پیشفرض c رو بزن! (موقعی که حریف تکل میره)نقل قول:
البته اول یکم مشکله باید زمان بندی درست رو یاد بگیری پس پیشنهاد میکنم اول با بازیکن های تکنیکی انجام بدی.
Printable View
پیشفرض c رو بزن! (موقعی که حریف تکل میره)نقل قول:
البته اول یکم مشکله باید زمان بندی درست رو یاد بگیری پس پیشنهاد میکنم اول با بازیکن های تکنیکی انجام بدی.
من با دانلود خود بازی زدم اون آپدیتی که تیمهای اتلتیکو مادرید اینارو لایسنس میده الان بخوام دفعه بعد بازی رو نصب کنم چطوری اون فایل img که 180 مگ حجمش هست apply کنم؟
پی نوشت : خوب کشف کردم اون فایل cv0f رو چطوری مستقیم وارد بازی بازی کرد توی DVD یه فولدر هست به اسم App Comunity یه همچین چیزی هست اون فایل رو باید توی اون فولدر قرار داد بعد بازی رو نصب کرد.
یه مسلمون اینجا نیست کیت پک آرسنال و چلسی رو لطف کنه؟
من متوجه شدم هیچ کس کیت سرور رو بلد نیست چون اگه بلد بود روی اینترنت یه آموزش درست حسابی میشد پیدا کرد تا حالا من هرچی آموزش کیت سرور دیدم و خوندم متوجهه شدم که یه چزهای ناقصی نوشتن و گفتن این آموزش کیت سرور هست در حالیکه گسترده تر از اینها هست مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
بفرما این لینک خود پچ:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/163830692/PES2008Patch1_20.zip
اینم لینکه کرکش:
کد:http://rapidshare.com/files/163833046/1.20.rar
جی دی بی باید بری دان کنی خودت سخته بتونی بسازینقل قول:
من متوجه شدم هیچ کس کیت سرور رو بلد نیست چون اگه بلد بود روی اینترنت یه آموزش درست حسابی میشد پیدا کرد تا حالا من هرچی آموزش کیت سرور دیدم و خوندم متوجهه شدم که یه چزهای ناقصی نوشتن و گفتن این آموزش کیت سرور هست در حالیکه گسترده تر از اینها هست مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
جی دی بی باید اول بدونی شماره تیم ها چنده توی یه فایل به نام مپ هست اون باید بری کاملشو بگیری اگه بخوای من دارمش
بعد باید هر تیمی رو که میخوای بری جی دی بی فولدرشو از اینترنت دان کنی هر تیمی خاوستی بگو شاید خودم داشتم
بعد باید توی پوشه uni بری پوشه برای هر لیگ بسازی مثله لیگ انگلیس و لیتالیا تیم های ملی و ....
بعدش توی این پوشه باید بری پوشه برای هر تیم بسازی
بعد توی این پوشه باید 4 تا پوشه برای لباس اول دروازبان و لباس دوم دروازبان و لباس اول تیم و لباس دوم تیم
بعد توی این پوشه ها هم 4 تا فایل مربوط به کیت و شماره ها و نوشته پشت پیرهن
سوالی داری بگو
اگه بلد باشم کوتاهی نمی کنم
اینم تا امشب میزارم برات الان سرعتم خیلی بدهنقل قول:
یه مسلمون اینجا نیست کیت پک آرسنال و چلسی رو لطف کنه؟
سلام يه پيشنهاد يك تايپيك جدا براي ترفند هاي بازي و ارائه فايل هاي بازي و آموزش هاي بازي ايجاد نمائيد.
آرسنال و چلسی لباساشون مثل سایر تیم های لایسنس شده بشه دیگه ببینم چی کار میکنینقل قول:
نقل قول:
نه من فقط مشکلم تو لیگه بقیش خوبه:10:
دوستان اونایی که پچ 1.2 رو نگرفتن حتما بگیرن
خیلی باحال میشه
بهترین چیزی که بهش اضافه میشه اینه که از لحاظ هوش مصنوعی تا حدودی بهبود پیدا میکنن بازیکنا
منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.
[quote=Rmv3x;3351953]بفرما این لینک خود پچ:
این پچ مال 2008 نیست؟کد:http://rapidshare.com/files/163830692/PES2008Patch1_20.zip