-
متشكرم جناب حجازي
هزينه هاي تعمير موتور بطور كلي حدود 1.300.000 شد و البته خرده كاريهاي ديگه هم كه به اون اضافه كنيم شايد نزديك 1.500.000 تومان بشه. البته اگر نياز به تعويض قطعات اصلي مثل سرسيلندر يا ميل لنگ وجود داشت ، قطعا هزينه خيلي بالاتر ميرفت.
ديروز متوجه شدم كه خودروهاي بالاي 20 سال رو ديگه نميگذارن تعويض پلاك بكنند و حتي با داشتن مدارك كامل و پلاك ملي بازهم اين كار انجام نميشه و به نام صاحب قبلي و پلاك قبلي اون باقي خواهد ماند.
خب اين مشكل قانوني بزرگي بوجود مياره و اصلا منطقي نيست..
كسي در اين مورد خبر جديدي داره؟
-
:18::18::18::18::18:
آقا علي اين خبرت منو دگرگون كرد!!!! من الان پاي معامله ترنس ام هستم خبر خوبمم همين خريد ترنس ام بود يعني پلاك ميمونه به نام صاحب سندش؟ ايران 22 ميمونه و نميشه پلاك شهر خودمون رو بگيرم براش؟؟؟ اينجوري مشكلي پيش نمياد؟
-
سلام
ممنون کامارو جان
بله درسته یه چند روزی این قانون اجرا شد که ظاهرآ یکی از دوستان یه چروکی رو 3-2 روز پیش پلاک ملیش رو عوض کرده.
در کل بستگی به شهر داره باید برید از شماره گذاری شهر خودتون بپرسید.
راستی کامارو جان یه سوال:
بعد از تعمیر موتور آیا موتور ماشینتون کاملآ بدون لرزش شد؟یعنی حتی کوچکترین لرزشی هم نداره؟
-
در مورد اين قضيه پلاك تا اينجا من متوجه شدم كه توي مراكز استان امكانش نيست( احتمالا شهرهاي اصلي كه قبلا ميگفتن تردد خودروهاي 20 سال به بالا امكان نداره) اما توي شهرستانها هنوز ميشه اين كار رو كرد كه البته اونهم دردسرهاي خودشو داره...
ظاهرا دليل اين كار هم وارد كردن فشار بيشتري به صاحبان اين خودروهاست كه برن تحويل بدن اوراق كنن و بجاش يه پرايد يا سمند با قيمتهاي آنچناني و كيفيت اينچنيني بگيرن.
تنها منطقي كه ميتونه پشت اين عمل باشه همينه و دليل ديگه اي نداره. اما حساب اين رو نكردن كه بحاطر همين كار چقدر مشكل قضايي و پرونده هاي تلنبار شده در دادگاهها و برخورد بين افراد و موارد جرم و جنايت زيادتر ميشه.
من ديگه برام مهم نيست و اينجور كه معلومه داستانهاي زيادي برامون ترتيب دادن..
مبارك باشه جناب صادقي. عكس هم ازش بگذاري خوبه.
در مورد موتور من در حال حاضر هيچ مشكلي باهاش ندارم و خوب عمل ميكنه و هيچ لرزش اضافه يا بد روشن شدن و ريپ زدن و اين جور موارد رو نداره ،منتها اينجور كه متوجه شدم كلا كيفيت بنزينها خيلي كم شده و اكتان اونها پايين اومده و بهمين خاطر توي شتابگيري و حركت سريع كمي صداي سوپاپها در مياد و كلا زياد با بنزين معمولي سازگار نيست. اينبار كه خواستم بنزين بزنم سوپر استفاده ميكنم ببينم فرقي ميكنه يا نه؟
-
به نظر من اونایی که ماشین امریکایی دارند دیگه باید بی خیال این حرفها و قوانین بشن چون فکر کردن و بحث کردن بی مورده و دوستانی هم که میخوان ماشین بگیرند هم میتونند بیشتر تامل کنند و با حوصله و دقت و مشورت کافی اقدام کنند (خلاصه برای همه چیز اماده بشن) . در مورد صدای سوپاپها ماشین من هم تازگیها که خودم یکم با فیلرش ور رفتم (لقی سوپاپها رو کاملا گرفتم) این مشکل رو پیدا کرده و زمانی که زیر بار قرار میگیره صدای سوپاپها رو میشنوم در صورتی که قبلا اصلا صدا نمیداد و با بنزین که سهله با گاز هم هیچ مشکلی نداشت.حالا فکر کنم با فیلر گیری حل بشه.اگر حلش کردین به ما هم بگید.
-
ببخشید من میپرم وسط حرفتون! صدای سوپاپ ها مربوط به میل سوپاپ یا ساق سوپاپ نمیشه که از بین رفته ؟
-
سلام
اداش امير چرا ميتونه لاغر شدن ساق سوپاپ هم باشه ولي نه در عرض چند روز مثلا ديروز مشكلي نداشته 3 روز بعد سوپاپا صدا ميده
خرده شدن ميل سوپاپ هم ميتونه باشه كه از عوامل شايع اون كيفيت بد روغن هست من خودم توي پرايد داداشم چند ماه پيش اين اتافق رو ديدم كه ماشين صحيح و سالم يهو صداي عجيبي از موتور درومد و خاموش كرديم قالپاق سوپاپ رو كه باز كرديم روغن دقيقا عين رسوپ اب توي كولهاي ابي شده بود كه اويل پمپ رو كيپ كرده بود و روغن نرسيده بود خوب كه ميل سوپاپ و خرده شده بود!!!!
-
جا داره که از علی آقا یک تشکر ویژه برای آمپر آب بکنم.
خیلی ممنون که لطف کردین و یک مشکل بزرگ منو حل کردین
امید وارم که بعدا بتونم زحمت شما رو جبران کنم
-
-
سلام
بچه ها یه زحمت دارم اگه خاطر بچه ها باشه چند ماه پیش 3-4 تایی عکس از کوروت زرد رنگ پلاک اصفهان که بچه های خرم اباد خریده بودن خودم گرفتم و توی فروم گذاشتم حالا خواهش دارم اگه کسی دارشون برام با همون کیفیت اصلی که گذاشتم بذارشون خیلی لازمم هستن
ممنون