نه من ترم 1 و پاس کردم الان می خوام واسه کنکور مرخصی بگیرم باید کامل بریزم؟نقل قول:
Printable View
نه من ترم 1 و پاس کردم الان می خوام واسه کنکور مرخصی بگیرم باید کامل بریزم؟نقل قول:
سلام
یه سوال دروس اختصاصی مثل کارگاه سوخت رسانی رشته مکانیک زیره 12 مردود حساب میشه؟
منظورم میانگیتن نیستا منظور یه درس هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند هفته پیش به یکی از دوستام که دانشجوی همون دانشگاهی که من قبول شده بودم سپردم بپرسه از دانشگاه که برای ترم دوم باید چه قدر بدم واسه مرخصی.....بهش گفته بودن باید کل شهریه ثابت رو بده!نقل قول:
وضعیت شما تقریبا مثل وضعیت منه با این تفاوت که شما ترم1 رو دانشگاه رفتید ولی من مرخصی گرفتم....
ولی من دیگه ترم دوم رو پول دانشگاه نمیدم چون دیگه اسمم تو سیستم ثبت شده و شماره دانشجویی و.... نهایتش اینه که یا برمیگردم همون دانشگاه تو شهریور ازم پول میگیرند یا موقع انصراف باید بدهی رو صاف کنم!!
البته این در حد یه پیشنهاد بود!!خودتون روش فکر کنید!
کارگاه دیگه زیر 12 ستمه :( کارگاه رو بر میداریم واسه اینکه معدل بره بالا دیگه ...کلا آز خوبیش اینه :دینقل قول:
منظورم کلا واحد هایه که کارگاهی هست حالا تو هر رشته ای یعنی اینجا یه نفر نیست که واحد کارگاهی داشته یاشه؟
نقل قول:
نه میخوام بدونم این حرفی که بعضیا انداختن تو دهن دانشجو ها که میگن کارگاهی و اختصاصی زیره 12 مردود هست درسته یا نه ؟شما میگی نیست؟
نقل قول:
میرین و فرم درخواست مرخصی رو پر میکنید ...
یه سوال کسی تا حالا از این روش های تست زنی بدون معلومات استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
ارزش مدرک دانشگاه سراسری مثلا دانشگاه تهران با یه دانشگاه تو شهرستان فرق داره؟؟؟؟؟ ازاد با دولتی؟؟؟؟؟؟ میشه یکی راجع به طبقه بندی ارزش مدرک ها توضیح بده!
ثبت نام کارشناسی 90 هنوز شروع نشده ؟
من مهندسی معکوس کار کردم....20% درصدمو زیاد کردنقل قول:
واسه دانشجوهای ممتاز تخفیف نمیدن تو شهریه ؟!!!!
این ترم ،ترم آخر کاردانی بودم...الانم کارشناسی قبول شدم فردا باید برم ثبت نام!خیلی از نمره هامو ندادن!!!چی باید ببرم براشون به عنوان مدرک کاردانی؟!!!تاییدیه هم که بهم نمیدن که!
برای خدمت چی باید ببرم؟!؟!؟!