نه نمیدونم چطور باید اینکار رو کرد؟؟؟نقل قول:
Printable View
نه نمیدونم چطور باید اینکار رو کرد؟؟؟نقل قول:
دستگاه شما نسل چند هست؟ (دوربین داره یا نه؟)نقل قول:
الان ورژن نرم افزارش چیه؟ (از Setting / Generals / About نگاه کن)
نقل قول:نه اتفاقا بازیه قشنگیه، و از محبوب ترین و پرفروشترین بازیهای iOS هم هست. البته طبیعتا مورد پسند همه نیست و باید خودتون باری کنید تا ببینید خوشتون میاد یا نه.نقل قول:
سبکیه که فقط رو تاچ جواب می ده و کینکت و همونطور که می دونید اول قرار بود برای کینکت ساخته بشه.
در ضمن تو آپدیت جدیدش مالتی پلیر هم اضافه شده.
ویرایش، نکته: از اونجا که رم آیپاد 256 هست و این بازی هم سنگینه، اگه رو آیپادتون tweak ها و تم های زیادی نصب کردید و رم زیادی در اختیار ندارید، بازی رو باید تو safemode اجرا کنید، یعنی تو SBSettings --> Power --> Safemode رو انتخاب کنید و هر وقت بازیتون تموم شد با یه ریسپرینگ به وضع عادی برگردید.
بچه ها میتونم روی ipod 3 ورژن 4.0 رو بریزم؟
بله... میشه...
دوربین داره ورژن 4.1 نوشته واقعا ممنوننقل قول:
شما اول باید به آخرین نسخه نرم افزار یعنی 4.3.3 آپدیت بکنی که حجمش حدود 700مگ هست :نقل قول:
بعد هم دو راه برای نصب نرم افزار داری. یکی اینکه نرم افزار رو به صورت اورجینال خریداری کنی که تقریبا هیچ کس تو ایران اینکارو نمیکنه و دیگه اینکه با جیلبریک کردن یا همون هـک نرم افزار دستگاهت ، نرم افزار کرک شده بریزی.کد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1015.20110503.d7i57/iPod4,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
4.3.3 هم توسط RedSn0w 0.9.6RC16 جیلبریک میشه که من دیگه اطلاعات بیشتری ندارم. دوستان لطف کنن لینکی چیزی بدن به دوستمون:11:
با سلام به همگی
من یک ایپاد تاچ سری دوم دارم
تو قسمت ریست دستگاه از بالا دومین گزینه رو انتخاب کردمو دستگاهم
بالا نمیاد و تو ایتیونز هم ایکونشو نشون نمیده
ios4 رو دانلود کردم ولی چون تو ایتیونز ایکونشو نشون نمیده
انگار دستگاه وصل نیست نمیتونم کاری کنم.ایپادم اصلا بالا نمیاد کمکم کنید
ممنون
فکر نکنم فریمور 4 به درد دستگاه شما بخوره. با فریمور های ورژن 3 ریستور کن ببین درست میشه.
سلام دوستان ..... آقا من این برنامه Hipstamatic رو هر کاری می کنم نمی تونم رو آیپادم نصب کنم ، جیلبریک کردم آیفون رو و این برنامه رو هم از apptrackr.org دانلود کردم ولی هنگام نصب ارور میده ، کسی این برنامه رو نصب کرده یا مچین مشکلی داشته ؟ راهنکایی کمه ممنون میشم ، دم ِ شما گرم.:11: