شاتل کارشه !!!مگه نمیدونی ؟ دزده - نامرده - از عمد کم میکنه.نقل قول:
Printable View
شاتل کارشه !!!مگه نمیدونی ؟ دزده - نامرده - از عمد کم میکنه.نقل قول:
دوباره سیستم قاطی کرد و به من 3 گیگ الکی داد ....
فکر کنم این ماه حدود 12 گیگ اضافی به من داده باشن تا الان....
فردا هم تموم میشه.......
حذف شود.............
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
من این مشکل رو ندارم.ببینید بستگی داره به اون سروری که دارید دانلود میکنید.خب بعضی سایتا مثل رپید شیر و فور شیر محدود میکنن خودشون سرعت دانلود رو.حتی بعضی سایتا که لینک مستقیم دارن بازم سرعت دانلود کم میشه.مثلا شما یه فایلی رو از یه سایت میگیرید میبینید سرعت دانلود 45 هست در حالی که باید 90 باشه. اما شما یه فایله دیگه از همون سایت بگیرید میبینید اونم با 45 دانلود میکنه که مجموعا میشه 90.شما 5 6 تا فایل رو با هم بزارید واسه دانلود که از نهایت پهنای باندتوم استفاده کنید.اینجوری مطمئنا مجموع سرعت دانلودتون 90 الی 100 خواهد بود...:11:نقل قول:
دوباره نمیدونم پای کی به سیما گیر کرده پینگا رفته بالا.پینگ ماتریکس شده 400 . مال ارم نت شده 700 .
سلام دوستان
بنده قصد دارم که یه سرویس نا محدود بگیرم، حول و حوش ماهی 50 تومن، شما کدوم ISP رو پیشنهاد میدید؟
نظرتون راجع به art 4 شاتل و MATRiX256-G ماتریکس چیه، کسی از سرعت دانلود این دو تا خبر داره؟ اگه دارید ممنون میشم اسپید تست بذارید
:18:
3 گیگ داشتم الان انقضا شد...
فکرکردم تا ساعت 12 مهلت داشته باشم...
من بالاخره نفهمیدم کدوم شرکت بهتره ، مثل اینکه سرعت روزانه همه خوبه ولی با شبانه مشکل دارن ، در حال حاضر کدوم شبانه بهتره؟
مثلا من یک مگ بگیرم برای شبانه فرقی میکنه؟ شبانه ماتریکس چجوریه؟
مخابراتم مرکز حافظ هستش.
ممنون
امروز (یکشنبه) از ساعت 12 ظهر اینترنت پارس انلان مرکز دستغیب تا الان 3 نیمه شب دوشنبه قطع شده! چراغ adsl هم قطع شده. دیگه پوکیده تر از این اینترنت میتونید مثالی بزنید؟