تعرفه 3 ماهه 9 گیگنقل قول:
سرعت دانلود بین 2.40 تا 2.55 ثابته.
با IDM سرعت دانلود 350 کیلوبایت هست.
Printable View
تعرفه 3 ماهه 9 گیگنقل قول:
سرعت دانلود بین 2.40 تا 2.55 ثابته.
با IDM سرعت دانلود 350 کیلوبایت هست.
ویرایش..........................
ببخشید دوستان یه سوال : همونطور که دانلود در اینترنت شبانه مجانیه ، آیا آپلود هم مجانیه ؟؟؟
مخابرات به چیز خاصی اشاره نکرده و فقط گفته شبا استفاده از اینترنت رایگانه. حالا محض احتیاط تست کننقل قول:
اره بابا وقتی میگه رایگان یعن ترافیک رایگان هست ترافیک هم شامل اپلود و دانلود هست دیگه
این معنیش اینه که شما پکت لاست دارید یعنی بعضی از اطلاعات به مقصد نمیرسه که سرور مجبور میشه دوباره اون اطلاعات را بفرسته و این حجم اضافه ایجاد میکنه . این مشکل را من از بعد عید داشتم الان دیگه مشکلی نیست در ضمن ن بیشتر توی کار دانلودم ولی وقتی حجم فایلم با حجم پنل و ترافیک نتورکس می خونه دیگه حرفی برای کسر حجم نمیمونه .همین رفیقمون که اینجاست حاضر نیست اصلا این قضیه را تست کنه. بقیه هم به همین صورت باید شرایط استفاده از اینترنت را در نظر گرفت ممکنه از پرو.. استفاده بشه که در شرایطی حجم را بالا می بره و ...نقل قول:
ببخشيد هي سوال ميپرسم از جشنواره طلايي يا از تعرفه رسمي؟؟؟در ضمن شب ها هم اين سرعت رو داره؟نقل قول:
دوستان شبا از کی تا کی رایگانه مخابرات؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان مخابرات برای طرح نوروزی گفته برای هر گیگابایت اضافی بالای 10 گیگ 2000 تومن میگیره ولی من وقتی توی پنل 11 گیگ وارد میکنم 37000 تومان حساب میکنه. شما هم همین مشکل را دارید؟
یعنی کلاه سرمون گذاشتند؟
نقل قول:
جشنواره طلائی
از ساعت 2 تا 7 نیم بها هست.
شب ها هم همین سرعت رو داره.