سلام بچه ها
خوبین؟ ما هستیم درسته که پست نمی زنیم. :31:
یه برنامه می خام که باهاش بتونم فایلهای متنی رو کپی کنم توی اس ام اس.
Printable View
سلام بچه ها
خوبین؟ ما هستیم درسته که پست نمی زنیم. :31:
برنامه نمیخواد که.شما تایپ کن هرچه دل تنگت میخواهد:دی..بعد انگشت نیگه دار روش.چند ثانیه هم نمیشه منو باز میشه و select all داره و کپی و پیست :دینقل قول:
درست متوجه نشدی حامد جان.نقل قول:
ببین مثلا یه پرونده وورد پر از جک کپی میکنم توی مموری.
بعد باید بتونم بازش کنم . که البته خود گوشی آفیس رو ساپورت میکنه.
بعد باید بتونم یه دونه جک رو سلکت کنم و کپی کنم توی اس ام اس.
اوکی؟
اوستاد درست به جیب بنده بستگی داره :31:اما میخوام بدونم ارک بهتره یا سنسنسنسنسیشن:5:
اخه در مورد این سنسسسسسیشن زیاد خوب نشنیدم :41:میگن که مشکل زیاد داره و .... در صورتی که دوهسته ای هست:5: و ...
مثلا کیفیت دوربین ارک میگن بهتره و او سنسسسی... میگن lcd دو تا مارک داره شارپ و ... شانست کدوم برات بیفته و اینکه دکمه برای دوربین نداره و غیره و غیره و غیره .:46:
با ایییییییییییین اوضاع چکار کنم به نظرت کدومو برم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته این رو هم نمیدونم که الان میشه رام ارک رو تغییر داد یا نه چون مین حالا حالاها برای سنسییییییییشن نمیشه :20:
از همدردیتون ممنونم .
باز اگه درست فهمیده باشم میتونی با جا بجا کردن اون 2 تافلش اول و آخر متن ،دقیقا متن رو انتخاب کنی.نقل قول:
درست متوجه نشدی حامد جان.
ببین مثلا یه پرونده وورد پر از جک کپی میکنم توی مموری.
بعد باید بتونم بازش کنم . که البته خود گوشی آفیس رو ساپورت میکنه.
بعد باید بتونم یه دونه جک رو سلکت کنم و کپی کنم توی اس ام اس.
اوکی؟
والا چی بگم.همشون خوبن:دی...آرک به نظرم با اینکه خیلی خوبه ولی 1 سال نشده دیگه گوشی به روزی نخواهد بود.نقل قول:
اوستاد درست به جیب بنده بستگی داره اما میخوام بدونم ارک بهتره یا سنسنسنسنسیشن
اخه در مورد این سنسسسسسیشن زیاد خوب نشنیدم میگن که مشکل زیاد داره و .... در صورتی که دوهسته ای هست و ...
مثلا کیفیت دوربین ارک میگن بهتره و او سنسسسی... میگن lcd دو تا مارک داره شارپ و ... شانست کدوم برات بیفته و اینکه دکمه برای دوربین نداره و غیره و غیره و غیره .
با ایییییییییییین اوضاع چکار کنم به نظرت کدومو برم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته این رو هم نمیدونم که الان میشه رام ارک رو تغییر داد یا نه چون مین حالا حالاها برای سنسییییییییشن نمیشه
از همدردیتون ممنونم .
متوجه نمیشم.
شاید من بلد نیستم.
میشه کامل توضیح بدی حامد جان؟
(احوال آق محسن چطوره؟):5:
اگه منظورت من بودم که باید بگم که ایییییییییییییییییییییییی یییی چاکر همه برو بچ هستیم و داریم کلی حال میکنیم:31:نقل قول:
متوجه نمیشم.
شاید من بلد نیستم.
میشه کامل توضیح بدی حامد جان؟
(احوال آق محسن چطوره؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به نظرت دست نگه دارم ؟؟؟ اخه چند وقت و این که ایا بعد از این که وایسادم و پادرد گرفتم یعنی چیز توپی با قیمت 650 تا 700 میاد ؟؟؟؟نقل قول:
والا چی بگم.همشون خوبن:دی...آرک به نظرم با اینکه خیلی خوبه ولی 1 سال نشده دیگه گوشی به روزی نخواهد بود.
مثلا ایفون 5:31::18:
حالا من که باهاش حال نمی کنم چون واقعا هیچ چیز رو با اریکسون عوض نمی کنم:5: اما به نظرت ارک اس چطوره و قیمتش چقدر میتونه باشه ؟؟؟؟
یا اینکه از اون هم بهتر میاد؟؟؟:27:
برای اینکه بعضی ها هم سر من داد نزنن و بگن که این حرفا جاش اینجا نسیت :11:در اخر هم میگم که :
اوستاد تو یکی از این سایتها بود که اسمشم نمی دونم چی بود نوشته بود که یه رام اومده که بازم اسمشو نمی دونم چی بود که از تمامی رامها ( امکانات و دیزاین و ...) درش استفاده شده که خیلی توپه و ورژنش هم 2.3.5 هست و البته بیشتر ترکیباتش از رام میو میو بوده است و خواهد بوده است و غیره....در ضمن سرعت هم تو مایه های بوگاتی و از این حرفا اما حرفی از فضا مضا دیگه نزده بود فک کنم که تو مایه های شاتل ماتلو جت و این حرفا نیست دیگه .:21::27::31:
ایا اطلاعاتی در این مورد به پایگاه شما رسیده است یا نه نقطه سر خط.
2 هسته ای ها هم هرکدوم یه چیز کم دارندنقل قول:
واسه همین کار مشکل میشه
در ضمن دوربین برا من مهمه
آرک میتونه نیازگوسی امروز خیلیها باشه
حالا ببینیم چی میشه
نیازهای شما هم شبیه نیازهای منهنقل قول:
چیزهایی که ارک داره دوربین خوب طراحی مناسب و قیمتش خوبشه
در عوض ارک رمانی که اومد چند ماه قبلش گالاکسی اس اومده بود که در همین حد بود
شما تکست را باز کننقل قول:
رو قیمتی از تکست که میخواهی کپی کنی کلی کن و نگه دار
مثلا وسط سطر
حالا دو نوار از سمت چپ و راست ظاهر میشه
میتونی با کشیدن به راست و چپ مقدار تکست مورد نظر را انتخاب کرده و کپی کنی
با یکبار کردن رو تکست انتخاب شده نیز عمل کپی انجام میشه (البته ممکنه در گوشیها فرق کنه)
حله ؟
بچه های ای فروم
این گوشی x10 در حد آک رسید دستم ..رنگش مشکی و هدفوناشم برداشتن !! قیمت در حدود 320 میگه ... بگیرم ؟؟