من با اخرین نسخه yumi اوبونتو ۱۴.۰۴ ریختم رو فلش مشکلی نداشت راحت نصب شد:n13:
Printable View
من با اخرین نسخه yumi اوبونتو ۱۴.۰۴ ریختم رو فلش مشکلی نداشت راحت نصب شد:n13:
ما هم دانلودش کردیم خدا کنه این یکی کار کنه برا من نسخه قبلی رو سیستمم اصلا بالا نیومد
نسخه 14.04 اوبونتو که به تازگی با اسم رمز Trusty Tahr برای دانلود رایگان در دسترس قرار گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 32 بیت
نسخه 64 بیت
اینم نصب میکنم بازم شطرنجی میشه اصلا کار به نصب نمیرسه ظاهرا باید برم سراغ یع توزیع دیگه. فقط suse قبلا برام جواب داده نمیدونم چرا این ubuntu آینقدر اذیت میکنه:n24:
سلام بچه ها
دوستان من تا الان همیشه برای فلش ها و هارد های که نمیدونم برخورد داشتید ، اطلاعات توش هست اما میگه باید فرمت بشه از همین اوبوتنتو استفاده میکردم و بعد تخلیه فایل ها فرمتش میکردم حالا با 14.4 نمیدونم چیکار کنم . ببینید الان رم 8 گیگ ÷ر عکس خانوادگی ویندورز میگه باید فرمت بشه از توی اوبونتو هم نمیدونم چیکار کنم آحه خود سیمبیان و اندروید بازش میکنه ولی ویندوز نمیتونه اوبونتو مطمئنم بازش میتونه بکنه اما دکمه ویندوز رو تو اوبونتو میزنم سرچ کینم دیسک با نرم افزارش بازی میکنم هست اما چطوری بازش کنم مثل ویندوز بخشی شبیه مای کام÷یوتر نداره که برم ازونجا بازش کنم از منوی کنار دسکتا÷ هم
دوستان از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین نسخه YUMI رو دانلود کردم ، خیلی بهتر شده و دسته بندیش خیلی روون تر شده ، باهاش بوت کردم بالا اومد ، فقط الان هارد اکسترنالم رو نشون نمیده .نقل قول:
سلام دوستان
من نسخه جدید رو نصب کردم اما توی یه بخش مشکلی دارم. تو قسمت Aditional Drivers تو صفحه درایور نصب نشده ای نیست. اما درایور گرافیکم رو یه چیز دیگه میشناسه
موضوع چیه؟ ( با Vmware نصب کردم )
سلامنقل قول:
قبلا داخل ماشین مجازی گرافیک شناسایی نمیشد و گرافیک پیشفرض که در ماشین تعریف بود x-server فعال بود.فکر کنم هنوز هم ماشین مجازی قابلیت شناسایی گرافیک سیستم رو نداره.
Tapatalk
درایور مهمان گرافیک VMware هستش میلاد جان.. این درایور رابط دسترسی ماشین مجازی لینوکس به گرافیک اصلی 3d میزبان هستش. طبیعیه. فقط در تنظیمات ماشین مجازی گزینه ی
Accelerate 3D graphics رو چک کن که فعال باشه.
سلام لینوکس Ubuntu رو روی Virtual Box نصب کردم.... حالا وقتی یه پوشه رو شیر میکنم باید از کدوم قسمت در لینوکس برم و پوشه رو بردارم؟؟؟