و حلال کنین!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نوی شما هم مبارک باشه!! سالی خوبی داشته باشین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما هم دعا کنید که این سال مثل سال قبل عیدمون خراب نشه!! (ایشالا که برای هیچکس چنین اتفاقی نیوفته!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارش معكوس براي امدن يك ميهمان ويژه شروع شده .
از ساعت 11 شب امشب افتخار دادن تا روز 5 فروردين .
منتظر باشيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوی گندم جان مرسی از وقت و حوصله ای که به خرج دادی و پاسخ دوستان رو دادی .... هدیت و عکساتم خیلی خوشکل و آریایی هست...اینقده هم به خودت گیر نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کم سوال شد و خوب جواب دادم یا ندادم و.... همینکه اومدی رو صندلی و جواب دادی نهایت لطفت بود عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال خوبی رو برات ارزو میکنم سرشار از همه چیزای خوف خوف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا بتونيد حدس زنيد كيه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس می زنم.. بگم
نقل قول:
نه تو نه . يكم صبر كن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان بيا صندلي نشين جديد رو معرفي كن . بچه ها رو شكه كن .