نقل قول:
دوست عزیز به هیچ وجه نمیشه گفت یک شرکت بد یا خوب. برای اینکه در مناطق متفاوت هستند . به ترافیک محل بستگی داره.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز به هیچ وجه نمیشه گفت یک شرکت بد یا خوب. برای اینکه در مناطق متفاوت هستند . به ترافیک محل بستگی داره.
من مركز مخابراتي ولنجكم (شهيد نميدونم چي چي) سرعتش كه خيلي خوبه صبحها بين 29.8 تا 31 متغيره ، سرعت همه چيش همينه يعني دانلود از رپيد ، فايل فكتوري ، ... ترفاي 9 شب يه كمكي مياد پايين طرفاي 28 بعد از 11 شب هم كه اوف تا 34 هم بالا ميره (خوراك دانلوده)نقل قول:
اينا گفتم دالود با خود مرورگر firefox بود . با flashget و IDM هم ميانگينش همينا ميشه يعني يه هو تا 45 ميره بالا يه 1 دقيقه ميمونه بعد مياد ميشه 20 بعد دوباره .... شايد يه كم بيشتر شه.
والا تو اين 9 ماهي كه گرفتم كارم 2-3 بار بيشتر به پشتيباني نيفتاد اونم اين كه شارژم تموم شده بود خوب اونا هم بعد از 2 روزكه تمديد نكني قطع ميكنن منم زنگ زدم گفتم وصل كنيد پول تا فردا واريز ميكنم اونا هم وصل كردن.
در آخر هم كه تو اين مركز مخابراتي كه من هستم بهتر از داتك نيست . همسايمون همه شركتا رو تست كرد يكي از يكي دزد تر.
كاملاً موافقم.نقل قول:
چرا ميشه گفت! چون وقتي رپيدشير و تورنت رو تا ساعت 6 بعد از ظهر محدود كرده (داداشم به عينه ديده) مفت نمي ارزه ولي مي گن با وي.پي.ان حل ميشه.نقل قول:
ولي الآن dsa جون گفته كه مشكلي نداره ديگه ديوونه شدم! dsa فكر كنم چون شما از رپيد باز استفاده ميكنين مشكلي با رپيدشير ندارين. اين طور نيست؟
چه زمان هايي توي ياهو آني شما يه كم باهاتون صحبت كنم؟
پیش شماره 3346 چه سرویس دهنده ای پشتیبانی میکنه ؟
ميبينم كه كسي جواب ما رو ندادنقل قول:
سلام به همه من adsl ام تموم شدهميخواستم براي تابستون نامحدود بگيرم يه ضد حال حسابي خوردم.زنگ زدم فن آوا گفت توي قم اصلا سرويس نامحدود نيست.حالا چمار كنم توي تابستون زياد دانلود ميكنم ميخوايم يه سرويس ارزون بگيرمنظرتون چيه فن آوا بد نبودا ولي اگه ارزون تر ميشناسيد بگيد ممنون ميشم
فن آوا ساپورت ميكنهنقل قول:
پیش شماره 3346 چه سرویس دهنده ای پشتیبانی میکنه ؟
مخابرات شهید مشهدی مهدی. تحت پوشش اینترنت پرسرعت نمیباشدنقل قول:
dsa جون میشه به دوتا سؤالم جواب بدی؟
یکی اینکه چه طوری 256 داتک گرفتی؟ (یعنی 256 به کاربر های خانگی نمیدن از جایی نامه بردی؟)
یکی دیگه هم این که صبح ها از خود رپیدشیر مستقیم با چه سرعتی دانلود میکنی؟
داتک دوباره چشم خورد .تا هفته پیش سرعت 15 کیلوبایت برای سرویس 256 می رسید الان شده 4 5 6 کیلو بایت .
اقای siamak_mu با نامه از طرف شرکت یا دانشگاه ها سرعت بیشتر را می دن.
اگر هم طرف شرکت داشته باشه که دیگر مشکلی نیست
آقا قبلاً هم كه 15 بوده خب خيييييييييييلي براي 256 كم بوده. 256 بايد 32 باشه. ديگه چشم خوردن نيست كه اين. پس معلومه داتك تو مركز مخابراتي شما خوب نيست. اگه با رپيد شير تست كردين كه اونو نبايد ملاك سرعت داتك قرار بدين. امروز زنگ زدم داتك خودشون هم گفتن رپيد شير و تورنت محدود شدن.نقل قول: